Помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Satanailla » 04 Май 2009, 19:38

Здравейте,
аз съм пасивна уика, не правя магия, само катализирам енергия. Занимавам се основно с билки.
Имам проблем.
Моя много близка е била омагьосана някак от някого. Наред с поредицата злополучия които я застигат, напоследък има и физическа проява - пердето в кухнята се скъса и прогори САМО, а днес намерихме кръв на мястото на сърцето от към гърба на стара нейна блуза.
Друго - в завивките си е намерила около шепа почва с неизвестен призход.
Усещам че е енергия, но не знам как мога да разбера каква е магията, от кога е и най-важното - как да стигна до този, който я е направил.
Благодаря ви !
Просто Глухарче!
Аватар
Satanailla

Мнениеот м Лъчезар » 05 Май 2009, 09:36

Сигурна си че човек е виновен за това ?
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Satanailla » 06 Май 2009, 12:45

Ами не знам всъщност. Не мога да различавам енергии :( Какво би могло да бъде и как да разберем повече?
Просто Глухарче!
Аватар
Satanailla

Мнениеот valko » 07 Май 2009, 12:22

Satanailla написа:Усещам че е енергия, но не знам как мога да разбера каква е магията, от кога е и най-важното - как да стигна до този, който я е направил.

сядаш пред твоя близка, слагаш тая земя между вас, можеш да запалиш свещ и да гледаш твоята позната през пламък, отпускаш се и ще видиш необходимото, само да не се подлъжеш с фантоми. С редовна практика ще постигнеш значителен напредък не само по считане на информация за миналото но и за предсказване на бъдеще.

успех.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор