Магия с кръв

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот MoonGirl » 19 Окт 2008, 16:21

Имам едно питане отностно магията с кръв.
Намерих преди време едно листче (хартията беше мекичка като тоалетната хартия) закопано в двора си което беше изгорено в края и едно листче изгорено в средата.Като на първото листче имаше буквата О с две точки кръв( не знам обче каква менструална или просто кръв) изглеждаше горе долу така ( О: ) личеше си че не беше от много скоро.
Някой ако знае нещо и може да ми помогне...
И ако може да ми каже нещо повече за използването на кръвта като средство за вреда..
П.С няма да навредя на никого просто искам да разбера какво са се опитали да ми направят да съм все пак малко подготвена.. за евентуални нещастия :oops:
Аватар
MoonGirl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 19 Окт 2008, 17:01

Нищо конкретно не може да се каже . Магиите с кръв са един от най-силните . Тва е
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот rain » 20 Окт 2008, 07:35

Не може да се определи конкретно по описанието което даваш.
Кръвта като биологична част от човека се използва за правенето на различни видове
магии, много от които и за вреда. Съществуват множество способи и ритуали в различните
традиции, трудно биха се описали всички. Най-общо, ако врагът ти успее да се добере до
твоя кръв (това важи и за косми, нокти и т.н.) може да ти навреди с нея по най-различни
начини. Отделно магии могат да се правят и с животинска кръв за болест и смърт, а има и
такива в които се дава кръв от самия извършител. Менструалната кръв, освен за любов също
може да се ползва и за нанасяне на вреда (за пренос на заболяване). Ако пък такава кръв
се омагьоса, може да направи жена бездетна и т.н. Проклятията с кръв обаче могат да бъдат
развалени с голям ответен удар към направилия ги, особено, ако е използвал своя кръв.
Смята се дори, че ако някога ви се наложи да ви преливат кръв, а тя е давана от човек под
въздействието на негативна магия, тя може да се предаде и на вас.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот MoonGirl » 20 Окт 2008, 12:07

Много благодаря и на двамата за отговорите
Аватар
MoonGirl
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор