не знам как :)

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот darkroze » 30 Дек 2005, 13:38

ще ви се види смешно но за мен е сложно:)обичаме се това си личи помагаме си в най тридни моменти - това е факт...лошото е че той е много прикрит никога не говори за чувствата си поне не в прав текст сърди се за глупости когато не ме е разбрал и не дава възможност да му обясня и не сме имали почи никаква интимност а сме на годинки:) някои може ли да ми даде отговор или рецепта как може да се повлияе на такива отношения става въпрос за РАК и СКОРПИОНКА
Аватар
darkroze

Мнениеот weballergy » 02 Сеп 2006, 23:05

Ха! Рак и Скорпион! Мога да ти кажа само, че трудно ще се разберете... Едва ли се погаждате много добре, това си личи и от поста ти... А колкото до помощта, в тоя форум има стотици постове, които биха могли да ти бъдат от полза. Ако не, питай конкретно за някакъв ритуал.
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 03 Сеп 2006, 08:05

Според мен не ти трябва ритуал, а малко повече психология. Тъй като явно за тебе зодиите имат значение, препоръчват ми да си намериш Линда Гудман със "Слънчеви знаци" и да видиш там какво пише за мъж- Рак. Това естествено не е библията на астрологията, но е четиво, което грабва читателя и в повечето случаи дава отговори. :)
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 03 Сеп 2006, 11:25

На мен ми се струва че Рак и Скорпион са зодии, които адски много си подхождат и си пасват. Има и такава песен дори... Незнам защо weballergy ги свързва с трудно разбирателство?!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот ilusia » 05 Сеп 2006, 11:34

galina_dim написа:Според мен не ти трябва ритуал, а малко повече психология. Тъй като явно за тебе зодиите имат значение, препоръчват ми да си намериш Линда Гудман със "Слънчеви знаци" и да видиш там какво пише за мъж- Рак. Това естествено не е библията на астрологията, но е четиво, което грабва читателя и в повечето случаи дава отговори. :)

Подкрепям напълно ;)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор