Малко се притеснявам , но имам нужда да намеря истината за себе си , извинявам се предварително ако всичко , което напиша Ви се стори банално !
Хм .... трудно е!
Дълги години бях с човек който дори не харесвах, срамувах се от него и от визята му , да си призная не се намери дори един познат ,който да каже , че е за мен . В живота има ирония - сега не мога да го залича от мислите и сърцето си ,дори го сънувам ,а определено имам нужда той да остане в миналото !
Историята между нас не е някакъв романтичен любовен роман напротив : болка , мъка, сълзи , изневери , лъжи и много други негативни емоции!
Преживях с него ситуации , които не мога да си обясня .
Първата : в зародиша на връзката - бяхме седнали в едно кафене , както си говорехме се появи една циганка .Застана до масата и постави в ръцете ни здравец , каза само едно изречение " Какво сте си причинили ? " и си тръгна.
Втората : една сутрин се събудих слънцето изгряваше , бях уплашена ,видях го в съня ми да влиза през прозореца с облик на дявол .
Не съм от хората с развито шесто чувство , но спрямо него кожата ми и сърцето винаги казват какво става преди да го разбера

Трета : дойде в нас , постави на масата шоколад - беше отворен , аз съм си пощелива и си взех едно парче и до днес помня точно този момент и как го изядох , настръхвам като си спомня .
Четвърта : хванах го в изневяра и получих нервна криза , загубих говора си , не можех да говоря един месец . Родителите ми ме изпратиха при баба ми , който иска да се смее .... по цял ден мълчах и рисувах странни неща с блажна боя върху камъни ,сега с тях баба ми си е украсила двора . Баба ми викна една жена , горката девет дена идваше по три пъти на ден да ми лее куршум, накрая събра сърцето както каза тя ......................
ПЕТА: той носеше в себе си едно мое златно сърце около 3 години , февруари месец го сънувах , обадих му се още на другият ден и му казах ,че държа да ми го върне . Агония беше докато си го взема , един месец след това ме изненадах доброжелатели : през февруари му се родил син и се бил оженил не знаех къде се намирам , предният ден беше при мен и ми обясняваше колко ме обича разни такива лъжи .
Продължавам да го сънувам и обичам , искам да изтрия спомена за него , да продължа напред , не му желая лошото , а да се отърся от неговото влияние над мен .
Търся съвет!