Модератор: Nemezius
DiMaNa написа:Попринцип нямам понятие от магии,но имам проблем.Мисля че са ми направили магия понеже немога да си обясня по друг начин нещата които ми се случват.Мисля че съм силен човек или поне бях преди.. Преди 3 години се запознах с едно момче влюбих се и всичко беше страхотно първите 2 месеца.След това тои започна да се държи ужасно.Това включваше лъжи,изневери,унижение,бои...Много неща изгубих много хора се одръпнаха от мен заради него и това което търпях.Лошото е че немога да се махна от него а дори незнам защо незнам защо търпя,чувствам се като зомби.Сякаш съм обсебена от него,всеки път се връщах защото все едно спирах да дишам когато него го нямаше.Родителите ми и приятелите ми постоянно ми казват че не съм същата че това не съм аз и са прави.Стигнах до там че направих опит за самоубийство преди две седмици,имах чувството че само така мога да се откъсна...Е да оттогава не се виждамеичуваме.Незанам какво ми се случи немога да се позная незнам защо направих всичко това,но живота ми е стана пълен ад,а немога да се спра..затова реших да пиша тук,някои може и да ми се присмее,но наистина съм отчаяна.Това не е някаква пубертетска любов на 25 съм имах работа бях стъдентка а сега нямам нищо,освен притеснени родители и погледите на приятелите ми които неможеха да повярват че са идвали на свиждане на самоубиица,защото аз не съм такава или поне небях.Наи лошото е че тои няма да ме остави не ме е търсил от една седмица,но знам че скоро ще започне..Чувствам се толкова зависима от него че направо се плаша.Моля ви ако за някакво мнение!
DiMaNa написа:Родителите ми и приятелите ми постоянно ми казват че не съм същата че това не съм аз и са прави.
Незанам какво ми се случи немога да се позная незнам защо направих всичко това,но живота ми е стана пълен ад,а немога да се спра..