моля ви даите ми някакъв адекватен съвет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот sesiliya » 25 Окт 2007, 12:25

Здравейте :) обръщам се към вас със следния проблем . Имам съмнения че ми е направена магия или другия вариант е да съм най- големия карък , Вие преценете .
Та историята е следната : Вече пети път за 3 години започвам нова връзка и в последствие се оказва че въпросните момчета са имали дълги връзки само че това го разбирам след 2 -3 месеца примерно и аз се озовавам в позицията на успокояващата и съответно всеки път всичко приключва с думите : ти си невероятен човек но аз обичам още нея . С времето с тези хора оставаме приятели , виждаме се , споделями си проблемите , помагаме си и т.н.
В момента обаче проблема е че това се случи с човек който ми е бил приятел и знае цялата тази история обаче в момента в който аз се влюбих тя се появи и разби всичко и пак си тръгна . А най - лошото е , че аз вече съм много привързана , продължаваме да се виждаме , но тои е много объркан . Кажете ми как трябва да постъпя , дали да продължавам да се виждам с него и да се надявам тои да свикне с мен или да го оставя за винаги .
:roll:
Аватар
sesiliya

Мнениеот B-L-O-T » 25 Окт 2007, 12:56

Плачи пред него . Когато човек плаеч изкарва повече истинското си същество на вън . Ако го види в такава степен и пак нещата не вървят остави връзката . А в по-голям мащаб за проблема с връзките всички имат проблеми . Няма човек който да няма . Ако няма проблеми няма да има връзка (ако си просветен е друго . . .) . За да има приливи трябва да има отливи .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот happy_girl » 25 Окт 2007, 12:58

Същото се е случвало на много хора,и на мен включително.Не мисля,че ти е направена магия
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesiliya » 25 Окт 2007, 13:12

това че винаги има проблеми ми е ясно , аз не искам да няма , въпроса е че трябва някакси така да направя нещата че виждайки се с него тои да свикне с мен и в един момент да си тръгна за да разбера дали е подействало . Ясно ми е че когато някой ти тича по задника ти седърпаш и обратното , но ако тои не е свикнал с мен и да си тръгна няма да има ефект .
това което ми каза той е цитирам : " аз те използвам , а не го заслужаваш , искам да го знаеш за да не те разочаровам после .Не съм сигурен че ще го направя но все пак може да се случи .
Аватар
sesiliya

Мнениеот Lanukio » 25 Окт 2007, 13:23

Един практичен съвет: Бягай бързо. Нямаш магия, освен ако не поискаш да се оправдаваш с магия, за да страдаш. Няма да свикне с теб, щом си е наумил, че някоя е голямата любов. Хората искат това, което нямат. Той е имал силни чувства към момичето, нея я няма-нея иска. Може да има някакви чувства към теб, но ти си до него-няма да те поиска. Ти си му даденост. Тия думи не водят до нищо добро, поне за теб, щом ти ги казва открито, то значи държи да сте честни, но ще се отдръпне като види, че страдаш-някаква криворазбрана доброта, не знам точно какво е. И още нещо-какво точно ти е питането-как да го накараш да свикне с теб? Или какво би било най-добре за теб в тази ситуация да направиш? Изясни си въпроса, за да получиш отговор.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesiliya » 25 Окт 2007, 13:30

ами .......аз ако знам какво искам ще е много добре ама цялата работа е че незнам да бягам ли или да се мъча да направя нещо . Много го искам . Преди време бях ходила при една гледачка която ми каза че това нещо ше се случи , но ми каза и че после ше се влюби в мен ...... може би от там имам някаква надежда , обаче и на гледачката не мога да вярвам на 100% въпреки че ми говореше с имена дати и всичко наистина се случва......................объркана съм за товаискам да чуя и вашите мнения , защото човек гледайки отстрани може да прецени по адекватно
Аватар
sesiliya

Мнениеот Lanukio » 25 Окт 2007, 13:35

Ако ти не знаеш какво искаш и бог да слезе от небето да ти свърши работата пак няма да успее. Замисли се дали факта, че знаеш какво ти е казала гледачката не кара тези неща да се случват, това е една от 'опасностите' при гадаения-повярваш ли, че това е единствения възможен път само, защото някой така ти е казал, то става единствения възможен път. Затова някои хора не обичат да знаят какво има да се случва. От друга страна ако не се чувстваш добре в дадената ситуация и седиш в нея само с едната надежда от някакво гледане....не бих казала, че си заслужава.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот happy_girl » 25 Окт 2007, 13:42

Моят съвет е да се отдръпнеш,защото ако не го направиш ти сега,ще го направи той.Преживяла съм нещо подобно :)
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesiliya » 25 Окт 2007, 14:21

да , нормално е да се отдръпне и точно това искам да не се получава , но ако в този момент се отдрупна той ще си каже : Ето сега съм в труден момент и тя ме изостави ! защото пак държа да подчертая че ние до скоро бяхме само приятели и то от тези които споделят всичко и си помагат.
Аватар
sesiliya

Мнениеот Shedinko » 25 Окт 2007, 15:00

Бори се дерзай,от написаното си личи ,че имаш чувства към него.Дори и да не се получи не се отчайвай,защото ако не се опиташ ще дойде момента в който ще съжалиш ,че не си се опитала и ще се дерзаеш какво ще стане ако беше опитала.Изпадал съм и в 2 ситуации да се откажа и да се боря.Бъди сигурна ,че след отказа не беше лесно.
Едно че ще се мъчиш да го забравиш и второ когато стане или почти на края на мъките ще си зададеш въпроса какво щеше да стане ако.... и наново ще започнат дерзанията :)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 25 Окт 2007, 15:42

Според мен нямате направена магия.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DRONE » 25 Окт 2007, 18:52

Няма направена магия. Блот е прав като каза че всички връзки имат проблеми. Моя съвет би бил най-грешен за някой и най-правилен за други - Забрави за връзките, не си заслужава :wink:
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 25 Окт 2007, 21:20

sesiliya написа:това че винаги има проблеми ми е ясно , аз не искам да няма , въпроса е че трябва някакси така да направя нещата че виждайки се с него тои да свикне с мен и в един момент да си тръгна за да разбера дали е подействало . Ясно ми е че когато някой ти тича по задника ти седърпаш и обратното , но ако тои не е свикнал с мен и да си тръгна няма да има ефект .
това което ми каза той е цитирам : " аз те използвам , а не го заслужаваш , искам да го знаеш за да не те разочаровам после .Не съм сигурен че ще го направя но все пак може да се случи .

Имено ако свикнете един с друг няма да има любов . Любовта не е навик . Превърне ли се в навик няма любов а някакво изродено чувство . Проблемът ти явно е друг .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Окт 2007, 21:28

НЕставайте пароноични .....
Почети всички аспекти на любовта се превръщат в навик и грешно се назовават под знаменателят - любов.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesiliya » 26 Окт 2007, 07:18

FireSun'sViking , определено съм на същото мнение , до преди година имах връзка с един човек , която продължи 8 години и повярвайте ми никога в началото не съм вярвала че нещата ще се сведат до навика да го виждам и да бъда с него но след 4-5 години стана точно така . В една връзка винаги след време остават уважението , навика и хубавите спомени от преживяните случки .Така че в случая за мен е много по важно да свикне с мен и да ме уважава за това което съм , защото вечна любов няма
Аватар
sesiliya

Мнениеот sweetestgirl » 31 Окт 2007, 21:25

Здравейте!Имам огромен проблем. Свързан е с момче, както сигурно вече сте се досетили. С въпосния човек се запознахме на 10.09.2007г и още щом го видях разбрах че това е ТОЙ - човека който цял живот съм чакала ( не мислете че преувеличавам защото съм едва на 17). Още на първата среща разбрах че е различен. И така от тази първа среща ние станахме гаджета. Мина месец в който два пъти тръгвахме да късаме в skype но до раздяла така и не се стигна. Мина и рожденният му ден. Точно на РД се запознах с родителите му и те много ме харесаха както и аз тях. След това всичко си продължи по стария начин... по стария начин до 26.10. тогава отидохме на кафе и той след един час каза че има някаква важна работа.това беше първото нещо кото ми подсказа че става нещо с него. след това не ме потърси да се видим през weekend-a. разбрахме се да се видим на 01.11, но днес след като говорих с него по тел той не ми каза че ме обича в края на разговора а по принцип винаги го прави.след като се прибрах му пратих и смс в който го питам дали всичко е наред защото преди не издържахме 2 дни един без друг а сега се събраха ели 7... той не ми отговори, но като си писахме в skype ми каза че има друга. не я обича така както мен, но тя иска дом семейство дете, а аз съм била "твърде малка" за да мисля за това.той е на 26.Има и още нещо-девствена съм и не сме правили секс. бях готова да му се оттдам миналата неделя, но той каза че е много зает.ходих и до тях...но той не беше там.дайте ми съвет как да си върна момчето-ОБИЧАМ ГО.ТОЙ Е МОЯ ЖИВОТ. КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА РАЗБЕРЕ
Аватар
sweetestgirl

Мнениеот runner413 » 31 Окт 2007, 22:22

Аз съм на мнение че секса нищо няма да промени , само ще му "подариш" своята девственост.Пробвай нещо друго , което да не го накара да си помисли погрешни неща за теб.:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор