Ситуацията е следната, след 13 г брак и две прекрасни деца в един ден преди 4 м съпругата ми изненадващо за мен и всички нейни близки замина за Англия като намери за нужно да ни уведоми само с един sms. В последствие се оказа че там живее с някакъв англичанин. След 4 месеца едвам успях да я накарам да си дойде за да прекараме коледа заедно. За съжаление на 26.12 тя замина. Помоли ме да и дам още време за да реши дали иска да остане там или да се върне при нас. Проблема е че от както е заминала се е обадила само веднъж което ме кара да мисля че вече ни е отписала. За съжаление аз много я обичам и ми е трудно да живея без нея. За 4 м се стопих буквално. По принцип не вярвам в магий но вече до такава степен съм отчаян че съм готов на всичко за да си я върна. Ако някой от вас може да ме насочи към човек (сериозен) за да и направим магия за любов и да я върна отново при нас нека ми званне. Понеже се принудих да почна работа като такси за да мога да реагирам винаги когато ми звъннат децата, не ми остава много време да седя пред компа. Ако някой мисли че може да върне усмивките на децата ми нека ми дранне. Благодаря ви предварително
тел :0887842637
0895677223