Проблем или внушение..!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот kappa » 03 Авг 2010, 08:12

Здравейте, нов съм тук и изчетох доста от форума преди да напиша това .
Започна се миналата година около края на лятото, когато всичко започна да се срива, ден през ден получавах кофти съобщения за какви ли не неща, които не съм и очаквал, започнах да се карам с жена си за какви ли не глупости, усещам се че станах и доста нервен, нагрубявам детето си несъзнателно, колкото и да се въздържам това постоянно става. Началото на тази година изгубих работата си и сега съм на доста по нископлатена, когато дойдат някакви пари в къщи, просто както се вика отлитат за части от секундата, жена ми се скъсва от работа, а на среща вече нищо, а тя има и проблеми с краката, които от миналата година до сега страшно се усложниха, никога не е било така в нашето семейство и вече незнам какво да правя,изгубихме доста връзки, които сме поддържали с много влиятелни хора и се скарахме с доста от приятелите си и то за глупости, направо не вярвам, че това се случва, всичко тръгна да се срива от веднъж, знам, че тук има доста хора , които разбират от какви ли не работи и може би ако имам нещо направено на мен или на семейството ми ще ми помогнат да разбера какво е то или поне дали изобщо има нещо такова, наистина се надявам да си внушавам, но май не е така, незнам.
Ако темата ви се струва глупава, моля да я изтриете!

Поздрави !
Аватар
kappa

Мнениеот Anuel » 28 Ное 2010, 14:52

Ами аз не мога да видя магия тук, но е добре при пускане на такива теми да си кажете истинското малко име (поне) и да постнете рожденната си дата, за да могат и другите колеги да се включат.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 28 Ное 2010, 16:25

[quote="Anuel"]Ами аз не мога да видя магия тук, но е добре при пускане на такива теми да си кажете истинското малко име (поне) и да постнете рожденната си дата, за да могат и другите колеги да се включат.[/quote]

Точно това
НЕ Е препоръчително да се публикува пред всички. Ако някой има желание да помага, може да попита и да се предоставят на ЛС.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор