Здравейте!
От доста време насам чета с интерес вашия форум, макар че самата аз никога не съм се занимавала с магия. От доста време се каня и да пиша с молба за помощ тук, но все си мислех, че само ще ви загубя времето. Днес обаче се реших. Може би защото започвам да се плаша от това, което се случва напоследък.
Доколкото знам, според обичая, първото великденско яйце се боядисва в червено и се оставя в къщата до следващия Великден, за да носи здраве и да пази дома. Днес, по случайност, погледнах тазгодишното ни яйце и установих, че от едната му страна сякаш е протекъл черно-жълт "восък". Това никога досега не се е случвало.
Но не е само това причината да се притеснявам, че може би ми е направена магия. Дори подозирам, че я прави жената, която живее в апартамента срещу нас, тъй като множество пъти сме намирали странни петна по вратата, дори веднъж майка ми се е натъкнала на нея, докато е мажела с нещо вратата, но тя се е направила, че си оправя обувката.
От месеци насам страдам от ужасни световъртежи, почти всеки ден ми се гади. Правиха ми какви ли не изследвания, според които физически (и психически) всичко би трябвало да ми е наред. Обаче не е :-( Не знам какво да правя.
Ще съм благодарна на всякаква помощ или съвет!