СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОщ... НЕщО ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ИЛИ ПРОМЯНА НА

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот lyss » 02 Сеп 2007, 10:22

НЕщО ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ИЛИ ПРОМЯНА НА МНЕНИЕТО
ИМАМ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ МАИКА МИ Е МНОГО ОСОБЕНА И ОБИЧА ДА СЕ НАЛАГА СЕГА щЕ БЪДА 12 КЛАС И ТЯ ИСКА СЛЕД ТОВА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ С МЕДИЦИНА А ТОВА НЕ Е ЗА МЕН КАК ДА И ВНУША ИЛИ ДА Я РАЗУБЕДЯ ЧЕ ИСКАМ ДРУГО ЗАщОТО ВСЕ ПАК НЯМА ТЯ ДА ГО РАБОТИ ПОСЛЕ А АЗ. ТЯ МНОГО ВЯРВА НА СУНИщА, ВИДЯХ Е ИМАШЕ НЕщО ЗА ПРАщАНЕ НА СЪН НО АЗ НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТОЛКОВА "СЛОЖЕН" РИТУАЛ. НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ТРЯБВА ДО НЯКОЛКО ДЕНА ДА СЪМ РЕШИЛА ПРОБЛЕМА. МНОГО НАШИ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ СЕ ОПИТАХА ДА Я ОБЕДЯТ НО НИщО НЕ ПОМАГА ТОВА Е ЕДИНСТВНОТО И ПОСЛЕДНО РЕШЕНИЕ АКО НЯКОИ ЗНАЕ КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ДА КАЖЕ
TNX ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Аватар
lyss

Мнениеот MrFaust » 02 Сеп 2007, 11:26

Първо , моля пускай само по една тема, а не навсякъде да ги ръчкаш , щото става манджа с грозде после ... После , това което ще ти препоръчам е следното , вместо да търсиш и молиш за заклинания по - добре седни и поговори с нея ( не и се карай , а говори с нея по човешки ) и и кажи това което казваш на нас , а именно " ТОВА НЕ Е ЗА МЕН КАК ДА И ВНУША ИЛИ ДА Я РАЗУБЕДЯ ЧЕ ИСКАМ ДРУГО ЗАщОТО ВСЕ ПАК НЯМА ТЯ ДА ГО РАБОТИ ПОСЛЕ А АЗ "... Обясни и , че колкото и да и се иска да следваш медицина , първо не се знае дали като го очнеш ще го изкараш ( защото не го искаш ) и второ че нямаш желание да се занимаваш с това по-насетне в живота си ... Обясни и от какво се вълнуваш , какво те влече ... Покажи и пътя който си избрал за себе си , за да разбере че си готов да поемеш по него ...

П.С. Може и да си пробвал , вече - нищо опитай пак ... Ако и този път не се получи , тогава вече пробвай със заклинание ...

с уважение : MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lyss » 02 Сеп 2007, 12:06

MrFaust написа:Първо , моля пускай само по една тема, а не навсякъде да ги ръчкаш , щото става манджа с грозде после ... После , това което ще ти препоръчам е следното , вместо да търсиш и молиш за заклинания по - добре седни и поговори с нея ( не и се карай , а говори с нея по човешки ) и и кажи това което казваш на нас , а именно " ТОВА НЕ Е ЗА МЕН КАК ДА И ВНУША ИЛИ ДА Я РАЗУБЕДЯ ЧЕ ИСКАМ ДРУГО ЗАщОТО ВСЕ ПАК НЯМА ТЯ ДА ГО РАБОТИ ПОСЛЕ А АЗ "... Обясни и , че колкото и да и се иска да следваш медицина , първо не се знае дали като го очнеш ще го изкараш ( защото не го искаш ) и второ че нямаш желание да се занимаваш с това по-насетне в живота си ... Обясни и от какво се вълнуваш , какво те влече ... Покажи и пътя който си избрал за себе си , за да разбере че си готов да поемеш по него ...

П.С. Може и да си пробвал , вече - нищо опитай пак ... Ако и този път не се получи , тогава вече пробвай със заклинание ...

Това съм го пробвала толкова много вече не помня други хора са се опитвали нищо не става тва е единствения изход или другия вариант е по 3 часа уроци по химия и билогия. Аз ходих ма нишичко грам не схващам просто защото тва нито го искам нито го разбирам. И колкото повече не разбирам толкова повече ми вика даже и мн по лошо, и ако продължавам да не разбирам ще ме пребива от бои за нищо, ако беше толкова просто само да поговоря нямаше да се стигне до тук за това ако някои несхто знае да помогне :(
Аватар
lyss

Мнениеот n0angel0s » 02 Сеп 2007, 12:47

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=1248

Това линкче е за пращане на сън.

Виж на едно мнение съм с MrFaust, но щом не действа.. Може би трябва да и дадеш да разбе, че не си онова малко 5 годишно дете, което да води за ръчичка. Навремето баба ми е искала да вкара майка ми в химическия за лаборантка и майка ми и е казала така, че ако го иска ще се запише, но като излиза сутрин - чантата в кофата, на училище няма да се вясва, а като стане време да се прибира вади от кофата чантата и готово. И баба ми я оставила да си избере училище. Просто и кажи, че няма да стане.. Знам може да развали отношения, но може би с времето ще се обеди, че тя е грешала.
А относно боя.. и мен са ме били и то не малко, и тук ще дам пример: моя баща преди година се ядоса нещо на брат ми и тръгна да му посяга, при което аз му казах да не го прави и в същият момент се обръща и вдига ръка с/у мен и аз само му казах, че ако иска повече да не му проговоря и че само ще го намразя, просто няма да бъде бъща за мен - да ми посегне, нямам против.. е от тогава нито на мен нито на брат ми не е посегнал.
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 02 Сеп 2007, 18:11

абе нещо не ми е ясно защо тази тема е пусната два пъти ама с различно заглавие ???
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 18:24

Да наистина я има два пъти с две различни заглавия , коет не ме изненадва , тъй като и аз имам една такава теме.:):):)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Wizard » 02 Сеп 2007, 19:00

Според мен магията не е решение на проблема.
Ще трябва да седнеш Ти и Майка ти и много, ама много внимателно да и кажеш КАКВО ВСЪЩНОСТ мислиш за това, което ТЯ иска от ТЕБ!

Съветвам те да извадиш един бял лист и предварително да си отбележиш как ще проведеш този свой разговор с майка си. Имам в предвид да си напишеш предварителен сценарий с въпросите ти към нея и евентуалната и реакция след това и така да ти се изясни в детайли как най-правилно ще е добре да проведеш този разговор, за да я УБЕДИШ ти самата в това, което искаш да правиш.
Това е!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот lyss » 02 Сеп 2007, 19:51

казвам ви ако така ставаше нямаше да се стигне до това тя не е някои с когото мойе да се говори спокоино ако и кажа нещо против това което тя иска без значение как го казвам почва да крещи и да ме бие за това стигам до тук защото ако го разбере по някакъв си там начин няма да се стига до бой и всички ще са доволни
Аватар
lyss

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 19:57

lyss-животът си е твой!Дай на маика си да разбере това нещо.НЕ може да изживееш целия си живот в изпълняване на нейните желания!Просто и го кажи!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 20:10

Директно въздействие върху човек

Нужни са няколко неща за осъществяване на ритуала :
Първо, този, който го прави, трябва да може да концентрира мисленето си достатъчно добре и да изчисти всички останали мисли от главата си за момент, съсредоточавайки се върху целта или обекта.

Второ, този, който прави ритуала, трябва да може да медитира, до толкова, колкото да стигне до състояние на транс (до изпадане в бета вълните според будистите)

Самият ритуал :
Сядате на земята със скръстени крака и заемате позиция за медитация, след това започвате самият процес, като същевременно работите и върху мисленето си, не по малко от 15 мин.
Постепенно се отпускате и опитвате да визуализирате образа на човека (ако ви е трудно използвайте взиране в негова снимка в началото), след което и намерението което имате спрямо него - под намерение трябва да се разбира вашата цел - отмъщение , омраза или любов.
Ако имате намерение за отмъщение в в случая , трябва само да го изречете след като визуализирате образа му (можете да го разконцентрирате напълно - психиката му, до там, че да стигне до смърт или самоубийство).

Ако става въпрос за любов, това, което трябва да направите е просто да вградите своят образ в мислите му.

Ритуалът е използван от един таен орден на монасите от Шаолин, като начин на въздействие.
Това всъщност, с което въздействате е с мисленето си (с него директно променяте това на вашият обект), но вие не променяте с това обстановката около него или реалността като цяло, а само мисленето му. Вече с тази промяна върху мисленето му, той сам (под ваше въздействие), може да промени реалността.

Това е ритуал за въздействие върху мнението на другите!
Копирах ритуала за да не ме обвинят че рекламирам другите сайтове.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот stanislava » 03 Сеп 2007, 09:14

За какво са и нужни тия ритуали,достатъчно е да изкара 2-на изпита,а на местата където има желание да учи да се предтави отлично.Майчето ще не ще ще се съгласи.Малко налудничаво,но ти решаваш как ще постъпиш.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lyss » 03 Сеп 2007, 12:01

stanislava написа:За какво са и нужни тия ритуали,достатъчно е да изкара 2-на изпита,а на местата където има желание да учи да се предтави отлично.Майчето ще не ще ще се съгласи.Малко налудничаво,но ти решаваш как ще постъпиш.
Съобщения, които не са написани на Kирилица, е много вероятно да
бъдат изтрити от модераторския екип на MagicGateBg.com

Да и тва е решение ма после може да не съм жива. Ако така стане ще ме убие от бой. Когато нещо не стане така както тя иска си го изкарва на мен и не е просто шамарче ако някои тва си мисли, за това търся чак такива неща, щтото изпадам в ужас само като си помисля че може да се стигне до там, а ако сама се откаже от тая медицина сичко ще вурви добре.
Аватар
lyss

Мнениеот Arian Star » 03 Сеп 2007, 14:01

Съобщения, които не са написани на Kирилица, е много вероятно да
бъдат изтрити от модераторския екип на MagicGateBg.com

Не вярвах, че ще доживея да видя втори такъв случай като моя.
Аз имах абсолютно същия проблем с моите родители, когато трябваше да кандидатствам. Те искаха да уча за инженер, и щяха да ме тикнат в ВМЕИ
Обаче аз се противопоставих твърдо, защото математиката ми беше най-слабия предмет и най-отвратителня. Аз си бях и съм хуманитарист по природа. Седнах и поговорих сериозно с майка ми и баща ми, и им казах категорично, че живота си ми е мой и че никой, дори и те няма да ме принудят да правя нещо, което не ми е в кръвта и душата. Е, отстъпиха едва като видяха слабите оценки по математика, още в училището .
Така, че бъди смела и се противопостави на майка си, дори с риск да те удари. В края на краищата това е твой избор и след това, ако станеш некадърен лекар ще трябва тя да сърба попарата, която сама е направила. Надявам се, че ще успееш да се разбереш с нея. Ако ли не, хъм има един много драстичен метод - хващаш си шапката и напускаш дома си. Много е драстично, но пък пишеш че тя те манипулира и контролира, колко време смяташ да търпиш това положение?
Това си е дори психическо малтретиране или може би, да се причисли към домашното насилие. А по тази тема, аз лично полудявам. Защото човек трябва да защитава своите права и свободи. Има и организации по този въпрос, ако положението ти е сериозно. А баща ти какво мисли по тоя въпрос?
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lyss » 03 Сеп 2007, 15:22

Баща ми дори не го знам как изглежда напуснал ни еоще докато сум била на 1 годинка а преди тва се е опитвал да ме учисти... няма значение. Аз наистина ако не намера друг начин мау верно ще си фана нещата и icon_bye щтото нямам намерение цял живот да прекарам в няква тъпа болница на мен ми се занимава с компютри или нещо от сорта и btw хич не ми се остава в България
Аватар
lyss

Мнениеот Mortisha » 03 Сеп 2007, 17:53

lyss написа:Баща ми дори не го знам как изглежда напуснал ни еоще докато сум била на 1 годинка а преди тва се е опитвал да ме учисти... няма значение. Аз наистина ако не намера друг начин мау верно ще си фана нещата и icon_bye щтото нямам намерение цял живот да прекарам в няква тъпа болница на мен ми се занимава с компютри или нещо от сорта и btw хич не ми се остава в България

Разбери защо толкова я влече медицината и и пожелай приятно следване! icon_occasion
Оставам с впечатлението, че майка ти е свикнала да си налага мнението като те изнудва емоционално със заплахи и сила и като вижда, че така стават нещата , ще продължава разбира се. Ти обаче трябва да и помогнеш да разбере, че живота си е твой и ти ще си го живееш както намериш за добре и не отсъпвай при първия крясък, нито при втория.За нея твоето щастие трябва да е на по-важно от нейните амбиции. Наистина си измисли здрава стратегия и си я следвай, просто опитай да я спечелиш на своя страна, вместо ожесточено да се карате и да наливаш масло в огъня, разбирам, че положението ти не е толкова просто, но трябва да намериш решение.Успех с компютрите :) !
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 03 Сеп 2007, 18:34

Браво Mortisha!И аз така казвам!:)
Аватар
runner413
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор