За някои мои цели викам ангели- рядко помагат. като не стане с тях викам демони?(използвам Lovecraft- Necromicon, но само когато не става с медитация, без ритиуал) . Те по-често се отзовават, но искат услуги в замяна и някой път лъжат...мисля да експериментирам с викане на планетарни духове- били по-миролюбиви така ли е или някой не е допрочел и ми ги говори?
Въпросите са ми
1. Как се съотнасят извънземните към ангели и към демони съответно ако приемем, че ги има извънземните ?
2.Ами драконите/ планетарните духове ?Има ли ги? Измислени ли са?
3. Ако извънземните са създали нас , те ли са създали ангели, демони или са създадени от тях или са едно и също много съм объркан...
4.Вярно ли е че църквата е измислила противопоставянето на луцифер и бог и те са приятели или по-скоро конкуренти...? Те къде са в небесната йерархия?
5.Мога ли да ползвам когато ми е нужно ангели, когато ми е нужно демони като сега- какви са опасностите-щом не ми се е случило лошо нещо възможно ли е само да си мисля, че съм ги извикал?
6. Защо демоните искат услуги в замяна а ангелите не? как така работят безплатно???
7.Какво ще ми препоръчате? Кой път е с най-много успех и кой с най-малко риск?