Здравейте

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Aine » 30 Окт 2008, 18:49

Влизам в този форум може би от миналата година,но досега само четях. Имам проблеми от толкова различно естество и се чувствам толкова зле, че чак не искам да ви натоварвам излишно, влизайки в подробности. Опитах се да си помогна сама, но не успях. Затова ви моля за помощ. Няколко месеца си мислих, че нещата, които ми се случват са уроци, които трябва да науча, път, който трябва да измина. Днес вече не знам. Толкова съм объркана, че не знам какво да мисля. Толкова време махах с ръце да прогоня мъглата... Изморих се.Не знам колко мога още. Напоседък си мисля, че може да имам направена магия и това за което ви моля е да ми помогнете да разбера дали е така.Ама наистина, с цялото си сърце и душа, с цялото си същество, отчаяно ви моля.
Мерси.
Хубава вечер:
С.
Аватар
Aine

Мнениеот n0angel0s » 30 Окт 2008, 22:28

Молиш за какво.. :?:?:?:?
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dsims » 31 Окт 2008, 06:15

Ако сега кажеш и проблема, ще е супер!
Аватар
dsims
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DemonicWolf » 31 Окт 2008, 11:34

Просто си депресирана няма страшно не е зле да се смееш по-често и да излизаш с приятели.Емоцийте са необходимо нещо.Естествено че минаваш по-труден път изграждаш личноста си :) вероятно се проявява метаморфозата както споменах не е зле да се ориентираш към духовен водач той ще ти помогне.
Has he lost his mind ! ..
Аватар
DemonicWolf
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine » 01 Ное 2008, 17:44

Може би си прав DemоnicWolf и наистина съм депресирана. На 27 години съм, с мъжа ми сме разделени от две години, моя инициатива, той е алкохолик. Принципно съм наистина позитивен и усихнат човек.Имам прекрасна дъщеричка. До преди месеци имах перфектната работа, която наистина обожавах. Миналата година по това време се влюбих в един колега. От началото на тази имаме връзка, ако може изобщо да се изразя по този начин. Той е адски сериозен човек с наистина много отговорности и е на висок пост във фирмата, в която работя. Има задължения и към дете. Колкото и да се стремяхме да не разгласяваме връзката ни, все пак много хора разбраха. Поне на мен доста са ми го казвали в прав текст. На него не знам, не мисля, че е наясно колко хора знаят.През повечето време се чувствах като в асансьор: надолу - нагоре, в смисъл че никога не знаех какво му е в главата, какво мисли, как ще реагира, какво иска. Животът му е бил толкова тежък,а принципно е толкова добър човек, че отчаяно исках и все още искам да го накарам да се усмихне, да повярва, че може да бъде щастлив и наистина да е такъв, независимо дали е с мен или не. Опитвала съм се с действия, думи и намеци да му покажа, че може да ми вярва, че съм на негова страна, че съм зад него и до него каквото и да се случи. Иска ми се да мога да пробия черупката и да видя и обикна това, което е зад нея... Никога не съм му казвала, че имам чувства към него, нито той на мен. Единственият път, когато сме си говорили за емоции по принцип, той каза, че най-гадното нещо е да си влюбен. Аз пък мисля, че е най-прекрасното. Никога не съм му развала това,което казвам сега на вас, макар че поне по отношение на работата сигурна съм доста е чул.Така.
Беше май месец, когато моя приятелка ме нави да ме води при гледачка. Жената беше циганка, четеше Коран. Позна ми абсолютно всичко за миналото, с такава точност, че бях изумена наистина. Единственото нещо, което ми каза за бъдещето е, че ще бъда с този човек и че ще имам още едно дете.Когато я попитах защо не ми казва повече, толкова ли е празен животът ми и ненаситен от случки, тя отговори,че не съм й показвала повече. Това, междудругото и други са ми го казвали, като са ми гледали на кафе. Каза ми, че имам черна магия, както и че той има направена магия с кръв от жена. Дадох й пари да ги развали и двете. Върна ми написан лист, който трябваше да стои във вода на лунна светлина и сутринта да се полея с водата. Края на юли заминах на море, той ме търси и се разбрахме да се видим като се върна. Прибрах се в петък, събота дойде у нас, прекарвахме си страхотно, а в един момент той най - неочаквано скочи и си тръгна. Без обяснения.Много ми докривя и постъпих адски импулсивно като отидох пак при въпросната гледачка. Не ме помнише и ми каза същите неща, включително и за магията. Тогава й казах, че тя ми я е развалила предишния път. Не съм си направила защита, затова пак ме е хванала, отговори ми. Естествено, че ме усъмни, но си казах, че все пак нищо не губя. Този път беше по щедра към мен - след седмица ми даде нещо, което каза никога, ама никога да не губя и все пак,ако това се случи, веднага да й се обадя. Даде ми лист, който да сложа над вратата и друг, който да заровя до дърво - избрах едно в собствения си двор. През тази седмица, през която чаках да ми даде въпросните неща и която беше първа след отпуската ми в работата ме чакаше голяма изненада. Аз работя във въпросната фирма от четири години и нещо. С шефа ми съм имала много добри отношения като цяло, вярвали сме си, уважавали сме се и т.н. От миналато година в отдела дойде една около 45 -годишна жена, която докато бях в отпуск, пуснала своите задкулисни игри и някакси убедила шефа, че не може само аз да знам важните неща. Така работата ми беше дадена на новопостъпило момиче и отивайки на работа, аз вече нямаше какво да работя. Обичайки работата и фирмата, аз просто се задълбочих в това, което съм правила преди, преразглеждах много неща, дойдоха ми много идеи. Обаче интригите не спряха. И положението стана толкова зле, че влизах при шефа два пъти да се моля да ме премести от този отдел. Най-накрая ме премести. След като ме глоби 4000лв и каза, че ще ми спира от заплатата. Въпросните 4000лв. са от един данъчен акт ПАК от миналата година, който с него сме обсъждали няколко пъти, писала съм и доклад, в който съм обяснила причините и въпроса приключи. Една година по - късно под влияние на въпросната госпожа, той решава да ми ги удържи. И изобщо не иска да ме чуе. Така септември заплатата ми беше 188лв. Пари, с които трябваше да ходя на работа, да си плащам сметките за ток, вода, телефон, да храня поне детето си, щото аз може и да не ям, но за нея трябва да има. Октомври , госпожата беше решила да ми увеличи вноската и заплатата ми беше -/минус/143лв. Сега трябва и да давам. Родителите ми, които се опитват да строят хотел са също в тежка финансова криза, понеже уж заради световната икономическа криза, банката им отказа отпускането на втория транш на кредита. На сестра ми фирмата, в която работеше фалира. Бащата на детето ми не може да отдели 5 лева от заплатата си, защото разбирате ли - те са за пиене. И умирам от срам като го казвам, но една вечер се сбихме със сестра ми, а няколко дни преди това на косъм се разминах, ама наистина на косъм от изнасилвне. Дъщеря ми получи екзема.
Миналият месец приятели ми помогнаха да закърпя положенито. Този съм отчаяна и наистина мисля, че ще полудея. Не знам някакъв кармичен кръг ли се задейства, повечето неща са започнали октомври 2007, нещо друго ли има? Съжалявам, ако съм ви отегчила или излишно натоварила, опитах се да бъда кратка. Личният ми и професионалният ми живот са под всякаква критика. Искам си обратно живота. За това моля за помощ.
Аватар
Aine

Мнениеот Moerin_Elf » 01 Ное 2008, 18:42

Здравей Aine.Докато четях всичко това внезапно много силно ме заболя глава .Да...от това което си преживяла.А ти...не си преживяла изобщо малко неща!И въпреки всичко мога да ти кажа ,че си силен човек-да силна си щом си преминала през всичко това и си оцеляла...
Трябва да се оттърсиш от депресията...оттърси се от всичко негативно и черно и дай път на светлината.Не се отчайвай.Не се спирай.
Нека Боговете бдят над Теб и Твоята дъщеричка и всички твои близки.
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aine » 01 Ное 2008, 19:50

Благодаря ти Moerin_Elf, за хубавите, топли думи, за подкрепата въобще icon_flowerface Стопли ми сърцето icon_flowerface
Нека Боговете и над тебе бдят, и над твоето семейство icon_flowerface
Аватар
Aine

Мнениеот Anuel » 02 Ное 2008, 17:08

Здравей Aine,
Мога да неутрализирам завинаги муските и ефекта от поливането с вода смесена със заклинание, на което неразумно сте се изложили.
Но за другото не мога да Ви помогна за съжаление, бих Ви посъветвал да си направите восъколеене.
Ако се решите на восъколеене няма да има нужда от моя намеса, защото чрез восъка ще се обере всичкия възможен негативизъм който е във вас !
Ако нямате пари за това мога да Ви предложа и моите услуги, които са безплатни, освен ако не се страхувате да ползвате услугите на "черен" маг :)

модератор: рекламите само на лична
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine » 02 Ное 2008, 21:17

Не се страхувам да използвам услугите ви и наистина нямам възможност за восъколеене. Има ли някаква възможност да разбера дали действително заради тези муски имам проблеми, или по -точно това, което най-много ме интересува е защо ми се случва всичко това? Ако искаш вярвай, но през целия си съзнателен живот, никога не съм била водена от злоба в действията си, омраза или желание за отмъщение. Ако понякога съм постъпвала зле и съм наранявала някой, то е било единствено защото съм била импулсивна и съм искала да защитя някой друг. Та, има ли външно вмешателство в живота ми или това е нещо, което просто трябва да изживея? Тези муски? Лоши ли са непременно или има и нещо хубаво в тях? Може ли нещо да бъде лошо, ако се ръководиш от желанието си да направиш добро?
Знаеш ли, досега колкото и трудности да съм имала, все съм ги преодлявала благодарение на това, че все една сфера в живота ми беше ок. Moerin_Elf не е прав като казва, че съм силна. Напротив, слаба съм. Все за нещо съм се хващала. И това винаги е било усещането, че някой ме обича. И обичам. Не знам по мощен стимул от това.
Аватар
Aine

Мнениеот Moerin_Elf » 03 Ное 2008, 07:15

Aine-слабост ли е това да обичаш? Не мисля:)Винаги си имала усещането,че някой те обича-ами....защо пък да не е така?
Този твой негативизъм направо те ...незнам...
Любовта е мощен стимул-да.Сърцето също:)
Аз ще ти повторя още един път онова което ти отричаш-силна си:)
И ако не мислиш,че си и ако не си съгласна отново..тогава ще ти кажа-ами трябва да си!имаш дъщеря.Нямаш право да си слаба!
Ако продължаваш да си мислиш,че си слаба..хм...ще бъдеш такава.
Принципа на Самовнушението:)
За муските и тези неща....същото е и с направата на ритуали и други такива магически операции-не важно толкова думите,заклинанията,предметите,а твоята собствена енергия,твоята собствена вътрешна сила.Важна е силата ,която влагаш.
Няма човек който да няма тази сила-дори и слабия.
Някъде бях чела,че жените са по-силни от мъжете-и психически и от физиологическа гледна точка.(Айде сега тука без дискриминации)
За Физиологическата -ами....да носиш 9 месеца друг малък човек в тебе....,после да го родиш...
За психическата-горе-долу същата работа
Така че....пак си помисли слаба ли си или не:)
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот van4encetyYyY » 03 Ное 2008, 08:07

Ами незнам какво да ти кажа. :roll: Има много неща във живота ни,които ни объркват,но незнам дали при тебе става дума за магия.Ако не се чувстваш притеснена да разкажеш малко по подробно за някой свой проблем ще се опитам доколкото мога да помогна.Приятен ден! :)
Аватар
van4encetyYyY
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bellastella » 03 Ное 2008, 09:03

van4encetyYyY написа:Ами незнам какво да ти кажа. :roll: Има много неща във живота ни,които ни объркват,но незнам дали при тебе става дума за магия.Ако не се чувстваш притеснена да разкажеш малко по подробно за някой свой проблем ще се опитам доколкото мога да помогна.Приятен ден! :)

Само на мен ли ми се струва, че тя разказа много подробно за някои свои проблеми. Така че просто помогни ако можеш или поне я насочи по-конкретно. Аз бих казала само, че понякога любовта и чувствата към неправилния човек са в състояние да сътворят катаклизми, дори причината за тях да остава на заден план или пък да се тълкува погрешно като идваща от на пръв поглед по-банални и логични неща.
Повече не желая да коментирам по тази тема, за да не се отклоня още повече. :)
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 03 Ное 2008, 18:22

Айне,
считай ги муските си за неутрализирани завинаги.
Прочистването на аурата ти ще ми отнеме малко повече време, за съжаление.
Но бързата работа, както се казваше, срам за майстора... :)
Това, което ще направя не е индулгенция, че оттук нататък животът ви ще протече по мед и масло, защото такава надежда не мога да Ви дам.
Препоръчвам Ви когато имате малко пари да отидете и на восъколеене, защото директните очистващи методи (особено този) са за предпочитане, защото са по мощтни.
Дистанционното чистене на аурата е нож с две остриета, защото може да се нанесе и вреда ако се "стърже" надълбоко - може да се засегне кармичния комплекс, който е част от душата и пораженията да са големи.
Затова сервиторите ми пипат и там много внимателно и бавно.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот firen » 04 Ное 2008, 21:14

Здравей, Aine.
Четох всичко което си писала и наистина се почувствах ужасно! Преминала си през един ужасен период. Искам да те питам дали си вярваща? Ако си, обърни се към своя Бог, помоли го искренно и ще има резултат. Не знам дали имаш направена магия, но според мен вариантите са два - или имаш магия, или преминаваш през един мнооого тежък период, който ще те изгради като човек, ще те подготви за нещо. Желая ти успех от все сърце!
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine » 08 Ное 2008, 13:48

Здравейте всички. icon_flowerface
Нямах възможност да пиша по-рано, защото нета ми беше спрян, а от работата не е много удобно. Благодаря много за мненията и подкрепата, чудесно е просто да знеш, че има хора като вас. icon_flowerface
Anuel, исках да те питам, някои от тези муски бяха предпазващи, в смисъл против магии лично за мен и една против външно вмешателство за връзката ми. Това, че си неутрализирал муските,предпогам ознчава, че съм един вид незащитена. Въпросът ми е мога ли да си направя сама такива защити, ако не, би ли ми препоръчал да се обърна към някой или ..знам ли, не разбирам достатъчно от тези неща.
Впрочем денем се чувствам по - спокойна, по - силна и вярваща, че ще се справя и изобщо, чувствам се добре, макар и положението ми да не се е променило, търся начини и не съм се отказала. Но нощите ми са ужасни, почти не мога да спя, а когато все пак заспя, сънувам, че въпросият човек, с когото имам връзка, крещи в лицето ми: Не те искам! Не те искам! Събуждам се трепереща и обляна в пот. И това се повтаря всяка нощ, понякога по няколко пъти. В действителност не ми се е обаждал цяла седмица. Виждам го на работата понякога за малко, писала см му два мейла. Не ми е отговорил.Това ме тормози ужасно, не знам какво да си мисля.Какво е вашето мнение?
Поздрави:
icon_flowerface
Аватар
Aine

Мнениеот firen » 12 Ное 2008, 14:02

Защо не говориш с него в работата? Остави мейлите... няма нищо по-добро от разговора очи в очи. ;)
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine » 13 Ное 2008, 15:16

Защото на работата нямаме възможност да останем насаме,а все пак нашата връзка е или беше тайна...съмнявам се, че все още имаме каквато и да е връзка... Вчера напуснах работа.Сега няма къде да го виждам.
Такъв е живота - затваря се врата, някъде се отваря прозорец... icon_flowerface
Аватар
Aine

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор