Винаги взимам грешните решения

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот tani » 29 Окт 2004, 18:50

Имам сериозен проблем.И то не е един единствен.В нищо не ми върви .Ако имам пари ще ги загубя,ако ли не ще ги дам по казина и хазарт.Винаги става когато имам много и губя всич.Ето примера сега не зная как така съм свършила за 23 дни 4000еuro.
Не съм глупава имам добра памет :оопс: не че се хавля!Но имам чувството че тегне някакво проклятие над мен откакто съм в Германия(където уча).Сигурна съм че има накакво решение на проблемът ми.
tani

Мнениеот fly^spirit » 30 Окт 2004, 06:35

Може би ако спреш да играеш хазарт и си правиш сметката,нещата няма да излизат извън контрол.Ние хората сме доста странни същества,лесно е да кажеш че имаш поклятие,по трудното е да си признаеш грешките.Защо все си мислим,че нещо или някой ни вреди?(не казвам че няа такива случаи),но май по ни оттърва да сме жертви всемсто победители.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 30 Окт 2004, 22:19

Виж tani, нали знаеш, че ако мислиш за нещо много, ако вярваш в нещо или ако желаеш нещо силно, то понякога се случва. Така че не мисли че над тегне проклятие. Както се казва, не предизвиквай съдбата!
Зарежи хазарта...естествено че ще губиш пари там...нормално. Нали за това са хазартните игри. А какво да кажат тези които нямат възможност да похарчат 4000 евро, те с проклятие ли са?!!
А ако наистина си убедена в това, което казваш, то тогава имаш проблем. Но ще ми се да попитам, знаеш ли какво означава проклятие?
Аватар
EliKarim
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор