моля помогнете - на съпруга ми е направена магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mar4eto » 09 Фев 2005, 15:31

:-(
Здравейте,
попаднах в този сайт докато търсех някого или нещо което да ми помогне да се справя с проблема. Проблема започна септември месец 2004 година. Залуби се с колешка и в желанието да се оправят нещата между нас реших да говоря открито с него. Той ми каза че е влюбен в нея. Това страшно ме угорчи и започнаха едни разправии и истории ама те не са важни, защото в крайна сметка се разбрахме да останеме семейство за да отглеждаме заедно дъщеря ни която е на 4 години. Такова стжителство ми е трудно на мен, защото една вечер е при нас, а на следващата при любовницата си. Странното в цялата ситуация е че е адски раздвоен и изведнъж стана тотално различен. Дори и ежедневните му навици се промениха. За навиците го наблюдавам от няколко дни т.е. се вглеждам и се връщам малко назад, защото моя приятелка отиде на гледачка в едно Видинско село. Бях я помолила да попита дали в семейството ми ще се оправят нещата. Гледачката и казала че мъжът ми има направена магия от колешка и му е сипано нещо в кафе, чай или кола. Всичко било заради пари. Аз всъщност не вярвам на магии, но като го обичам толкова по-добре да направя необходимото. Най странното от цялата ситуация е че все още правиме секс и то доста по-силен като изживяване от преди. Генени сме от 8 години.
МНОГО ВИ МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ИМА МАГИЯ И КАК ДА Я РАЗВАЛЯ

БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ
:-( crybaby2
mar4eto

Мнениеот nikoj » 10 Фев 2005, 01:55

Твоят случай е сложен, защото за подобно диагностициране е необходимо нещо, което да олицетворява засегнатия човек. Ако се отнасяше за теб щеше да е лесно, тъй като текста, който пишеш, може да се свърже с теб.

Пробвала ли си се, да се помолиш в църква. Ако вярваш в Бог, това би трябвало да помогне. Посети Ал. Невски например и се помоли Бог да премахне всичко вредно от теб и семейството ти. Вземи снимка, на която сте всички. При молитвата си представи, че от купола се спуска светлина, която ви обгръща и премахва връзки с външни хора.

Имай на предвид, че може и да няма магия. Това което ти описах би трябвало да има ефект и в този случай. Ако обичаш съпруга си покажи му го (не става въпрос да му досаждаш). Той рано или късно ще ти отвърне със същото.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор