Магия с менструална кръв?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот galina_dim » 08 Окт 2008, 14:20

Чети Дамнаменеус :) Имаш отговор на въпроса.

*10% за ПР, Жоре...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Orion » 05 Апр 2011, 18:31

имам приятелка с твоя проблем " неверен мъж" .Та и тя така истрада с тези негови забежки.Затова реши да го направи магия с менструална кръв (е и аз там до нея де,уж помагам) сложия в бонбон,каза някой думи (прочела ги по други форуми но и се сторили подходящи) Да не може да спиш без мен,да нямаш дом ако не ме обичаш,да не може да я деш,да спиш...пращам три ангела за теб амин и т.н Таааа направи го и да ви кажа не вярвам да се получи,кръвта беше от вървия ден на цикъла,бая на кръвта със пусната коса там хилядите думи дето нареди,дано помогне ,знам ли ...не вярвам да се получи тази луда любов за която пишете... ма дано
Аватар
Orion

Мнениеот Nemezius » 05 Апр 2011, 20:47

Казвал съм го и ще го повторя: С подобни самопали никой не би трябвало да е занимава, освен ако не е обучен и знае какво наистина прави. Разни думички по форуми и т.н.- забравете, с това само вредите, включително и на себе си.
Тъй като ми писна да чета едно и също в темата, тя се заключва.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор