Депресия ли е...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот yreg » 15 Окт 2008, 07:51

Мислих дълго време как да формулирам поста... Предварително се извинявам, ако ви досаждам с мойте поредни глупави проблеми. Но просто напоследък съм забелязала, че съм се променила... В последните две години се разболявам често, по-късно се разболях от тежка болест "витилиго", имам още други, но преди не бях такава. Бях си здраво дете, изпълнено с енергия, а сега точно обратното. Влезнах във ВУЗ, но някак си съм затворена в себе си, а преди имах много познати, бях много контактна, запознавах се веднага щом видя непознат човек. А сега дори и не искам, някак си се страня дори и от познатите. Дори и с моя приятел, все намирам нелогични причини за раздяла, а после чакам да се сдобрим и да ми олекне тази тежест, че съм сама и че го обичам безкрайно много. Нямам сили да се обучавам, да науча няколко езика, да чета нещо,а имам желание, но всякаш нещо ми пречи. В депресия ли съм, но дойде този ден, в който живота ми уж се подреди, а аз все още се въртя в един омагьосан кръг. Наистина съм имала нелеко детство, но го преминах вече... Защо се самосъжалявам, всякаш нищо си няма, а не е така.. Осъзнавам си проблемите, виждам какво си имам... Магия ли ми е направена, макар че баба ми едно време се е занимавала с такива неща и на мен да ми се връща... Самата истина е, че не знам какво да правя, за да се махна от тази черна дупка, в която се намирам... Просто искам да съм си предишната лъчезарна, контактна и винаги се бори за всичко...
Аватар
yreg

Мнениеот Марио » 15 Окт 2008, 08:39

Нямаш магия, просто ти трябва повечко време за адаптация. Relax and take it easy girl. icon_flowerface Или пък може би минаваш през някаква вътрешна промяна, кой ли знае... Наблюдавай се повече и скоро ще излезнеш от този порочен кръг. wallk
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот yreg » 15 Окт 2008, 08:59

Марио, може да си прав. Мерси все пак, че ми отговори :)
Аватар
yreg

Мнениеот B-L-O-T » 15 Окт 2008, 11:26

Имаш проблем със 5тата чакра (на гърлото) . А и все пак си жена и тоя хаос от проблеми е характерен за жените . Какт осе казва - Жената е смесица от чиста слабост и нечиста сила .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 15 Окт 2008, 12:00

B-L-O-T написа:Имаш проблем със 5тата чакра (на гърлото) . А и все пак си жена и тоя хаос от проблеми е характерен за жените . Какт осе казва - Жената е смесица от чиста слабост и нечиста сила .

При проблем с гърлената чакра, помага ли терапия със синия цвят? Блот, очаквам, че веднага ще ме нападнеш със критики, но поне така го прочетох наскоро. Препоръчваше се дори носене на син шал или синя нишка със синьо мънисто около врата. Този проблем, както казваш, рефлектира и върху неуспешните комуникации не само със противоположния пол. На по-късен етап ще има сериозна преграда, затрудняваща създаването и затвърждаването на лични отношения и с напредването на възрастта това ще е пагубно за нея или него /не видях точно/.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот yreg » 15 Окт 2008, 12:13

Не съм много на ти с чакрите, дори за първи път го чувам, B-L-O-T . Но, както каза bellastella за проблеми с комуникацията, дори сега съм болна и тормозя гърлото с тази кашлица... Аз го имам това от 3 години, когато загубих слуха... Ако това има влияние, защото говора ми е като на развален робот. Ако това има някаква връзка, разбира се... Ако е така, какво трябва да се прави в този случай...
Аватар
yreg

Мнениеот bellastella » 15 Окт 2008, 12:26

yreg написа:Не съм много на ти с чакрите, дори за първи път го чувам, B-L-O-T . Но, както каза bellastella за проблеми с комуникацията, дори сега съм болна и тормозя гърлото с тази кашлица... Аз го имам това от 3 години, когато загубих слуха... Ако това има влияние, защото говора ми е като на развален робот. Ако това има някаква връзка, разбира се... Ако е така, какво трябва да се прави в този случай...

Има и нещо друго. Ако си Телец, наистина гърлото е слабото място на тази зодия. Мога само да гадая, дали това се отразява или произтича по някакъв начин от проблем с тази чакра. Не знам дали тази чакра се явява причина или следствие за проблем при представителте на зодия Телец. Обаче нещата не се отразяват само в здравословен план. Това се опитах да кажа - че е възможно /дори много повече/ да се започне проблем със създаването на сърдечни връзки, например. Сигурно написах глупости, за които Блот да ме изкритикува, но хич не ми пука. Аз самата се блъскам с нещо такова и търся изход!!!
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот yreg » 15 Окт 2008, 15:27

Да, зодия телец съм ... Има вярно, защото пия ли студена вода на следващия ден ме боли гърлото...
Аватар
yreg

Мнениеот B-L-O-T » 15 Окт 2008, 15:36

Има не само един добър цвят за гърлената чакра . На различните хора е различен . Най - честосрещаните цветове са жълто , зелено . На тебе чакрата не знам какъв цвят е но така или иначе в момента ти е бледа . Като ти четох поста веднага ме удари нещо в гърлото и за това предположих че е тва . Проблеми с контатките също се влиаят от тази чакра . Нека чакрата заработи нормално и цвета ще се види от самосебе си . От тука на татък търси информация за чакрите и работи по въпроса .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот yreg » 15 Окт 2008, 15:56

Добре, още отсега ще почна да проучвам. Обаче аз няма как да разпозная кой цвят и как да разбера кога чакрата ще заработи...
Аватар
yreg

Мнениеот stanislava » 15 Окт 2008, 23:20

Депресия
Меден калцит-Премахва сивите петна от аурата и разпръсква негативизма.Наглася се към слънчевия сплит и регулира полюсите.Да се държи близо до нас по време на медитация,на работното място.

Червен халцедон
Развеселява и най-мрачния ден.Парченца от този камък в джоба,ще държат далеч от вас тревогите и проблемите.

Лепидолит
Всяко тъмно ъгълче от живота ви ще бъде озарено и енергията ви ще се увеличи.Вибрациите лепидолита работят намного нива и имат изненадващ успех при депресиите.Медитираите с него и по време на лечение го поставете върху слънчевия сплит.

Кианит
Синият кианит се използва за подсилване на гърлото и ларинкса.Приятеля на певците.Той подрежда естествено всички чакри.Особено успешно работи с чакрата на гърлото,с коронната и с чакрата на третото око.
Из-Кристалът лечител -Марианна Шелдрейк
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 16 Окт 2008, 07:18

Когато заработи ще я усетиш . А иначе това да можеш "да виждаш" добре изисква доста опит и умения . Ако не можеш сама накарай някой вещ около теб да види .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот yreg » 16 Окт 2008, 07:55

B-L-O-T, надали ще мога да накарам някоя вещ нещо да прави или каквото да е, защото не вярвам, че имам такива умения, за разлика от другите. Макар, че често забелязвам как котката ми гледа в една точка или че все едно има някого, или докато чета нещо на лявото ми око ми светка нещо... като се идея :P Все пак ще се постарая да направя нещо по въпроса. Мерси за отговорите.
Аватар
yreg

Мнениеот yreg » 16 Окт 2008, 07:57

Имам несъзнателни правописни грешки. Моля да ме извините.
Аватар
yreg

Мнениеот yreg » 07 Фев 2009, 06:21

Здравейте на всички :) Отново съм тук... Сигурно ще ме упрекнете, че Ви занимавам само с глупости, но ... :? Явно направих една грешка, но може само аз си въобразявам. След като пуснах темата, писах на една жена на майла за проблема ми ( за който писах на първия си пост) и как ще протекат нещата с моя приятел. И след като й писах майла, оттогава нещата ми се преобърна на 180 градуса. Той се промени тотално и неочаквано, а сме заедно две години... Не знам дали да продължавам с него, не знам дали ще успея да го накарам да ме обикне отново :roll: (звучи банално и изтъркано, знам.. Но истината е, че аз все още го обичам, а докато той не знае какви са му чувствата) Щеше ми се поне веднъж някой да ми каже какво да правя с него .. Да продължавам ли с него, има ли бъдеще... Или просто да продължа сама ... Досега все взимах сама решения, но ми се ще поне веднъж някой да ми каже какво ще следва оттук нататък ... :? Звучи откачено, нали ... Знам... Но все пак, ако някой иска да ми помогне, ще му бъда много благодарна.. Трябва ли да напиша моята рожденна дата и неговия ...
Аватар
yreg

Мнениеот Nemezius » 07 Фев 2009, 10:14

yreg, те тук ти е грешката, поне според мен- в една сериозна връзка няма еднолични решения, или поне са много малко и маловажни- решенията ги взимайте двамата.
От друга страна- ми говорене му е майката- седнете и се изяснете и двамата кой какво изпитва, какво иска и какво може да даде от себе си за да вървят нещата и едва тогава можете и двамата да вземете решението ще го бъде ли това "заедно" или не.
Успех
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот yreg » 07 Фев 2009, 10:16

Е, аз вече приключих с него ... Трябваше да извадя думите с ченгел да каже нещо смислено .. Много пъти сме говорили по тая тема и все не можем да стигнем до едносъгласие...
Аватар
yreg

Мнениеот Macabre » 07 Фев 2009, 10:39

АМи аз бих ти предложила да приемеш това като едно ново начало. Просто след раздялата не се депресирай още повече а направи нещо за себе си. Предоставя ти се възможност да бъдеш със себе си и да намериш ршение на проблема. Иди, направи си нова прическа, купи си нови дрешки, запознай се с нови хора и си възвърни старото аз...може би с риятеля ти сте се карали защото и той е усещал тоя хаос в теб и не му е харесвало така. А може ако възвърнеш жизненоста и лъчезарноста си да се съберете отново. Просто прекарвай сободното време със себе си и се опознай, намери проблема в себе си и го реши.. медитирай над това, и приемай винаги нещата от положителната им страна. Тази положителна нагласа винаги действа добре. И на мен ми действа когато се чувствам зле.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 09 Фев 2009, 06:59

Значи имало и жени параноици :wink:
Как успя да свържеш мейла към жената със тези 180 градуса?!
Изпрати още един, че да се затвори кръга :wink:
Иначе успех...
Гледам че отдела за брачни консултации се справят за сега. :wink:
Ребилитирането на която и да е връзка, носи със себе си много допълнителни проблеми и минуси. Единя е, че и двамата знаете, че не е трудно да си теглите шута. Длед време си става като ежедневно упражнение. Ако при всяко едно такова пишеш. Може да издадеш роман idea1
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор