Най-вероятно има проблем... Моля за помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот irena » 04 Мар 2011, 10:54

Здравейте!

На 35 съм. Преди повече от 10 години ми бяха казали че ми е направена магия за самота или че в минал живот съм дала обет за безбрачие. Тогава не обърнах внимание. По принцип рядко се влюбвам, но се влюбвам в човек, а не във външност, състояние и т.н. Последно излизах с мъж, който е напълно разорен, леко подтиснат, но аз го намирам за привлекателен. На третият месец той се реши и станахме "гаджета". Всичко беше нормално, но скоро след това отново той реши, че няма смисъл, няма нищо да се получи и трябва да останем приятели. Общо взето така протичат нещата. Може ли някой да ме насочи как да разбера имам ли наистина някаква намеса?

Благодаря Ви предварително.
Аватар
irena

Мнениеот Wizard » 04 Мар 2011, 11:06

Може да провериш и сама. Първо прочети изобилието от информация във форума на MagicGateBg, а след това, може да опиташ да направиш някой от ритуалите за това!

Имам ли Магия - НЯМАШ!
И да имаш, може да я развалиш :wink: Който прави магии в България, може ид а ги разваля. Ако имаш желание сама да си помогнеш MagicGateBg е тук за това, за такива като теб, които искат да разберат ДАЛИ имат магия и КАК да процедират в такива ситуации.

Отиването при П С Е В Д О В Р А Ч К И не ти решава проблема, а само го задълдочава или в най-добрия случай го подтиска за определен период от време!!!
Най-доброто решение е следното:
Започнете да изучавате магията от страниците не MagicGateBg, за да добиете знания и да можете да се справяте сами с проблеми от такова естество, а защо да не започнете след време да помагате и на други като вас.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот irena » 04 Мар 2011, 12:31

Разгледах форума, но никъде не открих как да разбера направена ли ми е магия. Би ли ме насочил някой? Благодаря Ви.

Wizard: Определено не си търсила както трябва и така задълбочено както очаквах да направиш! Никой няма да ти даде ТОЧНА рецепта, ако това търсиш, за това имаш ли направена магия или не! Във форума и сайта ИМАШ всичко от което се нуждаеш!
Аватар
irena

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор