Ако може някой да помогне?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Neprogleden » 13 Ное 2006, 17:36

Някой да ми помогне. Аз съм един глупав мъж на 40 год. Запознах се с една омъжена жена по млада от мен с 10 г.Започнахме да излизаме заедно уж на шега.Но тази шега продължи 2 години.В началото беше добре,имаше всичко.Пари,разбирателство и весел живот.Докато тя не пожела да изоставя семейството си.Обясних и че не мога да направя това ,ощте повече че синът ми е болен.При моя отказ нещтата се промениха.Тя започна да охладнява и да се държи отвратително.При опита ми да се разделиме,тя заплаши че щте каже на жена ми.Започна да ме провокира и изнудва.Преди 6 м. направих тежка катастрофа с колата. Дойдоха и от пресата.Докато аз се занимавах с КАТ тя дала интевю и с фотографа издебнали момента когато тя ме прегръща и направили снимка,която бе публикувана на следваштия ден във вестника.Жена ми я видяла и подаде молба за развод.От тогава живота ми се превърна в някъкъв ад.Бизнеса западна.Парите свършиха.Напуснах работа но тя продължи да живее с мене.И да иска и да иска. Вярно че аз съм глупака във тази връзка но тя седя с мен до момента в който не похарчих последния си лев. След това се върна при мъжа си,който имаше наглостта да ми се обажда да ме заплашва.Като капак на всичко ми открадна и важни документи които компромитират трети лица.Моля Ви ако можете помогнете ми по някакъв начин.Имам чувството че ми е направила магия,защото след всичките гадости аз продължавам да мисля за нея и затъвам финансово все повече и повече.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот The_Last_Angel » 13 Ное 2006, 17:41

Не е магия, а навик. Свикнал си винаги да тичаш при нея всякаш тя обича само теб. Прави разлика между любов и флирт. Макар и да е продължил 2г.
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Neprogleden » 13 Ное 2006, 18:12

А зашто нещата тръгнаха толкожа на зад.Имах доста пари а ж момента губя всичко.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот The_Last_Angel » 13 Ное 2006, 18:18

В живота има възходи и спадове. Това е нещо естествено, но ако си вещер и познаваш други такива може и да има нещо. Пречисти се и използвай ритуал за защита.
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Neprogleden » 13 Ное 2006, 18:19

А как да го направя.Аз не зная почти ништо.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот Neprogleden » 13 Ное 2006, 18:23

При това зная че тя и майка и са правили мъртвешка магия на племенницата на майка и за да и вземат апартамента.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот The_Last_Angel » 13 Ное 2006, 18:31

РИТУАЛ ЗА СЕБЕПРЕЧИСТВАНЕ

трябват ви свещ с цвета на вашия зодиакален знак,пръчица с аромат на кедър или тамян,канелено масло,изсушени листа от градински чай,голямя черупка на морски охлюв.
За най-добър резултат се прави по време на нарастваща луна или пълнолуние.Натрива се свещта с маслото от фитила към долната част,поставя се в центъра на олтара,до нея се поставя черупката напълнена с листата от чая.Запалва се пръчицата или тамяна,запалват се и листата в черупката и се оставят да тлеят.Казва се заклинанието.
С МАГИЧЕСКАТА ТРОЙНА СИЛА
В ТЯЛО,УМ И ДУША
НЕКА ПРЕЧИСТВАНЕТО ДА ДОСТИГНЕ
САМАТА СЪРЦЕВИНА.
С едната ръка се привлича дима от градинският чай към вас,така че да се докосне до възможно най-голяма част от тялото .Седнете тихо пред олтара и визуализирайте как седите до дълбока дупка в земята.От ума си изхвърлете всяка негативна мисъл,събитие,чувство в дупката,можете да изхвърляте и свои лоши навици.Продължете да визуализирате докато не се почувствате по-леко духом.
Това заклинание може да се повтаря толкова пъти,колкото смятате за нужно.

ЗАКЛИНАНИЕ ЗА ЗАЩИТА

В петък на растяща луна през деня купете кибрит, в полунощ запалете първата клечка и кажете:

Камо Гамо Фаро. Аде Демо. Аль Верро.

Изчакайте я да изгори напълно, с останалите направете същото, като над всички казвайте горното заклинание, а над последната кажете:

Уза Хомо Аль Верро.

Това е. Късмет

Съберете угарките в хартийка и ги носете със себе си в течение на три дни, а след това ги изсипете пред и зад прага на дома си.
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Neprogleden » 13 Ное 2006, 18:34

Благодаря ти щте опитам.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот treskea » 15 Ное 2006, 08:03

в раздел Лунна магия-Хеката има много хубав метод за раэваляне на магия,ако смяташ че имаш такава може да го направиш,правила съм го и при мен имаше добри резултати.Дано нещата ти потръгнат ,макар че четейки това което си написал ми е трудно да ти съчувствам,но все пак направи тези ритуали и това за развалянето на магия мисля,че ще има резултат.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bastet » 15 Ное 2006, 15:03

Защо не пробваш с гадание, за да си изясниш в какво наистина се състои проблема? Много често, когато нещата добре се закучат, причината е комплексна. Може да има магия, може да няма, но за да ти разбърка така добре живота, явно и ти си свалил гарда по някакъв начин.

Но каквото и да е, един ритуал за пречистване няма да навреди :wink:
любопитството погубва котката, но възторгът от наученото я връща към живот
Аватар
bastet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Neprogleden » 15 Ное 2006, 18:08

Благодаря ви за оказаната помощ.Оценявам разбирането,което отправяте към мен.Мисля , че нещата се влошават.Вече не мисля за нея , но всяка нощ между 1.00 и 2.00 часа се будя и не мога да заспя.Имам чувството , че всичко ми е в мъгла и не мога да разсъждавам трезво.Спя много малко и изгубих всякаква концентрация.Ако някой има мнение каква магия ми е направена и дали има въобще такава , нека сподели.
Аватар
Neprogleden

Мнениеот galina_dim » 15 Ное 2006, 19:37

Уважаеми Господине :) Не сте гпупак, това за начало. Има и такива жени. Има и такива мъже. И много аналогични случаи, за които обикновено хората пишат сценарии.

Магия може и да ви е направена, лично аз по зададени параметри на ситуацията не се наемам да кажа дали има или няма външна намеса. Мога обаче да ви кажа, че колкото повече си вярвате и се самонавивате, че имате магия, толкова по-зле ще стават нещата. Става дума за натрупване на негативизъм, който вие несъзнателно подхранвате, та може да се стигне до момент, в който го и създавате само от притесненията си и проблемите, за които мислите.

Отидете на църква, съветвам ви за Рилски манастир. Ако можете, останете там два-три дни.
Направете си пречистващи ритуали.
От тук нататък нито жена ви може да ви напусне повече, нито авантюрата ви да стане по-публична. Разберете се със съпруга на пачаврата, дето ви е врътнала този номер. Оправете си отношенията с детето ви, то има нужда от обичта и подкрепата ви, щом е болно.
Обадете се на приятелите си, вижте ги.
А сега се залавяйте за работа и се измъквайте от тинята.
И никакви мисли за магия повече, ясно?! :)
***и си проверете личните. там имате пречистване, което ми е помогнало в ситуация от този ранг. Успех.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор