Моля за съвет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Nefertiti » 16 Фев 2010, 09:49

Здравейте :) Молбата ми към вас е за съвет. Ще започна с малко предистория... Аз и моето семейство живеем в къща близнак - другата половина е на сестрата на баща ми /тя ми е и кръстница/ и нейното семйство. За мое голямо съжаление тя /сестрата на баща ми/ е много двулична особа. Към нас тя е много завистлива, злобна, постоянно се опитва да се бърка в нашите семейни отношения. И когато тя е около нас просто нещата не вървят, когато я няма /ходила е в чужбина при сина си и семейството му няколко пъти за по доста време/ просто е много по-добре като цяло. Да не споменавам, че настройва братовчед ми срещу нас със същата злоба,завист и жлъч към нас. А няма за какво нито да ни завижда нито нищо ....
По мое настояване направихме освещаване на къщата /ние сме вярващи/, но те /тя и мъжа и - лика-прилика са си/ присъстваха също, въпреки моето несъгласие.
Усещането ми към нея е същото - как да ви го опиша ... не е добър човек
Ходих при една дама - която "гледа" на икона и е помогнала на много хора, и тя ми потвърди, че у дома има нещо скрито - листче и ми каза горе-долу къде да го търся и ме попита дали къщата е освещавана и ще освещаването помага само да се намали, но не и да изчезне направеното. Така се случи, че не отидох на втора среща...
И така период, в който всичко е ок - и изведнъж като "падне теслата".
Мисля да направя един ритуал за очистване, публикуван тук "Фън Шуй ритуал за изчистване на дома"
но дали ще е достатъчно силен - мисля да използвам молитва - за да неутрализира вредното влияние?
Благодаря :)
Аватар
Nefertiti

Мнениеот ultramarin » 16 Фев 2010, 22:10

колкото и да преграждаш реката, все някога ще прелее... каквито и "защити" или "феншуизации" да правиш - рано или късно ще се скапе отоново работата... махайте, изчезвайтЕ! ДАЛЕЧ от очите, далеч от сърцето, далеч от магиите!

ЛЕК ПЪТ!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Anuel » 14 Мар 2010, 05:06

Здравейте,
магията е просто енергия, която се преодолява (неутрализира) с друга енергия.
Направете ритуал за очистване, който Ви се струва най-удачен, стабилизирайте енергийно дома си, не обращайте внимание на хорската лошотия (преодолява се с търпение и добронамереност) и се радвайте на живота си.
Успех :)
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор