изпращане на любов

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот xermes » 03 Ное 2007, 16:31

Може да ви звучи неворятно но някой от вас тук ми прави големи номера..праща ми изкушения..или както искате го наречете, но нещата не са нормални.. една жена след друга...това нее нормално.. и то все които са в някаква емоционална дупка.. да събудят съпричастието ми... да се почуствам,че мога мога да помогна.. да се увлека..и после изчезват...незнам кой си, но знам че следиш този форум.. обръщам се към теб защото нямам все още пряк достъп и се извинявам на онези които четат това и които не ги касае темата... но определено не пиша глупости и знам какво се случва ...аз самия съм потърпевщ... и аз съм човек и аз имам сърце.. спри моляте..много го опустушиха вече..ако някой знае нещо по въпроса-моля да помогне...
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 03 Ное 2007, 16:48

Защо пък някои от нас?!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот xermes » 03 Ное 2007, 17:21

ами...имах доста спорове с ..някои от вас..преди време..и..знам че е от там..
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 04 Ное 2007, 03:29

Мисля, че трябва да си абсолютно сигурен в нещо и тогава да обвиняваш. След като "знаеш", че е някой от нас, посочи кой е... явно имаш ясновидски способности за да си 100% сигурен. Съвет от мен - ако наистина някой ти е повлиял, пречисти се и си направи защита. Друга алтернатива - не се заглеждай по жени, а по мъже. Ако някой наистина ти е направил нещо, с молби едва ли ще го спреш. Така още повече нахъсваш другия. Късмет!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот xermes » 04 Ное 2007, 05:52

Ок..благодаря за съвета
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор