please help

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот dandan » 21 Яну 2010, 06:09

Ето, че и и един неверник като мен стигна дотам да вярва в магии и в свръхестественото. Имах връзка с един мъж, общо взето голяма любов и явно под нейно въздействие е стигнал дотам да ми прави захранки. В последствие обаче се разделихме по негово желание, като твърди че все още ме обича , но това е на някакви периоди - днес те обичам утре не искам да чувам за теб. Аз искам да си върна този мъж, обичам го но ... Та въпроса ми е ако някои от вас може да ми препоръча врачка или астролог в софия ще му бъда много благодарна, или някакъв съвет как да си го върна... Искам да знам какво ме чака в бъдеще има ли смисъл да продължавам да правя и невъзможното да му се харесам..
Да уточня че и двамата сме излезли от тинейджърската възраст доста отдавна
Аватар
dandan

Мнениеот sanguinary » 21 Яну 2010, 08:03

Ако ти е останало поне някакво достойнство, запази по-добре него. Мъже бол и голяма част не знаят какво искат, щом това те влече.
Врачки с лопата да ги ринеш. Ако имаш излишни кинти, винаги ще се намери някой да ти предскаже бъдещето и да ти отвори чакрите. :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот sna1p » 21 Яну 2010, 21:41

Много хора чакат да се появи "под вола теле". Вчерашния ден не можеш го върна. По-добре вместо да търсиш врачки, погледни истината в очите! Животът продължава....
Въпрос на вкус.
Аватар
sna1p
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dandan » 21 Яну 2010, 22:27

Животът ясно че продължава, не съм спряла и да гледам в точка, просто ми липсва щастието което ми носи присъствието на този мъж. Обърнах се към вас най вече заради странното му поведение и тези видимо непредизвикани негативни реакции. може проблема наистина да няма нищо общо с окултното но в мен си седи въпроса
Аватар
dandan

Мнениеот StellaMorgana » 22 Яну 2010, 03:33

Заради един въпрос си готова да се оръсиш сериозно по врачки? И то какъв въпрос - дали бившия има магия. И ако има какво? Ще тръгнеш да я разваляш или още отсега искаш да му направиш любовна магия да се върне? Щастието не идва от човека до нас и всъщност не обичаме него, а начина по който ни кара да се чувстваме. Убедена съм, че ще постъпиш както си решила, независимо от отговорите, които ще получиш тук. Разгледай форума, има много полезна информация. Успех.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lenux » 31 Яну 2010, 01:45

StellaMorgana написа:.. Щастието не идва от човека до нас (??) и всъщност не обичаме него, а начина по който ни кара да се чувстваме....

Не искам да звучи като спам но.. ако някой вземе поука от думите ти.. то накаде отива нашия свят. Смятам че щастието идва точно от хората около нас, и най-вече от "любимият човек". И мисля че има много връзки по света в които единият продължава обича другия търпейки неговото лошо отношение например, което ме навежда на мисълта че човек обича човека до него, а не "начина по който ни кара да се чувстваме". Надвам се да ме разбираш правилно StellaMorgana. Ако сърцето ти е било разбивано от мъж и това ти тежи, то не наливай твоето масло в огъня на другите.
dandan, мисля че всички освен еднин те посъветваха много правилно- не търси нещо магическо и свръхестествено в това което става при теб илюбовният ти живот. Такива работи стават всеки ден и всяка минута. Мъжете изстиват просто. И аз съм мъж, знам го. Но.. често има причина за изстиването ни. И това е изневярата.
Аватар
Lenux

Мнениеот sanguinary » 31 Яну 2010, 03:33

Lenux написа:
StellaMorgana написа:.. Щастието не идва от човека до нас (??) и всъщност не обичаме него, а начина по който ни кара да се чувстваме....

Не искам да звучи като спам но.. ако някой вземе поука от думите ти.. то накаде отива нашия свят.

Не е спам, темата си е добра, въпреки че се откланяме от "главния проблем" на жената.
Всъщност, колкото и странно да е, съм склонен да се съглася със Стела.
Даже много добре го е казала - 'начина, по който ни кара да се чувстваме'. Ти сам казваш колко е до време цялата идилия, а това съответно не се дължи на някаква промяна в човека, който според теб обичаш, а на това, че го няма онзи начин, по който те е карал да се чувстваш. Изневярата е другата страна - когато намериш човек, който те кара да се чувстваш по различен начин или пък същия, като "някога" с предния, а не че изведнъж се пренасочва обичта. Почти цялото поведение и мироглед, на човек, се гради върху спомени, стари усещания и емоции.
Например, жените, чиито мъже ги бият, обикновено са расли без баща. Те не обичат този човек, но се чувстват добре между шамарите им. Странно, но факт. Отстрани изглежда мазохистично, но всъщност... повечето неща си имат ясен отговор, обикновено в миналото.
Накратко - никой, никого и нищо не обича и не мрази, а просто го кара да се чувства добре или зле.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот anakonda79 » 31 Яну 2010, 05:13

Главният проблем на жената на мен ми звучи, а и е написано така: "Искам да си го върна". Много неща се връщат на този свят, но не и изгубеното време... Съжелявам обаче и аз съм съгласна с мнението на Стела. Колкото до изневярата... Според мен е тесногръдо да се говори за изневяра на физическо ниво, моногамията е прекрасен вариант за краха на една връзка. Това си е мое мнение изградено на основата на дълга и щастлива връзка без ревности и скандали :)
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StellaMorgana » 31 Яну 2010, 08:02

Lenux, съвсем правилно те разбирам. Не, сърцето ми не е било разбивано никога, аз нямам своята тъжна история. Обаче ако щастието идва от хората около нас и зависим изцяло от човека до себе си, както ти твърдиш... тогава се налага да търсим непрекъснато човек до себе си, дори неподходящ. Това не потвърждава ли думите ми, че обичаме начина, по който се чувстваме с човека до себе си? Един вид наркозависимост. Много рядко се среща безусловната любов - да обичаш и да искаш човека до теб да е щастлив, независимо от теб. До това заключение не се стига след разбито сърце. Аз лично го разбрах след като родих детето си. Преди това не съм обичала друг човек по същия начин. Помисли и може би ще достигнеш до същия извод.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор