Казваш, че е спешно....виж какво открих:
Да общуваш с приятел надалече
Излезте на открито исе обърнете с лице към посоката, където се намира приятелят ви. Ако не знаете къде е той, повторете ритуала, описан по-долу в четерите посоки, като започнете от север. Разтворете и протегнете ръце. С ясен и мек глас произнесете името на приятеля си. Опитайте се да си представите неговите черти. Отново го назовете по име, но по-силно и после още веднъж, но още по-силно. След това му кажете какво искате, все едно той е пред вас. Нека посланието ви бъде кратко и ясно. Когато свършите изчакайте отговора. Не го измисляйте, а го чуйте.
Общуване с други хора
Напишете писмо на вашият приятел, все едно, че ще го изпращате в действителност. След това запалете огън и го хвърлете /писмото/ в пламъците като докато го правите си представяйте ясно лицето и изражението на човека.
Общуване с другите на далечни разстояния
Върху камък с високи вибрации нарисувайте/напишете вашето послание с тебешр или креда. Аз лично съм го правила и с обикновен химикал от тези с гелообразното мастило/. След това заровете камъка в земята, докато визуализирате лицето на получателя. Скоро посланието ви ще бъде прието. Само да поясня, че камък с високи вибрации не означава непременно скъпоценен или полускъпоценен. Това може да е и най-обикновен речен камък, на който с лекота може да се усети енергията, когато бъде притиснат между дланите.
Ако отдавна не сте се виждали
Вземете половината от орехова черупка и я пробиите в края. Вденете през дупчецата червен конец и завържете в края му възел, за да не се изнизва. Налейте в голям съд вода и пуснете черупката, а вие я дръжте за конеца, като кажете: "Моретата и планините не са пречка. Върни се при мен, обади се...Заклинанието на Ханна изричам. Ти чуваш гласът ми - с любов те привличам" /нещо в този смисъл беше/. Аз тогава импровизирах, защото нямах орехова черупка и просто на един лист бях написала името на човека и след това нагънах листа като корабче /тези, които правехме от хартия като деца/...Ами, подейства

))
И сега се сещам още нещо, което обаче не съм изпробвала: Един от пентаклите на Венера, който подчинява духовете на Венера и кара от разстояние всеки човек, който пожелаеш да дойде при теб...Ако има някой запознат с това, дано да се включи и да обясни нещо конкретно...Изглежда доста мощен символ. Дано да съм успяла да ти помогна