май и аз ще поискам помощ от по-вещи от мен

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот joro_371 » 14 Яну 2010, 18:46

Ситуацията е следната, след 13 г брак и две прекрасни деца в един ден преди 4 м съпругата ми изненадващо за мен и всички нейни близки замина за Англия като намери за нужно да ни уведоми само с един sms. В последствие се оказа че там живее с някакъв англичанин. След 4 месеца едвам успях да я накарам да си дойде за да прекараме коледа заедно. За съжаление на 26.12 тя замина. Помоли ме да и дам още време за да реши дали иска да остане там или да се върне при нас. Проблема е че от както е заминала се е обадила само веднъж което ме кара да мисля че вече ни е отписала. За съжаление аз много я обичам и ми е трудно да живея без нея. За 4 м се стопих буквално. По принцип не вярвам в магий но вече до такава степен съм отчаян че съм готов на всичко за да си я върна. Ако някой от вас може да ме насочи към човек (сериозен) за да и направим магия за любов и да я върна отново при нас нека ми званне. Понеже се принудих да почна работа като такси за да мога да реагирам винаги когато ми звъннат децата, не ми остава много време да седя пред компа. Ако някой мисли че може да върне усмивките на децата ми нека ми дранне. Благодаря ви предварително
тел :0887842637
0895677223
Аватар
joro_371

Мнениеот anakonda79 » 14 Яну 2010, 23:45

Чета и не вярвам на очите си !!! Как може да паднеш толкова ниско че да искаш да и правиш магия за да се върне при теб? Не се ли сещаш че никоя жена не би загърбила така лесно семейството си и всичко което е обичала и да избяга? Без да те обиждам обаче мога да си представя що за живот е имала за да се реши да остави 2-те си деца!!! Не мисля че ти трябва маг а по скоро психоаналетик.
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот joro_371 » 15 Яну 2010, 13:50

anakonda79 написа:Чета и не вярвам на очите си !!! Как може да паднеш толкова ниско че да искаш да и правиш магия за да се върне при теб? Не се ли сещаш че никоя жена не би загърбила така лесно семейството си и всичко което е обичала и да избяга? Без да те обиждам обаче мога да си представя що за живот е имала за да се реши да остави 2-те си деца!!! Не мисля че ти трябва маг а по скоро психоаналетик.

Здравей anakonda79, няма да ме обидиш защото не ме познаваш нито познаваш семеиството ни. Всички които ни познават не могат да повярват че това се е случило. Не че сме били сем за пример и ние сме си имали своите дребни дразги като всички, и сме се борили с живота в България. Искам само да поясня че не търся вина само в нея вина имам и аз, може би за това че в опитите си да осигуря на сем си прехрана съм забравил че тя е жена и като всяка жена има нужда да получава внимание. За 13г. брак жена ми е работила 1.5г и никога не съм я лишил от нищо. Дори се принудих преди 3 год да работя като тираджия като ме нямаше по 3 мес и мисля че това провали брака ми. Може би ако ме познаваше по добре щеше да имаш друго мнение по въпроса. Според мен това го прави защото там няма никаква отговорност а тя обича такава свобода. Не съм много добър в писането за което съжалявам.
Аватар
joro_371

Мнениеот joro_371 » 15 Яну 2010, 13:57

anakonda79 написа:Чета и не вярвам на очите си !!! Как може да паднеш толкова ниско че да искаш да и правиш магия за да се върне при теб? Не се ли сещаш че никоя жена не би загърбила така лесно семейството си и всичко което е обичала и да избяга? Без да те обиждам обаче мога да си представя що за живот е имала за да се реши да остави 2-те си деца!!! Не мисля че ти трябва маг а по скоро психоаналетик.

Между другото всеки ми казва че на мое място не би я потърсил камо ли да иска да живее с нея и аз се запитах дали нещо с мен не е наред и наистина отидох на психоаналитик който след 3-4 сеанса ме увери че сам добре и ми помогна да бъда наясно с чувствата и желанията си а те са че много си я обичам и държа да остарея с нея и искам всяка сутрин да се събуждам да нея.
Аватар
joro_371

Мнениеот StellaMorgana » 16 Яну 2010, 10:10

Аз бих нарекла това, от което страдаш "липса на самоуважение". Твой проблем, всъщност. В раздел "любовна магия" има доста ритуали, които биха ти свършили работа. Не бих ти препоръчала човек, който да ти помогне, защото дори и да познавам такъв, не е сигурно дали той/тя ще има желание да ти помогне. Опитай да се справиш сам. По - добре обаче се поинтересувай и от последствията. Успех.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор