Помощ магия с яйца

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Godiva » 04 Окт 2009, 13:47

Здравейте ,
Ще ви разкжа на кратко моята история и се надявам някой да може да ми помогне със съвет .
Преди 10 години се разведох бившата ми свекърва се занимава с правене и разваляне на магии , гледа и на карти. След като се разделихме с моя бивш съпруг ... не помня след колко време намерихме в новата ни къща (тогава беше на груб строж) едно яйце.. след известно време намерихме и второ. Първото го намери брат ми , второто доколкото помня майка ми . От тогава в нашето семейство се започна с караници , скандали ... стигна се до там брат да скача на бой на баща ми .
При мен нещата не вървят в личен план .... никой мъж не се е задържал повече от година с мен .... последният е изключение 2 години сме заедно .. но пак нещата не вървят ...... (няма да изпадам в подробности ) .
Заради новата къща се разделихме на лагери . Аз и баща ми от една страна и майка ми и брат ми на друга.
Къщата е строена за нас с брат .... всеки да си има отделен етаж..... майка ми в момента е окупирала моята част и дума не дава да се кажа , че аз и приятелят ми ще живеем там . Станала е злобна към мен ... и т.н
Брат ми пък .... преди време си купи кола след 10 дни катасрофира той е добре , колата я замени за друга ..... наскоро я продаде за без пари за да може да си върне борчовете..... в крайна сметка той така и не успя да си намери работа .... Аз също имам проблеми с моята кола .... не казвам ., че е от магията в никакъв случай ... но просто на нашето семейство не ни върви и това е . Баща ми иска развод и незнам докъде ще стигант нещата вече.

Моят въпрос към вас е ... ако има магия направена има ли някакъв домашен метод с който бих могла да разбера дали се касае за магия или просто лош период от живота ми ? (на врачки не смея да отида ) .

Ако все пак това е магия как може да се развали ?

Благодаря предварително на всички отзовали се .. ако имате въпроси понеже може нещо да не е ясно ще отговоря .
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 04 Окт 2009, 21:17

Имаш къща, имаш кола,имаш приятел.Гледай по-друг начин на нещата.
Инъче темата пак е от типа "искрено и лично".Благодари за това,което имаш.Благодари за живота си - само той да ти остане не е малко.Но вие хората все гледате на всичко,като на даденост.Който го е дал-той ще си го вземе,ако не го оценяваш и не благодариш за него естествено.Тогава няма да имаш никакви проблеми-защото просто няма да имаш нищо.

Предполагам,че отношенията ви се развалят заради материални интереси.Ето например аз нямам врагове,защото нямам почти нищо материално отгоре.Чувството,че има нещо за губене прави човек уязвим.

Просто иди и я питай тая същата - дали ти е направила магия.Не знам дали е добра идея,но бягството не е начин за поправяне на нещата.Някой от форума може да ти каже нещо за яйцата - но аз не знам нищо.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Godiva » 05 Окт 2009, 05:34

Не споделям тук за да ми съчувства някой , а да ми помогне със съвет ... след като яйцата са факт , проблемите през годините също .... реших , че искам компетентно мнение и прецених , че тук е мястото да споделя, защото видях , че има хора които разбират от тези работи . Тези яйца не са попаднали там сами ...а въпросната жена немога да отида да я питам ... не очакавам да ми каже с усмивка да аз ти направих магия примерно .

Trismegist Съжалявам , ако поста ми ти се струва банален и звучи като "искрено и лично" . Исках да обесня ситуацията . Хубав ден
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 05 Окт 2009, 10:09

Какво направи с яйцата след като ги намери?
Не мисля, че сама може да се справиш с този проблем, като се има предвид
липсата на опит и т.н. Говорим за сериозно въздействие изискващо специалист.
Затова търси такъв човек.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Godiva » 05 Окт 2009, 14:44

Доколкото помня брат ми го изхвърли едното , а друго не помня . Аз не съм ги докосвала .
Специалист по разваляне на магии ? Е то е пълно с шарлатани ... Само веднъж съм ходила на врачка ... тя естествено каза да имаш магия , уж я разваля , уж незнам какво и накрая нешата се влошават . За това реших да опитам сама ... толкова ли са сложни процедурите за разваляне :roll:
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 05 Окт 2009, 15:17

Не става въпрос за сложността на процедурите, а за ниво на владеене и
боравене с определени сили и най-вече тяхното познаване. За пример,
питаше за ритуала със сурата, да, би помогнал, но сама не си в състояние
да го използваш ефективно, както и други подобни методики, ако трябва да
говорим за някакво практическо действие. Все едно човек да е болен от
някаква болест и да иска да пие някакво хапче и да се излекува, а пък самият
той да не е нито лекар, нито да има познания за анатомия, болести и т.н.
Ето защо говоря за нуждата от специалист или човек с опит, да не говоря, че
въобще не се знае вида на направеното върху теб влияние... и дали въобще
има такова.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Godiva » 05 Окт 2009, 15:26

Благодаря за отговора :mrgreen: . Значи ме съветваш да търся някой , който се занимава с тези неща . Незнам къде да търся такъв човек .
За развалянето разбрах , че няма да стане в домашни условия ... а с откриването на магия има ли начин ... чела съм че с олио се разбира .. в интернет е пълно с такива методи , но си прав ,че като не се разбира нещо по добре да не се практикува . Дали има такъв начин ? Извинявам се за глупавия въпрос.
Все пак смятам , че яйцата бяха сложени там целенасочено .
Наистина незнам към кой да се обърна , затова реших да пиша тук.

ПС : За този ритуал "сурата" при ходжа ли да ида ?
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 05 Окт 2009, 16:43

Ходжи, туркини, помакини, баячки, врачки, стари баби по селата, въобще има хора,
които си разбират от работата... както и такива които са некъдърни или чисти измамници,
но който търси намира. С достатъчно воля и усилия всичко се постига
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Godiva » 05 Окт 2009, 16:55

Благодаря за пояснението . Ще потърся дано открия нещо . :mrgreen:
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sidnikam » 07 Окт 2009, 16:33

Търси и ще намериш.Който търси намира.Както направих и аз.Пътят е къс за тези които знаят и дълъг за тези които незнаят.Но няма по голяма вяра в истината и щастието да го откриеш сама.Не вярвай на никого.Довери се на инстинкта си.Той ще те направлява.Първият път може и да не се получи.Не се отчайвай пробвай пак.И пак.Както направих и аз.Инстинкта за самосъхранение е този който ще те спаси.След като вярваш на фактите ще повярваш и в това че можеш да се справиш....Просто следвай това което казва вътрешното ти АЗ..То си знае пътя...Стигнала си до тук.Значи че ще намериш и изход.Умна си но по някога сменяй тактиката и не гледай по пътя на логиката. icon_flowerface
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Godiva » 07 Окт 2009, 17:23

Благодаря за окуражителните думи . Аз не съм се отчаяла , поразпитах и научих , че има една баба в едно добричко село , която разваляла магии само, ако й занесеш черен петел :mrgreen: . Незнам как да я намеря трябва да питам тук там .
И един въпрос - ако чета Киприянови молитви дали ще се премахне негативното влияние ?
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 07 Окт 2009, 19:32

Godiva написа:Благодаря за окуражителните думи . Аз не съм се отчаяла , поразпитах и научих , че има една баба в едно добричко село , която разваляла магии само, ако й занесеш черен петел :mrgreen: . Незнам как да я намеря трябва да питам тук там .
И един въпрос - ако чета Киприянови молитви дали ще се премахне негативното влияние ?

По принцип- да, най-малкото ще се намали значително, НО- както винаги има едно голямо "но"- изплнението на Киприяко не се състои само в четене на молитвата- това е цялостен ритуал( или частичен- ако се комбинира с водосвет или маслосвет), за изпълнението на който ти трябва най-малкото информация как точно се изпълнява(това онлайн надали ще го намериш, освен ако не се хванеш да изчетеш съответните канонични книги- тях ги има поне), и след това идва едно противоречие м/у желанието ти и ритуала- той се изпълнява от мъж, преминал определена подготовка. Така че щом ще разчиташ поне малко на християнски методи- киприянова молитва се чете в повечето храмове в четвъртък.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Godiva » 08 Окт 2009, 16:15

Може би аз не се изразих правилно , за което се извинявам . Имах предвид да отида в църква да ми четат , защото знам , че аз и да ги чета няма смисъл . Даже знам в коя църква да отида и за това питах .

ВЪПРОС : не е ли логично след като магията е направена с яйца с такива да се развали или не е задължително ?

Аз сама няма да се заемам с неща от които не разбирам , изчетох доста материал на този етап , но не мисля да правя каквото и да е . Търся в момента .
Хубава вечер на всички :mrgreen:
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 08 Окт 2009, 19:08

Godiva написа:Може би аз не се изразих правилно , за което се извинявам . Имах предвид да отида в църква да ми четат , защото знам , че аз и да ги чета няма смисъл . Даже знам в коя църква да отида и за това питах .

ВЪПРОС : не е ли логично след като магията е направена с яйца с такива да се развали или не е задължително ?

Аз сама няма да се заемам с неща от които не разбирам , изчетох доста материал на този етап , но не мисля да правя каквото и да е . Търся в момента .
Хубава вечер на всички :mrgreen:

Не е задължително- всеки работи по различни методи, в повечето случаи според това каквото трябва да се балансира, но като цяло не е валидно "с яйца е правено- с яйца се разваля".
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Godiva » 10 Окт 2009, 16:40

Искам само да споделя , че форума и информацията в него много ми допадна :mrgreen: .
Та дали ще мога сама да се справя с развалянето :roll: .... освен Киприяновите молитви !!! Знам , че все още навлизам в материята . Надявам се да ми помогнете :mrgreen: .

Тази баба в Добричкото село никой не я знае къде точно се намира . Отпада като вариянт.
В Игнатиево има една циганка , поне нея я знам къде живее , но се съмнявам да ми помогне.
Аватар
Godiva
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 10 Окт 2009, 19:01

Godiva написа:Искам само да споделя , че форума и информацията в него много ми допадна :mrgreen: .
Та дали ще мога сама да се справя с развалянето :roll: .... освен Киприяновите молитви !!! Знам , че все още навлизам в материята .

наскоро получих подобно питане на лични.. смисълът е същият:
аз съм начинаещ/-а, нещата се омотаха, опитах сам да ги оправя, омотах се още повече... дай съвет как да ги оправя

юнаци и юначки, когато човек не разбира нещо, никой СЪВЕТ не може да му помогне за да оправи САМ проблемите си... трябва ви или ПОМОЩ ОТ КОМПЕТЕНТЕН или ОБУЧЕНИЕ, за да станете самите вие компетентни... иначе просто няма да сте в състояние да се възползвате от никой съвет, опита да действате със "акъл на заем" не води до нищо...

Така че търси бабата от Добричко или циганката от Игнатиево или някой друг, който се занимава с таквиз чудесии... само в тая тема има поне трима които могат да те упътят към конкретно решение... ама ти не питаш "иване, упъти ме", а питаш "абе някой знае ли дали това или онова(киприяновото, добричкото и т.н) помага"... който може да помогне няма да ти предложи помощ никога, ще чака ти сама да потърсиш такава, оти ти си тази дето е в нужда, а не той(ууу, къв як критерий за разпознаване на шарлатани, цъ, цъ)... така, че, както каза Сидникам: търси и ще намериш!
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор