Отмъщение!?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Shadoq » 11 Яну 2010, 11:41

Има две гъски дето непрекъснато ми натякват една ужасна грешка от миналото.По този начин ми пречат да живея нормално,нито мога да спя,нито мога да се държа нормално,а и не мога да се разбера с тях.Просто им е кеф да го натякват и щом не могат да се спрат искам да им го върна за всите кризи дето ми причиниха.Някакви идеи?

Благодаря
Аватар
Shadoq

Мнениеот Nemezius » 11 Яну 2010, 15:20

Консултация с психолог за теб, а за тях- порастване(всъщност това май и на теб ти трябва).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот anakonda79 » 12 Яну 2010, 02:31

Има изписано толова много... Чети ! Надявам се да разбереш че не трябва да се прибягва до такива методи за толкова долни цели, дали някой те е обидил в училище, или пък се забива с гаджето ти... Това са си нормални неща от живота и трябва да се справиш с тях! Помисли какво ще стане ако всеки започне да прилага магията за щяло и за нещяло... Ужас! Направи си равносметка, може би ще откриеш причината поради която те мразят толкова... И отново една много стара мъдрост " Не прави на другите това, което не искаш да ти се случи на теб " Дали пък не си плащаш за гершки допуснати в миналото?!? Нищо не се случва просто така без причина, може би не ти трябва магия а малко здрав разум!Съжелявам ако съм била малко груба, но смятам темата за посредствена.
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sirenaangela » 12 Яну 2010, 10:47

Спри да придаваш значение на тази ужасна грешка и гъските ще изчезнат!Щом тази грешка е от миналото,нека си остане там!Приключи с тази ситуация-бъди във мир със себе си и съвестта си!Случило се ,и толкоз,следваща такава не допускай!
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор