Та значи вчера вечерта бях пратил молба към богинята (31 декември ) и след това помолих духовете да се явят в съня ми, за да си поговоря с тях или да ми покажат нещо ... Та те се явиха и наистина ме промениха в едно отношение ... Значи изведнъж станах много зъл и направо не издържах чувствах се зле когато се държа зле, но го правех, което нали си е човешко обаче... Вчера докато ме наказваха или ми помагаха не знам ... Смисъл заспивам и почват кошмари, но не обикновенним това си си бяха те и ми показваха нещо и всеки път се стряскахм а главата ми беше до на приятелката ми, и всякаш се свързвахме ... Тя веднага без да се докосвам до нея или каквото и да е било се стряскаше в същата секунда и се будеше без да знае защо ( ЕДНОВРЕМЕННО ГО ПРАВЕХМЕ ) ... Това стана двапати и цяла вечер изпитвах болки , дизкомфорт , не могех да заспя и тези кошмари, които аз си разталкувах и след като всичко свърши заспах като бебе...
А точно преди това бях оставил аверка ми и много я бях наранил, а аз много мразя да наранявам хората . После остановихме, че имаме някаква връзка и я обичах безгранично, аз и преди си я обичах така, но сега просто я обожавам, смисъл разбрах някои неща и си промених възгледите и и казах, че всякаш е част от мен, а тя ми каза, че и тя чувства нещо всякъш съм свързан към нея ... А вечерта преди да заспи е почнал някой да и шепне, била е будна и много се е изплашила, а гласът бил като моя, но злобен, страшен ... Нищо не е разбрала от това, което и е казвал, просто шепнел... Тогава отишла при майка си и тя минала цялата къща със свещенна вода и тамян и думичките

ВЪПРОСА МИ Е ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДУХЪТ МИ ДА Е ЗЪЛ И ДОРИ ДА Е ... Както ми беше спомената, че е възможно ...
Не искам да поставям никой под риск и ако трябва ще спръ да се занимавам с развитието на духа си...
Много ви моля помогнете ми и ми дайте отговори, защото наистина се притеснявам ! Много я обичам и не искам тя да е под опасност или някой друг