Здравейте. Пиша тук, защото вече съм много наплашена и не знам към кого да се обърна. Преди около 2 седмици в коридора в блока в който живея започна много да мирише на мърша, баща ми повика домоуправителя за да проверят да не би да е умрял комшията до нас, така и беше станало,. Полицията каза че е стоял така повече от месец. По това време аз не бях тук. След като го изнесоха у дома започнаха да се случват странни неща, първо баща ми не можеше да спи, нямаше и апетит, на третия, четвъртия ден стана и просто реши да се махне, събра си багажа и остави бележка, върна се в града от който сме(живеем в София от 6 години). В същия ден аз се прибрах. И двете със сестра ми се чувстваме зле когато сме в нашия коридор, аз усещам много лоша енергия там и в кухнята. Понеже сестра ми работи в дискотека, аз съм сама по цяла нощ. Чувах странни звуци, мислех си че от страх ми се причува, но онзи ден се убедих че съвсем не е така. Първо една играчка закачена над вратата се оказа на земята(а никак не е лесно да се свали), след това ходих до магазина, както винаги като се прибера заритвам маратонките настрана, след известно време исках да ида до кухнята, не можех да повярвам... маратонките ми бяха подредени В КУХНЯТА. След като споделих вчера на баща ми, той каза че също се е чувствам много зле и некомфортно в коридора.
По принцип, често усещам присъствието на дух, (не знам как да го опиша), но никога не ме е било страх, сега нещо е различно. Не знам дали това е духа на комшията, или въобще е дух.
Моля кажете ми как да го прогоня. Благодаря предварително!