как да се предпазя от един човек?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот _wicca_witch_ » 27 Мар 2009, 23:29

здравейте,имам проблем.Майката на приятеля ми е доста странна птица...От нейни роднини знам,че тя не е стока и преди време се е занимавала с магий.Правила е много на своето семейство.Когато приятелят ми ме запозна с нея (това беше лятото) още щом се запознахме и си стиснахме ръцете осетих някакви ледени тръпки преминаха през мен.А свекървата и ми каза да не ям и пия нищо у тях,защото може да ми навреди.След време тя ,,уж свикна с мен'' говорехме най спокойно и т.н не личеше да не ме харесва или да има нещо против мен,но един ден като ходехме с приятелят ми у тях аз ядох нещо не помня какво беше приятелят ми също яде след като се върнах у нас започна да ме боли глава да ми е лошо и още куб др неща..сле доста време ходих да ми леят куршум нещо се бях стреснала и всичко мина.веднъж я видях как над чашата с вода която исках тя шепнеше нещо като се обърна ме видя и се стресна..после пък с приятелят ми се скарахме.И на последния път като ходих нали вече сме почти семейсто и пак ядох там.Като се прибрах лошо ми е всичко ме боли повръщане втрисане,сърцето ми биеше като лудо,ходих по лекари какво ли не и нищо после се сетих за една жена която бае и отидох..тя ми баеше и каза че съм много урочасана и всичката тази енергия е стигнала до сърцето ми...преди са ми правили няква защита на пръснен и аз винаги съм с него ама нищо не помага,Моля за съвет какво да направя за да се защитя. yahoo27 мерси предварително
I'm a venom...
Аватар
_wicca_witch_

Мнениеот rain » 28 Мар 2009, 07:43

Ако срещу себе си имаш сериозен опонент с нищо няма да се защитиш сама. Лелката ще те умори,
особено ако има по-чест достъп до теб. Ясно е, че ви иска разделени. Търси специалист за помощ или
може да опиташ нещо сама, като временно решение и облекчение. Във форума са давани достатъчно
методи за тази цел.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот м Лъчезар » 16 Апр 2009, 16:32

Можеш да увеличиш аурата си и да видим какви ще са резултатите . Направи най-простият талисман - вземи малка торбичка която да носиш на врата си или по себе си постояно . Сложи в нея неща които според теб носят най-много от твоята енергия . Това например са любими или скъпи за теб вещи (за да се поберат и да е удобно за носене вземи малка част от тях . Ако е плюшено мече да кажем резни съвсем малко от него) . Можеш да сложиш части от любимото ти животно (пера , козина , зъб и т.н.) почти винаги любимото животно на човек е животното му на силата и духовен водач . Сложи вътре и пърченце планински кристал (той е мултифункционален и превъзходно се използва за засилване на енергия) .

Друг вариант е да носиш торбичка само от кристали които специално трябва да подбереш като видове но не мога да кажа кои защото не е в компетентността .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 18 Апр 2009, 05:10

[quote="м Лъчезар"]Можеш да увеличиш аурата си и да видим какви ще са резултатите . Направи най-простият талисман - вземи малка торбичка която да носиш на врата си или по себе си постояно . Сложи в нея неща които според теб носят най-много от твоята енергия . Това например са любими или скъпи за теб вещи (за да се поберат и да е удобно за носене вземи малка част от тях . Ако е плюшено мече да кажем резни съвсем малко от него) . Можеш да сложиш части от любимото ти животно (пера , козина , зъб и т.н.) почти винаги любимото животно на човек е животното му на силата и духовен водач . Сложи вътре и пърченце планински кристал (той е мултифункционален и превъзходно се използва за засилване на енергия) .

Друг вариант е да носиш торбичка само от кристали които специално трябва да подбереш като видове но не мога да кажа кои защото не е в компетентността .[/quote]

Това не мисля че в случая ще е достатъчно, още повече че магиите на майката са я засегнали ... Иначе като превенция може да свърши някаква работа по-късно, но пак ако не е добре напражен талисмана защитата ще може да се пробие лесно ...
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 18 Апр 2009, 06:57

Елементарна, но доста ефективна временна защита, може да се осигури чрез носене на огледало ба гуа- отразява достатъчно добре отрицателната енергия.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот _wicca_witch_ » 18 Апр 2009, 07:22

Благодаря за съветите...а дали няма да стане ако отида при някой дето разбира от тези неща и да направи някаква магия ,която да връща магията обратно при собственика му? :roll:
I'm a venom...
Аватар
_wicca_witch_

Мнениеот Nemezius » 18 Апр 2009, 08:23

_wicca_witch_ написа:Благодаря за съветите...а дали няма да стане ако отида при някой дето разбира от тези неща и да направи някаква магия ,която да връща магията обратно при собственика му? :roll:

Ами то rain и без друго това те посъветва да направиш, особено при положение, че имаш слаб или никакъв опит.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот EliKarim » 30 Юни 2009, 15:10

И аз така мисля. Ако тази "странна птица" има умения, няма начин сама да се предпазиш. Имаш ли впечатления с какво точно се заимава, какво си видяла, акво си чула, какво си усетила... ?! Нещата свързани с нея... От практика до практика има дълъг път... Може и да има начини за защита, но ... за сега това са само предположения.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот The Shadow » 30 Юни 2009, 16:16

Имаш ли нещо общо с град Плевен, _wicca_witch_? Не знам защо това ми се върти из главата като град, докато те чета.
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот _wicca_witch_ » 30 Юни 2009, 17:04

не нямам нищо общо с град Плевен.
I'm a venom...
Аватар
_wicca_witch_

Мнениеот The Shadow » 01 Юли 2009, 05:08

Добре... Благодаря ти за отговора.
Присетих се защо точно Плевен. Но още не мога да се присетя в кой точно форум го четох, тъй като беше отдавна... Сюжетът е много подобен на това, което описваш. Само че наопаки. Разтревожена майка се оплакваше от приятелката на сина си, която го била омагьосала и нататък в този дух с искане на средства за справяне с приятелката.

От известно време има такава тенденция сред някои госпожи. В този форум също има тема от този вид. Сещаш се, че в някои форуми такива теми пробиват и крайният резултат е едни копи-пейстове, които после госпожата прилага, та да спасява сина си от "злата" му приятелка, която го е омагьосала.

В този ред на мисли... Тази жена опитва ли се да командва с кадифени ръкавици приятеля ти?

Това е първото ми предположение.
------------------

Второто ми предположение се базира на факта, че в страха си от черна магия много хора сами си навреждат. Остави за момент баячката настрана (много такива с удоволствие ще ти кажат и къде по-страшни диагнози от това някаква енергия да ти стигала баш до сърцето). Да помислим върху това:

още щом се запознахме и си стиснахме ръцете осетих някакви ледени тръпки преминаха през мен. А свекървата и ми каза да не ям и пия нищо у тях,защото може да ми навреди.

Значи, според което си написала, излиза, че ти още от самото начало си се стреснала от тази жена, а в последствие стресът ти е бил усилван от приказки. Говорила ли си откровено с майката на приятеля си за приказките, които чуваш? За подозренията, които имаш?
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ваня тонева » 01 Юли 2009, 10:59

Аз съм майката за която се сещаш,но града не е Плевен.И още нещо-кандидат снахата и майка й не са българки,а за тях аз съм убедена,че са ,,оформили,, сина ми,защото много добре си познавам детето,а агонията продължава вече 4 години.Исках помощ,защото никога не съм вярвала в подобни неща,не съм се занимавала,нямам никакъв опит,но както казваше някой ,,като изключим невъзможното,остава невероятното,,.Та помолих за някакъв съвет,но получих надменни съвети за възпитание и пр.неща-при това за разлика от мнозина тук,аз дебело подчертах,че не искам никой да пострада-просто-всеки по пътя си.Поздрави!
Аватар
ваня тонева

Мнениеот ultramarin » 01 Юли 2009, 17:36

_wicca_witch_ написа:Благодаря за съветите...а дали няма да стане ако отида при някой дето разбира от тези неща и да направи някаква магия ,която да връща магията обратно при собственика му? :roll:

наскоро талисман с ТОЧНО ТАКЪВ ЗАРЯД (да връща магията обратно) е бил направен на еди кого си от еди кого си... виж ТАЗИ ТЕМА
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ultramarin » 01 Юли 2009, 18:56

още няколко неща, вече извън темата на МАГИЧЕСКОТО вмешателство, по-скоро по темат ана ЗДРАВИЯ РАЗУМ...

1. недейте да смесвате ДВЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ СИТУАЦИИ - майка тормозена от мадама и мадама тормозена от майка... нищо общо нямат! Освен ако не става за едни и същи хора, но тука май участниците са различни, така че, моля ви, не обобщавайте - круши с ябълки и дробчета в една гозба не гответе ;)

2. абе от всички съветващи, някой от вас да е минал през гореописваната(ните) ситуация? Ако не сте, от къв зор давате ъкъл?

3. Предложения като цяло са да се бориш нещо и т.н. обаче виж гласът на рейн остана самотен в тишината - с нищо няма да се защитиш сама. Лелката ще те умори, особено ако има по-чест достъп до теб. Моето мнение е още по-крайно, с нищо никой няма да те защити, колкото и способен да е, ако причината не се премахне... тоест, обърнеш ли се към "специалист" за нещо "да връща обратно направеното" - рано или късно ще се стигне до ескалиране и... или ти ии тя... Защо обаче просто не премахнеш ПРИЧИНАТА?
Ако някой те бие редовно като се срещате, ама д ате плати така якичко, един път зъб, друг път носа, трети път пръст да ти счупи, после ребро, е ще продължаваш ли да ХОДИШ ПРИ НЕГО? Дори от възпитание... хахаха, как звучи само - отивам да ме бият от възпитание, щото не мога да не отида... та ако тая жена не те омагьосваше, а те биеше - щеше ли да ходиш при нея???? ААААааа... ама то такова магията е по-така, по-друго нещо.. да бе да... но тук има един момент, че и от мъжът си зависиш - ако е мъж на място, няма да даде да те бият, никому! Я кажи, ако майка му те биеше, щеше ли той да се намеси? РИторичен въпрос мисля... Но защо не се намесва когато те магесват!? Дали ще бият тялото ти ил ище "бият духа ти" - ква е разликата? Нали ТЕБ БИЯТ!!!
Преживял съм го, майка ми също не харесваше момичето което сега е жена ми... проблема се реши в рамките на 24 часа след поредната "изцепка" - изнесохМЕ се или по-скоро ПРЕнесохме се с жената в неизвестно на науката и родата място, за което дори и ние не подозирахме че съществува, хоп, сутринта решихме, на обед го намерихме, вечерта спахме там вече(въпреки че се вътрихме доста с цената, кво от това, нали спахме спокойни!). На слредващата сутрин заявих на жената, че ако дигне телефон на който не трябва(оти и тя една възпитана, не можела да не дигне като и звънят), ще яде бой вече от мен, а на макята, че ако "усетя още нещо онакова" тя ще го отнесе боя... естествено, бях готов да го сторя и ахааа... всичко е наред - семейните срещи са веднъж на 6 месеца НАЙ-често и поради туй живота ми си тече медено... тва е истината за мен - бият ли те бегай, гонят ли те - бегай при закрилника си...

Айде успех и умната, не прекалявайте!
и да знаечете, че...
...приказката бе лъжа опашата,
нооо с поука за децата!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот The Shadow » 01 Юли 2009, 19:34

Аз съм майката за която се сещаш

Госпожа, препоръчвам Ви да четете внимателно, преди да пишете с такава категоричност, че вас имам предвид. никъде не пиша такова нещо. Такива свободни тълкувания на написаното от мен не са редни. Зная за Вашата тема, а вие знаете мнението на хората, разписали се в нея. Повече няма какво да се коментира.
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The Shadow » 01 Юли 2009, 20:00

-----------------

абе от всички съветващи, някой от вас да е минал през гореописваната(ните) ситуация? Ако не сте, от къв зор давате ъкъл?

Ако знаеш, че пипането на гореща печка наранява, но не си го изживял, трябва да си мълчиш по твоята логика? Странно хрумване. Позволи ми да не се съглася с теб.

-----------------

По точка 3:

Преживял съм го, майка ми също не харесваше момичето което сега е жена ми...

Значи стигнахме до момента, че твоята майка се е опитвала да контролира живота ти, като е имала претенции към жената, с която си. И ти си я отрязал майка си, за да имаш собствен живот.
Или стигнахме пак до този момент с майката, желаеща да контролира сина си, който не искаш да се смесва със способите, които може да изразят този контрол. Работата е там, че има много майки, които съзнавано или неосъзнато се опитват да управляват житейския избор на синовете си.

Значи си се изнесъл... Е, от гл.т. на една такава майка това може да мине за магия, особено ако майката не осъзнава собствената си властност. Ще се чуе: "ама то детето се промени, как можа да си тръгне, ще да е омагьосано"

Както и от гл.т. на едно момиче пак такава властност може да бъде объркана с магия. Особено ако има кой допълнително да стресира или да налива масло в огъня.

И тук въобще не става дума за магически съвети на килограм, които от днес за утре с магическа пръчка да разрешат проблем. Това е сложна житейска ситуация, в която няма само един потърпевш. Както на сина му е трудно, както на приятелката на сина е трудно, така е трудно и на майката.

Най-лесното е да се налее още масло в огъня и всички страни да са тотално изспоскарани накрая. Ако изобщо ги има, семейните срещи да са веднъж на високосна. Да. Със сигурност това е най-лесното. Който е "за" всички да се избият, да вдигне ръка и да вади картечницата, а после да наблюдава отстрани човешкото нещастие.

Аз съм за другия вариант. Да се изгладят различията. Няма нужда да се мразят хората. Омразата не е градивност. Деградация е.
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Moonspell » 27 Сеп 2009, 07:33

Сещам се само за "Заклинание на връвта'' :
Взима се снимка на човека - да е сам на нея, червен конец и огън... Омотава се конеца толкова пъти, колкото години е навършил съответният човек, и на всяка намотка се повтаря:
"Заповядвам ти (името му - пълното собствено име) да не правиш повече зло, нито на себе си, нито на другите"
След като се намотае, снимката се изгаря...
Надявам се да помогна :wink:
One step at the time
Аватар
Moonspell
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор