Моля ви за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 09:52

Здравейте ... Значи тук съм разказал съмненията ми още от преди да възникне сегашния проблем . Моля ви прочетете разказите ми и сегашната случка и ми помогнете или отговорете http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... 6&start=15

Та значи вчера вечерта бях пратил молба към богинята (31 декември ) и след това помолих духовете да се явят в съня ми, за да си поговоря с тях или да ми покажат нещо ... Та те се явиха и наистина ме промениха в едно отношение ... Значи изведнъж станах много зъл и направо не издържах чувствах се зле когато се държа зле, но го правех, което нали си е човешко обаче... Вчера докато ме наказваха или ми помагаха не знам ... Смисъл заспивам и почват кошмари, но не обикновенним това си си бяха те и ми показваха нещо и всеки път се стряскахм а главата ми беше до на приятелката ми, и всякаш се свързвахме ... Тя веднага без да се докосвам до нея или каквото и да е било се стряскаше в същата секунда и се будеше без да знае защо ( ЕДНОВРЕМЕННО ГО ПРАВЕХМЕ ) ... Това стана двапати и цяла вечер изпитвах болки , дизкомфорт , не могех да заспя и тези кошмари, които аз си разталкувах и след като всичко свърши заспах като бебе...

А точно преди това бях оставил аверка ми и много я бях наранил, а аз много мразя да наранявам хората . После остановихме, че имаме някаква връзка и я обичах безгранично, аз и преди си я обичах така, но сега просто я обожавам, смисъл разбрах някои неща и си промених възгледите и и казах, че всякаш е част от мен, а тя ми каза, че и тя чувства нещо всякъш съм свързан към нея ... А вечерта преди да заспи е почнал някой да и шепне, била е будна и много се е изплашила, а гласът бил като моя, но злобен, страшен ... Нищо не е разбрала от това, което и е казвал, просто шепнел... Тогава отишла при майка си и тя минала цялата къща със свещенна вода и тамян и думичките :) не знам какво е казвала и после приятелката ми си е заспала нормално...

ВЪПРОСА МИ Е ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДУХЪТ МИ ДА Е ЗЪЛ И ДОРИ ДА Е ... Както ми беше спомената, че е възможно ...

Не искам да поставям никой под риск и ако трябва ще спръ да се занимавам с развитието на духа си...

Много ви моля помогнете ми и ми дайте отговори, защото наистина се притеснявам ! Много я обичам и не искам тя да е под опасност или някой друг
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 02 Яну 2008, 12:28

Добре е да напишеш тук (или посочи линк) какви ритуали точно си направил и каква ти е била целата, за да мога да ги направя и да вляза в момента в който си сънувал.

По принцип такива неща са често срещано явление - млади и неопитни магове, когато все още се учат и пробват разни неща, да засягат своите най-близки хора около себе си. Това трудно може на такъв етап от магическото си развитие човек да го постигне, но най-доборо РЕШЕНИЕ в такъв случай е да се казва нещо от рода на: .... направи това, БЕЗ да засягаш моите близки и приятели около мен.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 17:33

Значи, аз нищо не съм направил, никакъв ритуал... Аз нямам нужда от такива, когато имам нужда от помощ ги питам или просто се концентрирам и говоря с тях... Имам някои развити дарби от рождение и няколко загубени, но това е друга тема... Нека да видя дали тази нощ ще стане нещо и ако стане ще намерим решение.

Благодаря ти много за отговора .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор