Здравейте на всички във този форум!Надявам се , че ще ми помогнете ,защото това единстненото истинско място ,където се говори и предупреждава за последиците от магиите.
На тази работа, на която съм в момента се запознах с колега, с който работим заедно и се "гоним" много дълго време.Даже ни бъзикат доста често.Ту аз се държа странно,ту той..Били сме на секунди от това да се случи нещо...но има едно нещо което ни спира и двамата -и двамата сме женени.Изминаха вече доста месеци и чуствата явно се задълбочиха....имаше моменти, в които се наранявахме...всичко е много болезнено..
Има една жена в работата, кояято също го преследва от доста време и той я отблъскваше,отблъскваше...Ние в същото време продължаваме да се разминаваме,изпускаме случаи и после съжаляваме.сигурна съм че и той съжалява защото това ,колкото и да го прикрива му проличава рано или късно.
Тази жена в същото време се възползва...мисля че нещо е направила..бяхме преди два месеца на купон..Там ние ,като че ли този път и двамата искахме да се сближим да си изясним ситуацията...тогава изведнъж нещо стана..той се напи както никога досега и почна да ходи след нея като кученце, да я целува...Съмнявам се искрено че има нещо, защото това стана изведнъж, като преди това тя ни гледаше отсрани със злоба ,как ние се докосваме и т.н
И ето ни и двамата пак без нищо да се случи.Той след този случай страда,в същото време тази продължава да го търси повярвайте ми има голямо влияние над него..Той е объркан ,стреми се да се сближи отново с мен, аз също съм объркана, страхувам се да не се повтори всичко отново..
Почнах да търся помощ от врачки-за любовна магия.Попаднах на доста ,но се съмнявам че са искрени..една ми иска кръв,пита ме за цикъла...така прочетох в сайта колко е опасна тази магия,повярвайте ми аз не искам да стане кученце.Аз обожавам този мъж именно заради това че е много силен характер, не искам да ми става кученце.Други искаха да им изпратя снимки, но как така ще изпратя снимки,ами ако вместо добро направят нещо друго,за да стана зависима от тях
Вижте, знам че ви се струва странно това коети ви пиша.ПОнякога любовта се появява без да очакваш.Аз не искам да му разбивам семейството, просто искам да получим шанс да изразим чуствата си,да се опознаем ,да се сближим.Много пъти съм искала да напусна работата си и после съм се питала -ами ако това е истинската любов?
Затова реших да пиша и да ви помоля да ми кажете за някой ,който наистина да ми помогне.Сега веяе и проблрмите са два.Тази жена наистина е много зла(повярвайте ми ,това не е просто ревност), а бялата магия я искам ,за да може ни си изчистят сърцата от натрупалата се болка и така да сближим...