Изпит

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Air » 24 Юли 2008, 10:27

В сряда имам изпит по история на изкуството, но не мисля че ще успея да си науча всички теми...ако знаех коя ще ми се падне бих бил много по-спокоен...Помощ :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NecroAdept » 24 Юли 2008, 10:46

ами сещам се за едно нещо което може да ти помогне мисля че беше едно от имената на Мардук, ако ми пишеш ЛС може да ти пратя файла с печатите и ритуала ( а изпита другата сряда ли е?)
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 24 Юли 2008, 10:48

Ако покажеш снимките на Петър Берон (дето ги има на банкноти от по 10 лв) ще ти се каже . Бъди по креативна де .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот NecroAdept » 24 Юли 2008, 10:57

Air каза:
"ако знаех коя ще ми се падне бих бил много по-спокоен...Помощ "
блот защо казваш креативна?
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 24 Юли 2008, 11:19

Air написа:В сряда имам изпит по история на изкуството, но не мисля че ще успея да си науча всички теми...ако знаех коя ще ми се падне бих бил много по-спокоен...Помощ :)

Защо не пробваш с "Огледало на ума"?Не че ще ти каже коя е темата,но ще ти помогне да се подготвиш.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magic_man » 24 Юли 2008, 11:25

Или пък имаше един ритуал казваше се огледалото на ума то ми помогна за нямои изпити http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=
тук е ако не ти се отваря напиши в търсачката огледалото на ума и ще ти излезе .Аз също бях постнал такава тема може да я потърсиш там имаше няколко ритуала.
Това е от мен
Аватар
magic_man
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот NecroAdept » 24 Юли 2008, 11:55

това огледало на ума изглежда да е интересно, а този конкретен печат на Мардук, за който ти говоря е даже по-мощен, защото каквато и тема да ти се падне, дори и да не си учил, ще ти се стори много лесно
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magic_man » 24 Юли 2008, 11:59

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight= това е темата на която има още 2 ритуала но тях не съм ги пробвал
Това е от мен
Аватар
magic_man
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MoonGirl » 24 Юли 2008, 15:50

около 1 седмица преди изпита.точно преди сън повтори 20 пъти ' искам да знам темата на изпита' и ще ти се появи на сън (евентуално) :)
Аватар
MoonGirl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 25 Юли 2008, 08:14

Немога да пробвам с огледало на ума, защото изпита е в сряда.Мога да стана след 12 часа през нощта и да направя ритуала, но ще спя в баба ми, а тя едва ли ще се зарадва да ме види как седя през нощта и драскам странни символи по някакво листче. :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aphrodite » 25 Юли 2008, 09:41

Здравейте. Аз съм малко нова тук и моля да извините намесата ми, но мога да предложа един метод, който е малко по-непретенциозен, но ми е вършил работа досега. Не изисква особени ритуали и приготовления - просто избери тема, която ти допада най-много и бъди сигурен, че знаеш всичко по нея. (Можеш да си избереш и такава, която определено не искаш да се пада). След това тегли едно "интуитивно" четене на целия материал - но не го зубри - просто го изчети. За десерт си представи ситуацията точно такава, каквато я искаш, дай и отзвук на глас...и след което просто го направи(т.е. яви се на изпита).Може да звучи твърде просто и наивно, но досега много пъти ме е спасявало - ако успееш да си повярваш действа.
А можеш и да го закрепиш с някой сигил -за лична увереност.
Надявам се да ти свърши някаква работа :)
Regina regni nullius
Аватар
Aphrodite

Мнениеот Air » 25 Юли 2008, 10:58

Тъй като по-нагоре ми предлагат печата на Мардук, мисля това да е темата за Mесопотамия :) Иначе май че така ще се случи...Само че не разбирам от сигили.ЩЕ проверя за какво иде реч.Благодаря за вниманието, ако някой има други предложения да казва! :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aphrodite » 25 Юли 2008, 11:10

Това за сигила не е задължително - аз го правя само за лично успокоение. Ако можеш да повярваш в себе си едва ли ще ти е нужно :)
Между другото - успех на изпита :wink:
Regina regni nullius
Аватар
Aphrodite

Мнениеот avanabil » 25 Юли 2008, 17:00

Air написа:Немога да пробвам с огледало на ума, защото изпита е в сряда.Мога да стана след 12 часа през нощта и да направя ритуала, но ще спя в баба ми, а тя едва ли ще се зарадва да ме види как седя през нощта и драскам странни символи по някакво листче. :)

Запали свещ в църквата - безкрайно елементарно и безкрайно ефикасно :) Като бях студентка това винаги ме е спасявало. В квартирата не бях сама и нямаше как да се отдавам на по-сложни ритуални техники. А "Огледалото на ума" наистина е невероятен ритуал, но може би следващия път :) Късмет!!!
Все пак на мен лично не би ми попречило, че баба ми ще сатне посред нощ и ще ме попита какви ги върша. Изпита си е мой! Резултата от него - също. Така че всичко, което трябва да направя, за да си осигуря успех, би си заслужавало, нали? Пък и не си длъжна да даваш обяснения. Кажи, че това е схема, която ти е необходима за изпита и си забравила да я направиш през деня....Е, хайде стига бе, толкова ли не можеш да излезеш от ситуация :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Air » 27 Юли 2008, 11:49

хаха :) На първо място, мъж съм. В сряда наистина ще стана рано и ще го направя, пък баба ми да си мисли каквото ще.Сега се приготвям да ходя натам, ще си взема жълтата хартия, а после сядам да уча :). Благодаря на всички, ще съобщя резултата като излезе класирането.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 28 Юли 2008, 22:33

Сядаш да учиш или се ровиш за снимки по съвет на Блота.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 07 Авг 2008, 21:37

Вчера се записах. Благодаря на всички :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aphrodite » 08 Авг 2008, 11:28

Браво Air! Честито!!! icon_eusa_clap
Regina regni nullius
Аватар
Aphrodite

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор