Имам нужда от помощ ,а не от упреци..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот taina » 21 Фев 2010, 10:59

Здравейте на всички във този форум!Надявам се , че ще ми помогнете ,защото това единстненото истинско място ,където се говори и предупреждава за последиците от магиите.

На тази работа, на която съм в момента се запознах с колега, с който работим заедно и се "гоним" много дълго време.Даже ни бъзикат доста често.Ту аз се държа странно,ту той..Били сме на секунди от това да се случи нещо...но има едно нещо което ни спира и двамата -и двамата сме женени.Изминаха вече доста месеци и чуствата явно се задълбочиха....имаше моменти, в които се наранявахме...всичко е много болезнено..
Има една жена в работата, кояято също го преследва от доста време и той я отблъскваше,отблъскваше...Ние в същото време продължаваме да се разминаваме,изпускаме случаи и после съжаляваме.сигурна съм че и той съжалява защото това ,колкото и да го прикрива му проличава рано или късно.
Тази жена в същото време се възползва...мисля че нещо е направила..бяхме преди два месеца на купон..Там ние ,като че ли този път и двамата искахме да се сближим да си изясним ситуацията...тогава изведнъж нещо стана..той се напи както никога досега и почна да ходи след нея като кученце, да я целува...Съмнявам се искрено че има нещо, защото това стана изведнъж, като преди това тя ни гледаше отсрани със злоба ,как ние се докосваме и т.н
И ето ни и двамата пак без нищо да се случи.Той след този случай страда,в същото време тази продължава да го търси повярвайте ми има голямо влияние над него..Той е объркан ,стреми се да се сближи отново с мен, аз също съм объркана, страхувам се да не се повтори всичко отново..
Почнах да търся помощ от врачки-за любовна магия.Попаднах на доста ,но се съмнявам че са искрени..една ми иска кръв,пита ме за цикъла...така прочетох в сайта колко е опасна тази магия,повярвайте ми аз не искам да стане кученце.Аз обожавам този мъж именно заради това че е много силен характер, не искам да ми става кученце.Други искаха да им изпратя снимки, но как така ще изпратя снимки,ами ако вместо добро направят нещо друго,за да стана зависима от тях

Вижте, знам че ви се струва странно това коети ви пиша.ПОнякога любовта се появява без да очакваш.Аз не искам да му разбивам семейството, просто искам да получим шанс да изразим чуствата си,да се опознаем ,да се сближим.Много пъти съм искала да напусна работата си и после съм се питала -ами ако това е истинската любов?
Затова реших да пиша и да ви помоля да ми кажете за някой ,който наистина да ми помогне.Сега веяе и проблрмите са два.Тази жена наистина е много зла(повярвайте ми ,това не е просто ревност), а бялата магия я искам ,за да може ни си изчистят сърцата от натрупалата се болка и така да сближим...
Аватар
taina

Мнениеот Nemezius » 21 Фев 2010, 17:06

Знаете ли, taina, това Вашето е толкова Любов, колкото морският пясък е стабилна почва. Нищо лично, но това вашето е като на 12-годишна ученичка- "хем ми се иска, хем не ми стиска". Той е женен, не е влюбен, а вие искате да е. Е, има само два начина- естествен(той да се влюби) и противоестествен(да се влюби във Вас по принуда, което е това, което не искате). Е, какво се оказва сега- че хем искате той да се влюби във Вас, хем не искате това да става без нарушаване на свободната му воля. Е, няма как и двете да се осъществят едновременно, така че си решете за себе си и едва тогава предприемете следващата стъпка.

П.П.:Е, няма за каво толкова да съжалявате- тъкмо няма да разбиете илюзиите и са съпруга Ви, и на съпругата му :) и всъщност питала ли сте го изобщо дали пък не яредпочита да остане със съпругата си, а вие и другата колежка да сте просто поредното забавление... може би :wink:
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Lord Voldemor » 22 Фев 2010, 09:30

Немезиус се е изразил абсолютно ясно по твоят проблем.
Аз само ще допълня-не бъркайте ЛЮБОВТА със сексуалния нагон.Двете нямат нищо общо.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот uvella » 22 Фев 2010, 11:55

Просто е.
Първото-най-важното-КАКВО ИСКАШ!? Какво НАИСТИНА искаш? ЗНАЕШ ли?
Вариант `: Него (колегата). Готова ли си да заплатиш цената? - Цената е семейството ти (рано или късно, под една или друга форма). Съгласна ли си, заради една разходка с лодка, да потопиш кораба, с който си преплувала океана?
Вариант ``: Съпруг/семейството. Тук Колегата липсва от картинката.

Вземи лист,(щом мислите ти някак си се размиват в мераците и конкретиката на собствения въпрос ти убягва) хвани химикал, започни да пишеш - ОТГОВОРИТЕ: Ако си с Него/колегата/, какво би "спечелила" и "загубила"; кое от "печалбата" и "загубата" е сигурно, кое вероятно, кое ще стане при условие на евентуалност (ако стане това, ще последва еди-си какво) кое е алтернативно възможното (ще стане или ... или...) и пр. Вземи втори лист, на същите въпроси отговори, но в аспекта - ако останеш със съпруга си/семейството.
Следва рекапитулацията - кое "си струва".
Следва решението ти : "това искам".
После - всичко е лесно...

Ако обаче всичко е заради това, да "доказваш" другиму (пък било то на "колежката"), че можеш/струваш/си повече.... абсолютни глупости.
Изясни се със себе си. Честно, без да си спестяваш подробностите....

Това е ПОМОЩТА - да те подсетя, къде да я намериш - в себе си. Защото от всяко ТВОЕ решение/действие, ТИ ЛИЧНО ще понесеш ВСИЧКИТЕ възможни последици. А ако ти пука за някой около теб - той/тя/то - също ще понася последиците от твоето решение и избор.

:) Не забравяй, че и колегата ти е семеен. Той дали ще е готов да отговори със същата саможертва, като твоята и да понесе последствията. И дали изобщо ще направи избора?
Хармония!
Аватар
uvella
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ludvig » 22 Фев 2010, 18:39

dori и да се изясни напълно със себе си и да се откаже от колегата в един подходящ момент би избухнала сексуална страст въпреки че преди това си писал какво искаш или какво не искаш Да не говорим че сексуалните импулси са едни от наи силните Всичко опира до вътрешната воля на индивида и решимост пък може и колегата просто да тича след всяка дама триъгълник някакъв а ако се сложат и семеиствата на участниците става по сложна фигура Но както и по долу е коментирано решението е в нас и дори 100 съвета да има пак може да няма полза тъи като изживяването е лично
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 06 Мар 2010, 21:41

1. ситуацията с тая мацка-конкурентка е обсолютно безмислена, и трябва да я игнорираш, тя въобще не важи
2. това не е истинска любов, истинската любов не знае граници - отдавна да сте се оженили ако беше... бтв, ама вие сте женени...
3. натаковайте се и да не ви пука, щом половинките ви не ви задоволяват, джиткайте се с колегата... само дискретно... но не мисля че можете, затова по-добре:
4. забравете един за друг

П.П. искрен съм... поне в точка 4 :D
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор