Помощ за детенце

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот bgmira80 » 22 Ное 2008, 16:59

Здравейте,
имам син на почти 3 г., много енергично и силно дете, до момента в който започна да прави епилептично подобни пристъпи.
В направените му изследвания няколко ЕЕГ-та, и два ядрено-магнитни резонанса няма нищо тревожно, всичко е в норма.
Сменили сме много лекарства, но никое няма ефект.
Ходили сме при биотерапевти, гледачки, всички казват едно и също, а именно детето на физическо ниво е здраво, има направено нещо.
До момента като че ли никой не може да се справи, временно детето се подобрява и след около седмица всичко се връща
/започва да прави пристъпи до пълно изтощение/.
Обръщам се към вас с молба да ме насочите при кого да отида, за да помогна на детенцето си.
Аватар
bgmira80

Мнениеот Kotentseto » 22 Ное 2008, 17:32

Е не поставиха ли диагноза лекарите?
Не ми звучи като енергийно влияние това... Твърде много ми приличат симптомите на т.нар. Свръхактивност. Виж във форума на бг-мамма, има изписани тонове страници по темата.
Искрено ти съчувствам и пожелавам да се оправи детенце, но не мисля, че търсиш в правилната посока.
Късмет желая!
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bgmira80 » 22 Ное 2008, 17:44

Диагнозата на лекарите е предшествана от думата Вероятно, чудат се, не им се връзват нещата.
В бг-мамма чета от доста време.
Казвали са ми че има проблем на енергийно и на етерно ниво.
Незнам кой би могъл да види, разясни и оправи нещата.
Аватар
bgmira80

Мнениеот EliKarim » 23 Ное 2008, 23:34

А какъв е сънят на детето? Говори ли нещо нощем? Припадъците съпроводени ли са с нещо друго? За да не задавам един след друг въпроси, ако е удобно дай повече подробности?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Magiclover » 24 Ное 2008, 15:30

Искрено ти съчувствам! :( Горкото детенце!
По въпроса не мога да ти помогна, но да ти кажа честно, по - добре не го води да му баят врачки и такива дето предлагат гадания и т.н. Те едва ли ще му помогнат, дори и да искат. Най-много да сгрешат нещо и да стане по - лошо, при което не само състоянието на детето да се влоши ами и те самите ще си изпатят. Съжалявам, с друго не се сещам как да ти помогна...
Нещо ми е притеснено...
Аватар
Magiclover
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bgmira80 » 24 Ное 2008, 17:26

Пристъпите ги прави по време на сън /следобедния или нощния/. Продължителността им е от няколко секунди до минута. Имаше период, в който съня му беше много неспокоен, непрекъснато се будеше и то с рев. Изпитваше и голям страх, само да се затвори вратата на асансьора, така както играе с играчка, хвърля я и буквално като подплашен заек ми увисва на врата.
Ако са ви необходими още подробности, ще пиша!
Аватар
bgmira80

Мнениеот Magiclover » 24 Ное 2008, 18:05

Ооо, това вече е странно... Хммм...
Нещо ми е притеснено...
Аватар
Magiclover
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gibon » 25 Ное 2008, 04:20

bgmira80 написа:Пристъпите ги прави по време на сън /следобедния или нощния/. Продължителността им е от няколко секунди до минута. Имаше период, в който съня му беше много неспокоен, непрекъснато се будеше и то с рев. Изпитваше и голям страх, само да се затвори вратата на асансьора, така както играе с играчка, хвърля я и буквално като подплашен заек ми увисва на врата.
Ако са ви необходими още подробности, ще пиша!

Аз имам малко въпроси, че си доста пестелива на информация. Имам чувството, че си пробвала всичко и някак си вече и загубила надеждата.
Някакви особенно стресови ситуации да е преживяло детето?Какви лекарства сте му давали?Преди този пристъпен период да се е виждал с някой, да е имал случка с ключовите думи /пиша за отркоявща се случка отделена от сериите които детето изживява сега/, които съм ти написал отдолу? Да е чувал шум подобен на врата от асансьор или да го свързва с нещо? Като цяло може да разкажеш за живота му, за ситуацията в семейството и т.н. и то не с две изречения?

Ключови думи:асансьора,играчка,пълно изтощение.

ПС. Не мисля че някой може да ти помогне от нищото без информация или поне да ти даде своето мнение, а едно мнение може и да ти се струва маловажно или дори и идиотско, но никога не е за изхвърляне. По простата причина, че е по-добре да има едно мнение повече отколкото едно мнение по-малко.

Лек и приятен работен ден!
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот Magiclover » 25 Ное 2008, 18:17

Съгласна съм с Gibon.
Нещо ми е притеснено...
Аватар
Magiclover
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bgmira80 » 25 Ное 2008, 21:57

Прав си Gibon много неща сме опитали и опитваме. Надежда имаме, аз знам че той ще се оправи, само трябва да намеря точното решение.
Мисля че не е преживял стресова ситуация. Атмосферата вкъщи е спокойна.
Лекарства много сме сменили. Особено от началото на тази година, от тогава зачестиха пристъпите. А именно: Ламиктал, Кепра, Топамакс, Ривотрил, пил е и Трилептал. Всичките тези качвани постепенно да максималните дози за неговите килограми и възраст, но без никакъв ефект. Затова си мисля, че не сме за класическата медицина, все нещо трябваше да даде резултат.
Детето беше добре 1 месец благодарение на един човек от пловдивско село. С него преодоляхме и страха, който сина ми изпитваше, с леене на куршум.
Хората, при които сме ходили /радиестезист, врачки/, казват горе-долу едни и същи неща: има нещо, което е направено по време на бременността ми, всеки ме пита какъв страх съм преживяла тогава, казват ни кой го е направил. Но някак не могат да се справят с това нещо, стигат до някъде и това е.
Другото интересно нещо: поддържам връзка с една жена, която има познания, когато и кажа че е много зле, примерно с 10 пристъпа за една нощ, тя го изолира, при което той спира да прави тези пристъпи, но в това състояние може да е 2-3 дни, после всичко наново.
Синът ми е силно дете. Когато няма пристъпи той е любопитко, като всяко дете на неговата възраст. Лошото е че тези пристъпи забавят речевото му развитие, изяждат му главата.
Надявам се да съм изчерпателна, ако ли не пак ще пиша.
Надявам се нещо да ви хрумне, надявам се да намеря решение.
Аватар
bgmira80

Мнениеот damnameneus » 27 Ное 2008, 21:36

Здравейте,
Прочетох историята Ви и въпреки че така по нета е доста трудно да се дават точни съвети мога да Ви предложа да направите един ред процедури, които смятам че ще помогнат. Съответно ако сте наблизо до пловдив може и да се видим и да говорим лично. Така, като начало трябва да започнете с изчистване на дома където живеете и на вас, съответно на вас като майка и на съпруга като баща, оттам и на детето, но само с чистене на детето няма да стане.

Пригответе си 3 яйца, в продължение на три дни взимайте по едно от яйцата и като му направите по една малка дупчица в двата края го сложете в купа /глинена/, сипете в нея вода и пуснете в нея от 3 различни растения по едно листо. С паницата в ръце започвате да обикаляте вкъщи отвътре навън към прага и повтаряте:
„Каквото има магия на мен и на семейството ми в това яйце да влезе!”
Това се повтаря непрекъснато. Когато стигнете до прага, оставате яйцето до врата да пренощува и на другия ден го хвърляте в река или някъде, където не стъпвма никой, но най добре в река. Така правете три дни.

Междувременно си налейте вода от 3 чешми, в нея сложете от билката дилянка, най-добре цвят, но може и корен и малко нишадър, един железен пирон и от растението момина сълза. Това нещо го сложете под звездите през нощта четвъртък срещу петък. Тна сутринта всички в дома си измийте лице, ръце и крака, като да се миете над някакъв съд. Мръсната вода хвърлете в реката. С част от чистата вода пръскайте в къщата поне 7 дни.
Пиронът и билките ги увийте в червен конец и ги поставете над вратата ви, като е добре пиронът да се забие отвътре навън, за да се забива лошото на него и да не може да влезе.

През тези седем дни има и още нещо което трябва да направите и то да е на края им, т.е. последните три дни които имате да пръскате.

Вземете едно яйце и червен конец, с конеца премерете леглото където спите надълго и нашироко в три ката или на 3 пъти, в яйцето откъм острото пробийте дупка и там сложете зрънце тамян, омотайте конеца около яйцето, така да се каже по екватора, докато омотавате казвайте:
"Както излиза теле от крава,
дете от майка,
пиле от яйце,
яйце от кокошка,
така да излезе и всичко нечисто от мен (името) и от (името)"
- 3 пъти се казва.
Сложете яйцето под леглото и спете така една вечер, на другия ден не пипайте яйцето с гола ръка, а с кърпа или нещо друго и го хвърлете по течението на река на залез. Така се слага и под леглото на детето ви, като се мери неговото легло и се казват същите неща.
Това са елементарните неща за изчистване, сега обаче трябва да се направят някои неща за предпазване и за в бъдеще иначе нещата ще се върнат.

Като се приберете вкъщи от хвърлянето на последното яйце сложете на въглени тамян, дафинов лист и билката седефче, прекадете прага на входната врата, гледайки с лице навън, когато започне да кади кажете следното:

"Богиньо Хеката с много имена, Дево, Девице, Богиньо, ела, аз моля за помощ във време на нужда, Пречиста, Тройна Богиньо, изригваща огън, бичеока, БУОРФОРБЕ ПАНФОРБА ФОРБАРА АКТИОФИС ЕРЕСХИГАЛ НЕБУТОСУАЛЕТ, стояща пред вратите ПЮПЮЛЕДЕДЕДЗО, разбиваща портите, ела Хеката и отвърни всичко зло от мен (името) и от (името), от този праг, от този дом!"

На следващия ден раздайте 7 хляба на бедни хора, защото това е жертвоприношение на Богинята.
Сега трябва да направите вече неща само на детето. За тази цел се налива от три извора вода/може и от три градски чешми – по парковете/, взимат се три игли, които се вдяват с три цвята конци – едната игла с червен, другата с бял и третата с черен. Когато се вдява белия конец си казва:

„Това да е ако злото, болката, нещастието от небесата и от съдбата идва!”

Когато се вдява черния конец се казва:

„Това да е ако злото, болката, нещастието от нечисто и мъртво идва!”

Когато се вдява червения се казва:

„Това да е ако злото, болката, нещастието от човек идва!”

Иглите се слагат в една глинена купа и се заливат с водата от трите извора. Купата се изнася три нощи подред след залез на открито и сутрин преди изгрев се прибира отново вкъщи на скрито – в някой шкаф. Слънцето не трябва да вижда тази вода. След третата нощ се гледа коя игла е ръждясала – ако е тази с белия конец то болестта или неприятностите идват от небесата и Съдбата и трябва да се предприемат мерки за корекция на Съдбата и омилостивяване на боговете. В случай, че е ръждясала иглата с черния конец, то тогава болестта идва от духове или мъртъвци. Възможно е да са нарушени някои забрани свързани със света на духовете или мъртвите, възможно е и да има случай на обсебване или нещо подобно. Проверява се с други методи какво всъщност е, при този случай бабите са правили облажаване на самодивите, ако е от горско, ако е от мъртвец са раздавали и други подобни обреди. В случай, че е ръждясала иглата с червения конец, то тогава причината е смъртен човек и най-често е магия. В такъв случай магията трябва да се развали, но същевременно се прави и следното. Пийва се 3 пъти от водата /3 глътки/. Останалата вода се сипва в стъклено шише и на залез същия ден се отива при река, там с лице обърнато по течението на реката се хвърля шишето и то така, че да падне върху камък и да се счупи и се казва преди да се хвърли:

„Както се пръска тази вода, така да се пръснат всички злини, болести и магии на /името/. ”
– 3 пъти се казва.

Хвърля се шишето и като се счупи се казва:

„Боже /или за тези изповядващи Старата вяра – Богиньо и Боже/ предавам се в ръцете ти /ви/, ти /вие/ да си ми лечител.”.

След това се тръгва обратно към дома без да се поглежда назад и най-важното без да се разговаря с абсолютно никой, докато не се прекрачи прага на дома, в противен случай няма ефект действието. Иглите и те се хвърлят в реката.

Като направите това ще ви помоля да ми кажете резултата, коя от иглите е ръждясала.

Като начало мога да ви посъветвам това. Имайте едно нещо предвид, както с половин час на течение може да си докарате пневмония, която да лекувате маса време с маса хапчета, така е и с магията, с един обред, може да се докарат толкова бели, че да са нужни неистови усилия за да се изчисти мръсотията.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот МагНаско » 30 Ное 2008, 21:27

Ако желаете ме потърсете за да поговорим може да ви бъда отполза
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор