помогнете за алкохолизъм

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот d_odo » 28 Май 2005, 18:20

Някой знае ли рецепта/билкова/,която да се дава тайно на човек пристрастен към алкохола,за да спре да пие.
Благодаря предварително.
d_odo
Аватар
d_odo

Мнениеот ChaoS » 28 Май 2005, 19:34

Конкретна рецепта не знам, но ако намериш нещо, което при реакция с алкохола да отвращава пиещия, може и да успееш.
Лично аз бих ти предложил екстракт от най-обикновена трева. Вярвай ми, това има отвратителен вкус.
Друго е мента, защото когато устната кухина е била подложена на масивно ментене, ВСИЧКО течно поето след това причинява болка и раздразнение.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nikolai » 28 Май 2005, 22:38

Алкохолизма с трева неможе да го излекуваш /макар че зависи от тревата/ ;) .

Той е главно на психическо ниво - работи в тази област.

С пожелание за успех.
труден е пътя към съвършенството...
Аватар
Nikolai
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот d_odo » 29 Май 2005, 09:39

Благодаря. това с психологическия момент би било чудесно,стига някой да иска да те чуе.Колкото до тревата може да опитам.
d_odo
Аватар
d_odo

Мнениеот damnameneus » 29 Май 2005, 16:04

пробвай една магия! От 3 кръстопътя вземи по малко пепел/прах/пръст и от това съвсем малко сипи в алкохола на човека и кажи:

"Както от кръстопътя се разделят пътищата, така и /името/ да се раздели с алкохола."

Също се прави и друго - от агне което е правено курбан се взима кокълче, то се изгаря и от пепелта му се сипва в пиенето та човека да се откаже.

За билкови рецепти има доста билки, но повечето от тях стават токсични в комбинация с алкохол и това води до гадене, ако обаче дозата се обърка може да доведе и до натравяне, поради тази причина се прилагат само под лекарско наблюдение. Подобни билки са плавун, копитник и др.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Princess » 29 Май 2005, 19:50

Според мен, първо трябва да си изясниш причината за започването.
Аватар
Princess
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор