Здравейте, нов съм тук и изчетох доста от форума преди да напиша това .
Започна се миналата година около края на лятото, когато всичко започна да се срива, ден през ден получавах кофти съобщения за какви ли не неща, които не съм и очаквал, започнах да се карам с жена си за какви ли не глупости, усещам се че станах и доста нервен, нагрубявам детето си несъзнателно, колкото и да се въздържам това постоянно става. Началото на тази година изгубих работата си и сега съм на доста по нископлатена, когато дойдат някакви пари в къщи, просто както се вика отлитат за части от секундата, жена ми се скъсва от работа, а на среща вече нищо, а тя има и проблеми с краката, които от миналата година до сега страшно се усложниха, никога не е било така в нашето семейство и вече незнам какво да правя,изгубихме доста връзки, които сме поддържали с много влиятелни хора и се скарахме с доста от приятелите си и то за глупости, направо не вярвам, че това се случва, всичко тръгна да се срива от веднъж, знам, че тук има доста хора , които разбират от какви ли не работи и може би ако имам нещо направено на мен или на семейството ми ще ми помогнат да разбера какво е то или поне дали изобщо има нещо такова, наистина се надявам да си внушавам, но май не е така, незнам.
Ако темата ви се струва глупава, моля да я изтриете!
Поздрави !