Молба за съвет-какво да направя?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот red_sonya » 29 Юни 2006, 06:59

Здравейте.Нова съм в този форум и доста дълго време се колебах дали да пиша,но не знам какво да направя и това е последната ми надежда.внимателно изчетох темите във форума, но не видях нещо подходящо.За разлика от много хора тука аз не искам любовни магии или нещо подобно а точно обратното.Положението е следното описано с две думи-омъжена съм от две години но поради доста различни обстоятелства от любов и т.н.(нямам предвид дете други са).И искам да се разведа проблема е 4е има обстоятелства поради който не мога да поискам развод от съпруга си.Няма да ви ги описвам защото е доста сложно а и твърде лично просто така са нещата.Та въпроса ми беше има ли някакъв начин или магия или ритуал чрез който да го накарам той да се разведе с мене без аз да съм виновна за това.Например да ме намрази или да се влюби в някоя друга жена и да иска да е с нея повече от всичко или адски силно да иска да се махне абе нещо от този род без аз да се замесвам и да сам виновна.Знам че молбата ми звучи доста странно но не знам вече какво да направя.Опитах всичко не става и затов априбягвам до този форум и до нещо което аз не обичам особено магията.Правена ми е такава и доста сам си патила и ме е страх но съм готова на всичко вече защото друго не остана неизпробвано.Не искам нравоучения от сорта"да си мислила като си се женила"и др.такива.Имам нужда от помощ ако можете д ами помогнете ще съм много благодарна или поне да ми дадете съвет при кого да ида или към кого да се обърна в Бг който може да направи такава магия.Предварително благодаря за отговорите. icon_thanks
Аватар
red_sonya

Мнениеот hekata_ehnaton » 29 Юни 2006, 13:01

Пробвай да му изпратиш съм, който да го подучи да се разведете - използвай силата на сънищата. Те са велика сила, защото могат да накарат хората да действат... :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fir33 » 03 Авг 2006, 13:12

В същото положение съм като red_sonyа.
Моля ви дайте съвет. сънищата могат да предадът посляние, спор няма, но ако ефекта е обратен на желания... голям риск е. Ами ако аз съм жената за него, но той не е мъжът за мен...
Просто знам че с този човек не мога да прекарам целия си живот.
Моля ви помогнете.
red_sonya, ако си пробвала нещо и е подействало опиши ми моля те.
Аватар
fir33

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор