Здравейте ,
Ще ви разкжа на кратко моята история и се надявам някой да може да ми помогне със съвет .
Преди 10 години се разведох бившата ми свекърва се занимава с правене и разваляне на магии , гледа и на карти. След като се разделихме с моя бивш съпруг ... не помня след колко време намерихме в новата ни къща (тогава беше на груб строж) едно яйце.. след известно време намерихме и второ. Първото го намери брат ми , второто доколкото помня майка ми . От тогава в нашето семейство се започна с караници , скандали ... стигна се до там брат да скача на бой на баща ми .
При мен нещата не вървят в личен план .... никой мъж не се е задържал повече от година с мен .... последният е изключение 2 години сме заедно .. но пак нещата не вървят ...... (няма да изпадам в подробности ) .
Заради новата къща се разделихме на лагери . Аз и баща ми от една страна и майка ми и брат ми на друга.
Къщата е строена за нас с брат .... всеки да си има отделен етаж..... майка ми в момента е окупирала моята част и дума не дава да се кажа , че аз и приятелят ми ще живеем там . Станала е злобна към мен ... и т.н
Брат ми пък .... преди време си купи кола след 10 дни катасрофира той е добре , колата я замени за друга ..... наскоро я продаде за без пари за да може да си върне борчовете..... в крайна сметка той така и не успя да си намери работа .... Аз също имам проблеми с моята кола .... не казвам ., че е от магията в никакъв случай ... но просто на нашето семейство не ни върви и това е . Баща ми иска развод и незнам докъде ще стигант нещата вече.
Моят въпрос към вас е ... ако има магия направена има ли някакъв домашен метод с който бих могла да разбера дали се касае за магия или просто лош период от живота ми ? (на врачки не смея да отида ) .
Ако все пак това е магия как може да се развали ?
Благодаря предварително на всички отзовали се .. ако имате въпроси понеже може нещо да не е ясно ще отговоря .