Стара магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот blessed » 30 Юни 2010, 10:48

Здравейте,

Днес майка ми каза че преди 9 години ми е правила магия за да се разделя с един мъж с когото съм била тогава. Магията е била с лъжици и ги е заровила в земята. От един месец съм с мъж който е със същото име като този с който съм била преди девет години.
След тази новина се чудя дали да я накарам да изрови лъжиците и да ги хвърли в течаща вода с някакви заклинания или да не правя нищо такова а да направи някакъв ритуал с който разваля собствената си магия. Бихте ли ми дали някакъв съвет за това какво мислите че ще е най - удачно в случая.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 30 Юни 2010, 13:03

Правено е преди 9 години за теб и даден човек,нали? Ами тогава за какво изобщо ги мислиш тези- сега си с друг. Образно казано, преди 9 години майка ти е хвърлила тиган по тогавашния ти Петър(първото име, което ми дойде наум) и какво- нима очакваш същиш запратен преди 9 години тиган да улучи И сегашния ти, че и той се казвал така?!"
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот SoFarAway » 30 Юни 2010, 15:47

Пък и да не говориме, че тея лъжици майка ти може и с металотърсач да трябва да ходи да ги търси ако реши :D 9 години са тва се пак.
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор