Проблем със семейството

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Mystika » 30 Окт 2007, 10:21

Привет!Няколко месеца бях страничен наблюдател относно магията,но сега вече смятам,че наистина съм готова да се захвана с това и да се потопя в света на мистериите... Начинаеща съм още и затова отварям тази тема с молба за помощ.Въпроса ми е:Коя Богиня е най-подходяща да инвокирам за да поискам съвет относно семейството ми(напоследък имам много с проблеми с майка ми и вече не знам каква да правя)
Надявам се темата да не ви се стори глупава :roll:

Мир!
Аватар
Mystika

Мнениеот Wizard » 30 Окт 2007, 10:40

Темата ти не е глупава, но това което искаш да постигнеш няма как да го осъществиш, след като едва си запозната със "света на мистиката". Преди да започнеш да призоваваш каквото и да било, ще ти е необходима много сериозна подготовка. Нещата не стават така просто, както може би на пръв поглед изглеждат.
По скоро се нуждаеш от точен и професионален съвет, за това как да общуваш с майка си, а не магия... Може би, ако си перафразираш въпроса ще има някой от форума, който да ти е от помощ.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nightwalker » 30 Окт 2007, 17:50

Ами почети тук-там за Боговете от различните пантеони, виж кои Богове покровителстват семейството и кой ти е най-симпатичен, инстинкта ти сам ще ти подскаже кой да инвокираш. Но без да се поровиш няма да стане, най-малкото няма да усетиш същността на въпросния Бог, ако не знеш нищо за него, а просто някой ти даде име.
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Moon_kid » 30 Окт 2007, 19:45

И аз имам такъв проблем ....
Аватар
Moon_kid
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mystika » 30 Окт 2007, 20:21

Благодаря ви за отговорите...Бъдете живи и здрави :)
Аватар
Mystika

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор