Помощ за приятел.

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Uriel Blanchard » 20 Сеп 2006, 19:31

Искам да помоля за малко помощ за да помогна на един приятел. Аз се занимавам принципно с окултизъм и той се обърна към мен за помощ, но просто и аз не мога да му дам много точно отговори. в общи линиии проблема му се състои в това, че ми каза че виждал разни светлини около хората. по скоро нещо като линии които ограждат силуета им като от едната страна са сини от другата жълти като се менят съответно от светлосиньо до лилаво и от бледожълто до червено. Каза ми че тези линии са много тънки и се виждали най-ясно ако ги гледа с крайчеца на окото си. каза ми също че понякога както просто си стои осъзнавал че знае какво ще дадат по телевизията след секунда, в даден момент просто знаел какво ще се случи преди да стане (това го разбрах каква значи) и когато гледал човек можел да усети какво чувства той и какво крие в себе си. Някой може ли да ми обясни какви точно сили има той и какво точно му се случва. Бях чел някъде че това с линиите били всъщност двата асрални двойника които изграждали душата на човек при астрална проекция.
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 20 Сеп 2006, 21:14

емпат и гледач.

Т.е. Той ще може да разпознава чувствата на другите и да ги манипулира.

И ще може да вижда... Неща- бъдеще, минало, настояще...
А щом вижда астралните проекции, значи наистина ще стане добър емпат.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Uriel Blanchard » 23 Сеп 2006, 09:58

Благодаря много за пояснението. А знаете ли откаде мога да меря някакви техники с които да може да развива уменията си?
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 23 Сеп 2006, 11:02

Човече, чувал ли си за Карлос Кастанеда?Неговите книги учат, че всеки магьосник трябва да може да достигне състоянието на приятеля ти.То се нарича "виждане" и принципно е много трудно.Ако още е в това състояние мога да ти дам книги на Карлос Кастанеда.Там ще отриеш отговора.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Uriel Blanchard » 24 Сеп 2006, 03:23

Мерси наистина много. Чувал съм за него и дори имах една негова книга но сестра ми я запиля някъде при едно чистене. За кои книги става въпрос?
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 07:13

Мисля ,че най-подходящата книга е "Една Отделна Реалност".В нея Кастанеда се опитва да проумее какво е виждане и иска да се научи да "вижда".Само най-добрите магьосници го могат.И изисква пейот(кактус от който се халюцинира-наркотик)Но се съмнявам приятеля ти да го е използвал тъй като той расте в Южна Америка.Приятеля ти нали вижда такива линии да излизат и от него(би трябвало дори да ги усеща)Но прочети книгата понеже не мога да го обясня хубаво.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Uriel Blanchard » 24 Сеп 2006, 13:21

Ок ще му кажа. Мерси много за помоща.
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения