Банално заглавие,но ПОМОЩ...?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ~Talyn~ » 30 Дек 2009, 14:47

Здравейте :)
Отдавна не съм писъл.Надявам се всичко върви добре тук :) .Направо към въпроса ми...няма какво да овъртам.
Губя сетивата си...Когато започнах да се занимавам с окултизма всичко си беше наред,до един момент.От прекалени медитации и визуализации почнах да си губя зрението.Знам че половината сега ще възразите и ще кажете,че ги върша неправилно и затова такива са последствията,но всичко правя като по учебник.По стриктен и в училище не съм бил :D След време започнах да губя и обонянието си...Сега имам чувството,че е закърняло(буквално).Единственият + който придобих от всичките упражнения за самоусъвършенстване е рефлексите.Те просто са перфектни (във всяко отношение). От страх да не загубя още нещо,като например слуха :D, реших да водя по-здравословен живот. Месо почти не ям и спортувам много.
Моля ви кажете ми нещо за изостряне на сетивата ми или поне до връщането им в нормален вид....
П.П. Правя едни упражнения,но максимума който ми помагат е за 1 ден..и то в най-добрия случай.

ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ПАРИ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mandragora~Scream » 03 Яну 2010, 10:13

Здравей, ~Talyn~ !
Не съм лекар, но има много причини за аносмия, загуба на зрение и т.н. Възможно е проблемът да е медицински. Загубата на сетивност може да е симптом...
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 03 Яну 2010, 12:05

Ходил съм по лекари...Те казват " А,спокойно!То е нормално за твоята възраст". Според мен не е нормално на няколко пъти в месеца да си губиш изцяло обонянието. Все пак колко от вас на тийн възрастта са били като мен ? Просто толкова съм отчаян,че бих се хванал и за сламка,ако подадете.Преди тук четох една тема,но явно са я изтрили.Разказваше се за как човек може да изостри сетивата си. Ако някой има някакъв спомен....
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 03 Яну 2010, 16:53

От прекалени медитации и визуализации почнах да си губя зрението.
не знам дали ги вършиш правилно или не, но ти сам го казваш - ПРЕКАЛЕНИ. Извод - намали ги или направо ги спри! МОже би не ти трябват упражнения по изостряне на сетивата, а просто отпускане, защото именно в отпуснат осъстояние енергията тече гладко, а при напрежение се блокира и... губим сетива, рефлекси, нерви и прочие...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот anakonda79 » 04 Яну 2010, 01:40

Абсолюъно съм съгласна с Ultramarin може би трябва просто за момента да оставиш нещата така както са си, а освен това мисля че има вероятност да искаш повече отколкото даваш... Дали пък не забравяш че нищо не идва даром...
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 05 Яну 2010, 19:50

хмм благодаря за мненията.Не бях се замислял за почивка,може това да е.Ще пробвам и ще кажа резултат icon_angel
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор