Magic_Soul написа:Ами баба и е починала в нейната стая, а баба и много много не обичала внучките си смисъл приятелката ми и сестрите и
Като те слушам за това,което разказваш ...все едно чувам моята история.. Баба ми почина и година по-късно започнаха да се случват странни неща в къщата,първоначално техниката в стаята ми не работеше,влизаш в стаята ми и хората губят представа къде си. После след като сънувах разни кошмари всяка вечер,си взех киприянова вода,напръсках цялата стая и най-вече леглото. (баба ми спеше в тази стая и когато започна да умира се гърчеше на едно от леглата).Бяхме се скарали минути преди тя да започне да си отива ,така й не ми прости,винаги обиждаше майка ми,а мен ме наричаше "лека" ,защото се опитаха да ме изнасилят,а тя намери дневника ми и го прочете. Сънувах я всяка нощ и я молех за прошка,тя казваше ,че ми е простила,но на следващата нощ пак я сънувах. Беше ужасно,сънувах я с кофи с вода и с един поглед,който се втренчва в мен (баба ми имаше лоши очи,буквално те урочасваше с тях),сънувах как само аз я виждам и всички ме мислят за луда ,сънят ми се сбъдна,защото не можех да кажа на никого,че я виждам,не можех да кажа на никого ,че нощем не мога да спя от стъпките в стаята на дядо ми,не мога да се успокоя ,когато чувам шум от местене на предмети на тавана. Не само аз чух стъпките,а и една моя приятелка,но ...често виждам образи в огледалата,понякога лицето ми се променя,когато се оглеждам в огледалото на моята стая,виждам се с черни сълзи или със затворени очи,много е странно. Баба ми почина с адски много тайни и с адски много скандали преди това,не можа да прости на другата ми баба и никога не прие майка ми.. Разбрах,че не е приела в дома си втората дъщеря на дядо и са я дали хранениче . Тайните в живота й започнаха да се разкриват една подир една и сега разбирам,че тази жена си отиде с адски много тайни и вероятно лъжи.