от yreg » 15 Окт 2008, 07:51
Мислих дълго време как да формулирам поста... Предварително се извинявам, ако ви досаждам с мойте поредни глупави проблеми. Но просто напоследък съм забелязала, че съм се променила... В последните две години се разболявам често, по-късно се разболях от тежка болест "витилиго", имам още други, но преди не бях такава. Бях си здраво дете, изпълнено с енергия, а сега точно обратното. Влезнах във ВУЗ, но някак си съм затворена в себе си, а преди имах много познати, бях много контактна, запознавах се веднага щом видя непознат човек. А сега дори и не искам, някак си се страня дори и от познатите. Дори и с моя приятел, все намирам нелогични причини за раздяла, а после чакам да се сдобрим и да ми олекне тази тежест, че съм сама и че го обичам безкрайно много. Нямам сили да се обучавам, да науча няколко езика, да чета нещо,а имам желание, но всякаш нещо ми пречи. В депресия ли съм, но дойде този ден, в който живота ми уж се подреди, а аз все още се въртя в един омагьосан кръг. Наистина съм имала нелеко детство, но го преминах вече... Защо се самосъжалявам, всякаш нищо си няма, а не е така.. Осъзнавам си проблемите, виждам какво си имам... Магия ли ми е направена, макар че баба ми едно време се е занимавала с такива неща и на мен да ми се връща... Самата истина е, че не знам какво да правя, за да се махна от тази черна дупка, в която се намирам... Просто искам да съм си предишната лъчезарна, контактна и винаги се бори за всичко...