МоЛя ИзразетЕ МнеНие !

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот soft_soul » 02 Ное 2008, 17:01

Ще бъда кратка. Не ми върви в любовта откакто се помня. На 21 години съм. Имам самочувствие, добра визия и интелект. Общувам с много широк кръг от хора. По някаква причина обаче все не ми провървява в любовта. Предвид факта, че майка ми е разведена и баба ми по майчина линия също, започнах да се съмнявам да не би да става въпрос за някакво енергийно влияние. Моля, кажете ми какво мислите по въпроса и как бих могла да разбера със сигурност?
Аватар
soft_soul

Мнениеот miramou » 02 Ное 2008, 18:05

Здравейте!
Може би , бих могла да ви помогна. Има много фактори които оказват влияние върху съдбата ни. Много хора са склонни отдават струпването на несгоди в живота им на магия. Но аз занимавайки се с номерология и астрология от години, стигнах до извода, че понякога ( 70% от случаите) черната магия си я правим самите ние, когато не се съобразяваме със закономерностите на звездита,числата и кармата ни. Не им обръщаме внимание, пренебрегваме кармичните уроци и сами правим своя избор, без дори да го осъзнаваме. Ако започнем дори от части да се вслушваме и да се ръководим от тези уроци и закономерности, бихме могли да променим живота си! Естествено за целта е нужно познание и анализ на кармата и даденостите ни. Ако искате да поговорим по-обстойно по темата, а може би и да ви помогна, пишете ми на miramou@abv.bg.
Аватар
miramou

Мнениеот B-L-O-T » 02 Ное 2008, 18:23

Може ли да постнеш снимки ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот soft_soul » 02 Ное 2008, 18:41

B-L-O-T написа:Може ли да постнеш снимки ?

хаха :) Предпочитам да си остана анонимна. Може би описанието ми е прозвучало твърде самоуверено? :oops: icon_eusa_dance Просто ми стана много интересен този сайт и реших да потърся мнение дали притесненията ми са основателни. :)
Аватар
soft_soul

Мнениеот avalance » 02 Ное 2008, 18:45

а потърсила ли си някаква причина в себе си ?
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот soft_soul » 02 Ное 2008, 19:03

avalance написа:а потърсила ли си някаква причина в себе си ?

Ами много съм си мислила за това, да. Считам себе си за лесен за общуване човек, тъй като нямам проблем с това да изразявам чувствата си и да казвам какво ми е. Готова съм да разбера и другата гледна точка. Когато съм влюбена съм много всеотдайна. Проблема е, че в продължение на доста време вече - говоря за към период от 3 години - просто не мога да се влюбя и това е. Възможно е да съм си увеличила очакванията за това какъв трябва да е човекът до мен, но това е неизбежно. Все пак се развивам и мисленето ми също. През това време от 3 години имах една връзка и един опит за такава, но то беше някак напук. Все едно си казах: Не е възможно да не се влюбиш! Стига избира! Хайде пробвай с този, истинската тръпка може да дойде впоследствие!.....Е, да..но не се случи така. Вече се чудя дали не съм си загубила способността да се влюбя отново, или не срещам подходящ човек...и дали въовще ще срещна някого...или е въпрос на някакви уроки...
Аватар
soft_soul

Мнениеот Kotentseto » 02 Ное 2008, 19:09

Душичке,

ти си на 21. Какво означава "не мога да се влюбя". Надявам се си наясно, че това е химичен процес. Няма на кого да правиш напук. Всъщност, според мен, и проблем нямаш. Единствено вероятното съчетание високо самочувствие/изисквания към партньора може да е евентуално някаква причина за "невлюбването" ти. Но пък, честно казано, аз в това нищо лошо не виждам. Не си престаряла - и на твоята улица ще изгрее слънце. Нужда от магия или разваляне на такава не виждам грам.

С поздрави icon_flowerface
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот soft_soul » 02 Ное 2008, 19:16

Kotentseto написа:Душичке,

ти си на 21. Какво означава "не мога да се влюбя". Надявам се си наясно, че това е химичен процес. Няма на кого да правиш напук. Всъщност, според мен, и проблем нямаш. Единствено вероятното съчетание високо самочувствие/изисквания към партньора може да е евентуално някаква причина за "невлюбването" ти. Но пък, честно казано, аз в това нищо лошо не виждам. Не си престаряла - и на твоята улица ще изгрее слънце. Нужда от магия или разваляне на такава не виждам грам.

С поздрави icon_flowerface

Много ти благодаря! :) Дано да си права! Надявам се Моето слънце също да ме търси както аз него 8)
Аватар
soft_soul

Мнениеот avalance » 02 Ное 2008, 19:42

трябва да повярва6 4е е така :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 03 Ное 2008, 06:47

Добре де прати ми снимки тогава само на мен :)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

:)

Мнениеот van4encetyYyY » 03 Ное 2008, 08:00

Теди думи не са мои мисли,но може донякъде да научиш нещо от тях и да ти дадат стимол да се бориш.

Ако очите ти са отворени за Красотата, а ушите ти – за Истината, ако душата ти е ненаситна за Справедливост, а сърцето ти е изпълнено с Любов, ако още пазиш в себе си Светлината, изпепеляваща злото и страха, не унивай и не се отчайвай, защото не си сам на света, а принадлежиш на безсмъртен народ, чийто баща е Животът, а майка – Щастието.

Ако искаш да вярваш,че родът от към майчина линия има някакво проклятие ,никой не те спира,но помисли дали така ще можеш да си помогнеш и да намериш Любовта?Постоянно ще те преследва мисъл,че нещо лошо ще се случи и то наистина е възможно да стане.

Кака можеш да разбереш?Ами според мене е добре малко да се поразровиш във своето родословно дърво и да видиш със колко твои баби,прабаби се е случвало така и дали не е просто случайност
. :? Според мене не е хубаво да се бърза и да се прибягва към магията.Всички знаем,че не е просто игра.Успех! :P
Аватар
van4encetyYyY
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот titi » 03 Ное 2008, 09:23

Скъпа защо бързаш сега ти е време да минеш през ,цинизма ,ексцентричността,отхвърляне на другия пол и тн.И едва към 25г. може да разбереш дали душата ти има нужда от външна любов или вече е открила че тя е вътре в теб.И ако я изразиш ще срещтнеш ответното.
Аватар
titi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 03 Ное 2008, 11:21

Какви глупости си написала тити . . . Викаш тялото трябва да има някакво количество любов и ако сама не можеш да си я произведеш трябва да си я налееш от вън . Как може да си на 44 години и да говориш такива небивалици ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 03 Ное 2008, 13:32

titi написа:Скъпа защо бързаш сега ти е време да минеш през ,цинизма ,ексцентричността,отхвърляне на другия пол и тн.И едва към 25г. може да разбереш дали душата ти има нужда от външна любов или вече е открила че тя е вътре в теб.И ако я изразиш ще срещтнеш ответното.

Добре де, аз съм вече прехвърлих 23-те години, принципно. Как да разбера, че Любовта, която откривам вътре в себе си е тази, която ми налага необходимостта от друго същество или тази, която ме кара да се чувствам себедостатъчна?. Проявявам любов, имам нужда от Любов, но със сигурност нещо се обърках в понятията за Любов. :)
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот titi » 03 Ное 2008, 14:06

Защото си на 19г. и все оше страхлив затова смяташ ,че са глупости.И запомни нямаш ли любов вътре в себеси нйкои не може да ти я даде отвън .Отвън единствено може да получиш секс и и съжителство на две тела.Христос е казал най-големия порок е СТРАХА
Аватар
titi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот soft_soul » 03 Ное 2008, 15:42

Благодаря на всички ви за съветите и добрите думи! Вярвам, че всичко ще се нареди. Вие ми припомнихте, че в повечето случаи проблемите човек сам си ги създава. Рано или късно всичко идва на мястото си. Трябва само търпение. Благодаря ви още веднъж! Желая ви от все сърце много щастие и любов!!!
Аватар
soft_soul

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор