Имам нужда от посока !

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот maluL » 03 Сеп 2007, 22:05

Здравейте !
Малко се притеснявам , но имам нужда да намеря истината за себе си , извинявам се предварително ако всичко , което напиша Ви се стори банално !

Хм .... трудно е!
Дълги години бях с човек който дори не харесвах, срамувах се от него и от визята му , да си призная не се намери дори един познат ,който да каже , че е за мен . В живота има ирония - сега не мога да го залича от мислите и сърцето си ,дори го сънувам ,а определено имам нужда той да остане в миналото !
Историята между нас не е някакъв романтичен любовен роман напротив : болка , мъка, сълзи , изневери , лъжи и много други негативни емоции!
Преживях с него ситуации , които не мога да си обясня .
Първата : в зародиша на връзката - бяхме седнали в едно кафене , както си говорехме се появи една циганка .Застана до масата и постави в ръцете ни здравец , каза само едно изречение " Какво сте си причинили ? " и си тръгна.
Втората : една сутрин се събудих слънцето изгряваше , бях уплашена ,видях го в съня ми да влиза през прозореца с облик на дявол .
Не съм от хората с развито шесто чувство , но спрямо него кожата ми и сърцето винаги казват какво става преди да го разбера :)
Трета : дойде в нас , постави на масата шоколад - беше отворен , аз съм си пощелива и си взех едно парче и до днес помня точно този момент и как го изядох , настръхвам като си спомня .
Четвърта : хванах го в изневяра и получих нервна криза , загубих говора си , не можех да говоря един месец . Родителите ми ме изпратиха при баба ми , който иска да се смее .... по цял ден мълчах и рисувах странни неща с блажна боя върху камъни ,сега с тях баба ми си е украсила двора . Баба ми викна една жена , горката девет дена идваше по три пъти на ден да ми лее куршум, накрая събра сърцето както каза тя ......................
ПЕТА: той носеше в себе си едно мое златно сърце около 3 години , февруари месец го сънувах , обадих му се още на другият ден и му казах ,че държа да ми го върне . Агония беше докато си го взема , един месец след това ме изненадах доброжелатели : през февруари му се родил син и се бил оженил не знаех къде се намирам , предният ден беше при мен и ми обясняваше колко ме обича разни такива лъжи .
Продължавам да го сънувам и обичам , искам да изтрия спомена за него , да продължа напред , не му желая лошото , а да се отърся от неговото влияние над мен .
Търся съвет!
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 04 Сеп 2007, 11:29

Много ми е близка твоята история. Като че ли аз самата съм поставила тази тема :)). Не искам да изпадам в подробности...само ще кажа, че си била идеалната жертва на енергиен вампир. Като мен някога. Сигурно повечето ще ми се изсмеят, но всичко в мен крещеше, че този човек живее с мен заради енергията ми, която без никакви условности му отдавах. Спомни си /ако си имала и такива наблюдения/ какво правят малките деца и животните в негово присъствие. Децата се плашат, плачат безпричинно, нервничат и бягат към майките си, а кучетата се свиват на земята в поза на тотално подчинение или пък лаят неистово срещу него. Хората /без изключение/ в негово присъствие са на тръни, неспокойни, несигурни в приказките си, несигурни в обстановката. Мислех си, че го обичам, защото когато се опитвах да го изоставя в мислите си, просто припадах от физически неразположения и това продължаваше с дни. Това не беше любов. Това беше тотална, нечовешка зависимост от човек, който паразитира чрез жертвата си. Убийствена симбиоза. Само ще кажа, че за да го изхвърля от живота си /защото осъзнавах, че просто се разрушавам по всеки възможен начин/ се наложи да изпия половин и повече литър водка и в такова нетрезво състояние да кажа нещата, които наистина искам и чувствам, че трябва. Агонията продължи една седмица. След това като с нож, завинаги го бях отделила от себе си. Имам чувството, че си бях направила някаква сложна и болезнена хирургическа интервенция с този алкохол в кръвта. Сега дори ми е смешно, че позволих да съм така слаба в онзи момент. Виждам го, но не чувствам нищо, освен силата си над него. Съветът ми е: Прекрати тези мисли и угризения за него. Не си виновна, че не си с него. Това не е Любов. Това е параноя на страстта, както се казва :)))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот maluL » 04 Сеп 2007, 12:47

Anavabil , благодаря за разбирането !

Като се замисля има много истина в ситуациите , който посочи .Прекараното време с него ме довеждаше до

изнервено и отпадналост . Аз обичам животните , а само в негово присъствие е лаело куче , дори се бях изплашила . За известно време една приятелка живееше в нас с двете си деца , едното беше на 11 и бебето на 6 месеца , когато той идваше бебето не можеше да спи , аз си обяснявах нещата с колики . Странното беше , че когато дигах глава и нещата потръгваха , точно тогава той се появяваше с увиснал нос и така непрекъснато бях в омагьосан кръг .До последният момент е крил от мен истинските неща в неговият живот и ме е държал в неведение , само късмета ме спаси да науча истината . Прегледах доста от описаните заклинания и методи за да го премахна от мислите си и никога повече да не ни се пресекат пътищата , но изпитвам страх да ги направя за да не объркам нещо като се има в предвид , че съм боса в тази материя .Всичко което знам е от общи приказки и разни истории . Кажи някое заклинание или ритуал , който е за начинаещи . Не искам да объркам на някой живота или кармата.
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 04 Сеп 2007, 13:34

Не искам да ти казвам нещо и да проваля опитите ти, но магически ритуал в случая няма да е ефективен. Просто ти самата си замесена в проблема и ще ти е трудно да постигнеш резултата, който искаш.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот DarkMagicMaster » 04 Сеп 2007, 13:44

Изтинската сила на човек не идва от думите или ритуалите а от него самия
ако успееш със собствена си сила да го заличиш от спомените си и въобще да прекъснеш всякъква връзка с него може би това е вид магия комбинирай вярата за успех и волята за победа и ще успееш.
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 04 Сеп 2007, 15:19

Подробностите, които аз не съм написала, ти си ги казала с твърде голяма точност. Разбери, че такъв човек винаги ще те манипулира по този начин, именно - причинявайки ти усещане за вина и чувства на съжаление. Ти сама казваш "идва с провиснал нос". Това е нелепо. Аз знаех много ритуали в онзи момент, но странното е, че дори силата ми да ги използвам беше блокирана от него. Имах усещането, че изпадам в някаква шизофреничност от време на време. Осъзнай, че ти си особено уязвима в тази ситуация и едва ли ще намериш силата, необходима за ритуал, с който да се справиш сама. А освен това казваш, че си и начинаеща. Аз самата денонощно се молех да се разделя с него. Това беше всичко. Представях си развързващо се огромно черно корабно въже, което ни е завързало един за друг. Това са най-безобидни неща, които можеш да направиш. Но трябва да си наясно с факта, че този човек те разрушава, действа пагубно на твоята същност, самочувствие и ти не трябва да го допущаш до мислите, живота си, емоциите си, леглото си....Ако трябва за известно време замини някъде далече. Намери друг живот за себе си, без него...намери друга среда и хора, които ще те карат да се чувстваш себе си....свободна, щастлива, спокойна и пълноценна като личност. Това само ти можеш да направиш за себе си. Никой друг не може да ти помогне. Приеми се като спешен медицински случай, който се нуждае от животоспасяваща операция за отстраняване на тумор. Гледай на себе си по този начин и се стреми да си помогнеш сама. Към днешна дата смея да твърдя, че това беше най-прекрасната свобода, която съм постигала в личен план, не че искам да имам други поводи да се боря за свободата си, колкото и тривиално да звучи сега и въобще. Успех. Вярвам, че ще успееш и една сутрин ще се събудиш с усмивка и ще погледнеш света по друг начин, докато пиеш сутрешното си кафе на терасата....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот maluL » 04 Сеп 2007, 16:05

Wizard ,

Кажи ми ефективното средство , знам че ще е трудно . За тези години колкото пъти бягах от него , толкова пъти ме намираше .Последното ми бягство от него и цялата обстановка , пак ме откри макар да бях далеч от България ......как да Ви убедя , че съм нормална жена която е преценила нещата , но има сили по - силни от моята психика и разум .Не искам да изпадам в подробности , но сили нямам и се моля ако се появи пак да имам силите да затворя вратата пред носа му .
Благодаря за отделеното време !
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот maluL » 04 Сеп 2007, 16:11

Това е моето желание : нов живот , без него , нова среда и хора, които ще те карат да се чувстваш себе си....свободна, щастлива, спокойна и пълноценна като личност.
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 04 Сеп 2007, 16:51

maluL написа:Това е моето желание : нов живот , без него , нова среда и хора, които ще те карат да се чувстваш себе си....свободна, щастлива, спокойна и пълноценна като личност.

Мога да ти кажа много ритуали за случай като този, но повярвай ми, нещото, от където трябва да започнеш си ТИ. Погледни се в огледалото, виж себе си като господар на всичко, което се случва в живота ти. Осъзнай, че този процес на отделянето ще е твърде болезнен, но все някога тази болка ще приключи, дори ще е по-скоро, отколкото мислиш. За целта трябва просто да се издигнеш над вас двамата като двойка. Ако очакваш, че има ритуал, които ще промени възприятията ти за вашата връзка и с това ще те накара да се почувстваш свободна - е, няма такъв ритуал. Освен, ако не направиш като мен..... аз около седмица подред се наливах с алкохол, с което никак не се гордея сега, но точно в такъв нетрезв момент, взех най-трезвите решения за живота си и съм благодарна. Всеки един ритуал ще е за "след това".
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот avanabil » 04 Сеп 2007, 16:57

Получава се малко като....да накараш някой болен и свръхизнемощял човек преди да се излекува, да стане и да започне да вдига тежести, които никога не е вдигал...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот maluL » 04 Сеп 2007, 17:09

Тогава ми е нужно нещо за непробуден сън и без образи и действия в него , за да се събуждам усмихната и спокойна ! Момента с едноседмичното изливане на чувства в любимата бутилка ........:) , минах този етап и определено неискам да се връщам към това действие .
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот maluL » 04 Сеп 2007, 17:17

Благодаря за съветите , ще опитам като съм сигурна в силите си :)
Аватар
maluL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 04 Сеп 2007, 18:09

запомни нещо от мен (ако желаеш разбирасе) в която аз вярвам,че вярата е най-силното оръжие и ако наистина искаш нещо и вярваш в него ще го постигнеш стига наистина да го пожелаеш силно ;)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 05 Сеп 2007, 13:44

maluL написа:Тогава ми е нужно нещо за непробуден сън и без образи и действия в него , за да се събуждам усмихната и спокойна ! Момента с едноседмичното изливане на чувства в любимата бутилка ........:) , минах този етап и определено неискам да се връщам към това действие .

Аз също не ти пожелавам момента с алкохолните градуси в кръвта да се повтаря. Те бяха моята слабост тогава и ме избавиха т много по-големи грешки, може би...Започни с медитация, релаксация, отпускане на тялото и съзнанието или позитивна визуализация. Ако ти е трудно, в началото можеш да запалиш свещ и да се взираш в пламъка й или пък си пусни някоя медитативна музика, затвори очи и се остави звука да те отведе надалече, където би се чувствала добре, например в дълбока зелена гора с току-що разцъфнали магнолии....или пък на бреговете на някой океан, от където ще имаш възможност да наблюдаваш най-прекрасните залези на света....в някой красив твой сън....или в центъра на непознат скандинавски град...абе ти ще почувстваш най-добре образът на твоето спокойствие. Ако ти е трудно да пропъдиш мислите от главата си в началото, поне се опитай да ги направиш приятни.
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор