от myrister333 » 23 Авг 2009, 22:00
здравейте, регистрирах се във форума за да търся съвет и защото материята ми е интересна. Имам следният проблем - от две години и половина имам връзка с женен мъж който след това ме зарязва с обяснението че станало прекалено хубаво. Аз не познавам мъж който да му стане прекалено хубаво и той да се отдръпне. Ходих по врачки и баячки и ми казаха по-точно един руснак който е много силен медиум и йога ми каза че той е пил вода в която е топено олово зада изстине от мен и че тази вода е дадена от жена му. Същата освен на него прави и на мен някакви магии или вуду-ритуали там за смърт и в нищо дане ми върви. Пратих му по пощата пратка като му върнах подаръците атя е получила пратката отворила я е и е натикала разни косми вътре с някаква розова слуз, а той самият каза че като е докосналтези неща и му станало много зле и трябвало да си легне. От два месеца сме разделени блягодарение на нея. Заради нея стигнах до полицията където имам пуснати две жалби срещу нея за тормоз и отделно подадох сигнал до прокуратурата за лъжесвидитилстване в показанията. Вече два месеца и нещо този тормоз продължава. Сънувам я как ми праща писмо с мои снимки а върху снимките е нарисувала гробищни кръстове и разни йероглифи и знаци. Тази злобна жена краде живота ми, искам си го обратно, искам и него защото още ме обича и въпреки магиите казва че още ме сънува и си спомня хубавите неща заедно. Искам и търся помощ от някой истински вещ в занаята който да ми каже подходящите ритуали както за изчистване от такива влияния, така и за връщане на изгубена любов и не на последно място за назидание на тази "вещица". Мога да оставя скайп или имейл в случай че някой сериозно се реши да ми помогне, мога да изпратя данни и снимки, а ако може и да ме насочите къде да отида при истински магове, ходжи или врачки някъде където ще ми помогнат защото не издържам вече и психически съм срината. Моля вземете тази тема присърце и ми окажете нужното съдействие. Аз съм добър човек и на никого нищо лошо не правя а сега дори и той ме обвинява че аз ги правя тези магии но той в момента е като зомби като аспержа в оранжерия, не мога да му се сърдя макар че съм дълбоко наранена. Призовавам всички във форума които знаят какво правят да ми помогнат а аз ще направя каквото трябва за вас. Благодаря за вниманието и се извинявам за дългата тема.