от Votan » 29 Окт 2010, 05:42
Здравейте. Аз и приятелката ми (май вече сме само съквартиранти, но това е друга тема) сме в една квартира в Благоевград. Аз ходя там за 1-2 нощувки на седмица, а тя е там винаги. Тази сутрин ми се обади много уплашена, тъй като през нощта нещо е тропало по паркета. Описа го като изпускане на нещо тежко. Първите 1-2 пъти си е мислила, че си е въобразявала, но се повтаряло циклично през 10 минути, без никакво логично обяснение - никакъв предмет не е падал. Обадила се е на майка си и тя й казала, да направи някакъв прогонващ ритуал с 3 свещи и вино. Не го е направила още, защото я е страх да се занимава с такива неща, тъй като се притеснява, че може да е наследила от майка си, дарбата да контактува с духове и други същества. Също така ме попита дали аз не съм виновен, тъй като си бях купил книгите "Общуване с Архангел Михаил за напътствия и закрила" и "Общуване с Архангел Уриил за трансформация и спокойствие" на Ричард Уебстър и според нея можело да съм привлякъл нещо лошо. А аз само ги четох, не съм практикувал нищо, нито съм викал мислено нещо. Съмнявам се аз да съм виновен. (Че аз само четох, ако така се привличаха неща...а може ли като викаш Архангел да се оплеска нещо??? Според книгите не, но аз вече се притеснявам) Също така тя ми каза, че от 2 седмици сънува много - на всяко спане - и вечер и през деня, и повечето пъти едно и също нещо (не ми каза какво, ако е от значение, ще я питам и ще ви кажа), но всеки път с малка разлика. Трябва да спомена и че в старата квартира пак имаше такива неща, които тропаха и я стряскаха. Но в новата сме от пролетта и досега не се е случвало такова нещо. Ще съм ви благодарен, ако помогнете. Благодаря