Възможно ли е да е магия?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Darra Dare » 31 Май 2009, 16:45

Здравейте!
От доста време насам чета с интерес вашия форум, макар че самата аз никога не съм се занимавала с магия. От доста време се каня и да пиша с молба за помощ тук, но все си мислех, че само ще ви загубя времето. Днес обаче се реших. Може би защото започвам да се плаша от това, което се случва напоследък.
Доколкото знам, според обичая, първото великденско яйце се боядисва в червено и се оставя в къщата до следващия Великден, за да носи здраве и да пази дома. Днес, по случайност, погледнах тазгодишното ни яйце и установих, че от едната му страна сякаш е протекъл черно-жълт "восък". Това никога досега не се е случвало.
Но не е само това причината да се притеснявам, че може би ми е направена магия. Дори подозирам, че я прави жената, която живее в апартамента срещу нас, тъй като множество пъти сме намирали странни петна по вратата, дори веднъж майка ми се е натъкнала на нея, докато е мажела с нещо вратата, но тя се е направила, че си оправя обувката.
От месеци насам страдам от ужасни световъртежи, почти всеки ден ми се гади. Правиха ми какви ли не изследвания, според които физически (и психически) всичко би трябвало да ми е наред. Обаче не е :-( Не знам какво да правя.
Ще съм благодарна на всякаква помощ или съвет!
Аватар
Darra Dare

Мнениеот Wizard » 31 Май 2009, 20:59

Darra Dare написа:От месеци насам страдам от ужасни световъртежи, почти всеки ден ми се гади. Правиха ми какви ли не изследвания, според които физически (и психически) всичко би трябвало да ми е наред. Обаче не е :? Не знам какво да правя.
Ще съм благодарна на всякаква помощ или съвет!

Каква помощ точно очакваш от нас?
Ако ти има нещо със здравето, лекарите са щели да го открият.
Малко е горещичко сега по това време, може да е от това :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Darra Dare » 01 Юни 2009, 04:03

Не знам точно, wizard... Значи в това, което описвам няма признаци да ми е правена магия? (И не, не е от жегите, но... ще видим...)
Благодаря все пак :oops:
Аватар
Darra Dare

Мнениеот rain » 01 Юни 2009, 10:12

В действителност една от символиките на първото боядисано великденско яйце е
да се пази в дома за защита, а с него също така могат да се правят и определени
ритуали за различни цели.

Това което казваш за изтичането на този "восък" е съвсем нормално. При много
такива запазени яйца съм виждал точно същото изтичане на съдържанието им
като лепкава смола от порите на черупката, но това определено не е нещо страшно,
може да е имало пукнатина или от температурните влияния да се получава този процес.
Не съм се интересувал за точното обяснение, но се случва често, така че спокойно.

А това което разкзваш за жената и проблемите със здравето може да е показателно
за евентуално наличие на нещо насочено към теб или дома ти. За целта има определени
пречистващи ритуали, потърси из форума. А за по-сериозна помощ потърси сериозен
специалист.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот The Shadow » 01 Юни 2009, 10:20

Психическите изследвания кой ги е правил (в смисъл психолог ли, психотерапевт ли, психиатър ли) и какво по-точно са представлявали?
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Darra Dare » 01 Юни 2009, 12:14

rain, благодаря за успокоението! :)
Изчетох доста неща по въпроса тук. Боя се да опитам без някой вещ споделените ритуали, за да не объркам нещо и само да влоша нещата... А и, преди да ви пиша, не бях сигурна дали действително случаят ми е такъв.
The Shadow, психическите (и неврологични) изследвания са ми правени от специалисти - минах скенер, отоневролог, психиатър... пълна програма, както се казва. Световъртежите ми са съвсем обективни, само дето за момента липсва логично обяснение за тях... Именно затова ги споменах и потърсих съвет при вас - защото вие сте специалисти в областта на необяснимото, ако мога така да се изразя :wink: .
Благодаря отново за отзивчивостта!
Аватар
Darra Dare

Мнениеот м Лъчезар » 01 Юни 2009, 16:08

Не знам за симптоми които да са специални за направена магия, освен чувството . Всеки един проблем или щастие може да е заради магия .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The Shadow » 01 Юни 2009, 16:16

Благодаря за информацията, Darra Dare. Направила си добре, като си се консултирала с компетентни лекари. Това, че те са установили, че ти си здрава от клинична гл.т., е добра новина. Разбира се, причината за световъртежа е откриваема. Не е магия. Ако желаеш, пиши ми на ЛС, за да дам насоки.
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор