Миризмаа

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот BallFace » 16 Юли 2010, 13:23

Преди бях писал тема, ама май ми я изтриха, не знам защо, ако бъркам някъде уведомете ме на ЛС

В коридора от време на време се получава отвратителна миризма и не знаем от къде идва. Проверили сме ВСИЧКО и пак не знаем от къде е.
Не мога да я опиша, мн е специфична.. И съм забелязал, че се получава, когато дойде някой човек на гости най-вече, примерно.
Майка ми предполага, че може да е направена някаква магия от един човек, който не е идвал в апартамента и живее в чужбина. Възмож но ли е?

Кажете какво може да се направи по въпроса, моля ви!
Благодаря за вниманието.
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 16 Юли 2010, 14:48

Темата бе изтрита преди време- не виждам какво да се пише, че и на ЛС, че и обяснения да се дават- имали сме причини да го напраим- направили сме го и точка.
Беше отговорено и тогава, преди да се започне великото оспамване- едва ли е от магия- проверяте си по контрукцията какво има и така.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Trismegist » 16 Юли 2010, 23:30

Понякога и това е признак за магия.Миризмата често съпровожда разни демончета.
Има формули за пречистване от различни източници.Ако изповядваш определено учение или религия - ползвай онова което ти е дадено.Инъче за какво ти е, когато не го прилагаш?

Не мога да ти дам по-добър съвет - тъй, като проблема ти е персонален а съм сигурен, че ти е даден някакъв изход от ситуацията, ако наистина я има разбира се.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Delirio » 28 Юли 2010, 07:24

Айде хора, тъкмо я набарах тази темичка, искам да ви попитам какво да правя, че и аз имам сходен проблем. От около месец в стената на кухнята ми жужи нещо. И аз си викам - добре, ще почакам, може и да умре, обаче не е умряло все още. Моля за съвет.
Аватар
Delirio

Мнениеот Nemezius » 28 Юли 2010, 15:28

Delirio написа:Айде хора, тъкмо я набарах тази темичка, искам да ви попитам какво да правя, че и аз имам сходен проблем. От около месец в стената на кухнята ми жужи нещо. И аз си викам - добре, ще почакам, може и да умре, обаче не е умряло все още. Моля за съвет.

А дали пък не е от някоя преминаваща тръба? Не търсене винаги магия да ви е виновна за каквото и да е.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот nick » 07 Ное 2010, 17:38

BallFace написа:Преди бях писал тема, ама май ми я изтриха, не знам защо, ако бъркам някъде уведомете ме на ЛС

В коридора от време на време се получава отвратителна миризма и не знаем от къде идва. Проверили сме ВСИЧКО и пак не знаем от къде е.
Не мога да я опиша, мн е специфична.. И съм забелязал, че се получава, когато дойде някой човек на гости най-вече, примерно.
Майка ми предполага, че може да е направена някаква магия от един човек, който не е идвал в апартамента и живее в чужбина. Възмож но ли е?

Кажете какво може да се направи по въпроса, моля ви!
Благодаря за вниманието.

един съвет, неподценявай нищо, но разсъждавай трезво.
ето ти и пример
при едно зклинание с Велзевул в къщата на жертвата започват да се появяват мухички и др. летящи гадини.
но това не означава, че нямате проблеми с разни паразити в блока.
най сигурния метод си остава ТАРО за да си наясно със ситуацията.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Castiel » 03 Яну 2011, 21:04

И аз имах същия проблем с мирзима,накрая се оказа,че е умрял плъх.Затова наистине невинаги всичко е свързано със свръхестественото.
Аватар
Castiel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор