Семейството на леля ми...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот weballergy » 28 Юли 2006, 16:28

Това започна още откакто се роди второто им дете. Бил е болнав още с раждането си... Постоянно пиеше лекарства за какво ли не, така съм го запомнила... Какво ли не им се струпа на тези хора: болести(невъзмойно много), момчето катастрофира с баща си, а на баща му нищичко му нямаше: но момчето беше на път за Оня свят. Той ми е братовчед. Честно казано не го обичам много, имам си причини, но не му желая злото. апротив: искам да му помогна и то много. Това трябва да спре! Това семейство не е заслуйило с нищо подобно страдание; тъкмо беше започнал да се оправя след катастрофата и ето: паднал е, наранил е зле окото си и сега го чака поредната операция...
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!
КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ!
Не знам дали им е направена магия, може би първо това ще проверя, но после? Не знам ритуали за подобни ситуации, а и досега ми е било доста трудно да противодействам на чужди магии... Просто не знам с каква магия да им помогна...
Ако някй знае нещо подходящо, моля отговорете ми!!!
СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖИВОТА МУ!
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор