Модератор: Nemezius
Със сигурност ще съм ти много благодарна за това!venus написа:Имаш повод за притеснение. Затова направи нещо. Познавам човек, който може да ти помогне, ако искаш мога да ти дам координатите му. Поне може със сигурност да ти каже за какво става дума.
Не,аз не съм проклиняла,т.е. не съм искала да я проклиням или каквото и да било,не се занимавам с черна магия,поради простата причина ,че се боя от нея.М...попринцип съм си изградила защита,но явно не помага...но това не е черна магия,нали,най-вероятно са уроки.Не ми се карай толкова де,не се занимавам с нещо,което не разбирам,просто защитавам семейството си..по някакъв начин..Просто според баба ми "онази" се опитва да я елеминира и й праща болести и т.н. ,сега цялото ми семейство е зле.. Въпроса ми беше,ако бях само аз виновна,само аз щях да си изпатя,обаче.. там е работата,че не патя само аз,възможно ли е да е проклятие?Nemezius написа:Puntina, като за начало:
1. Научи се да ползваш "правилни"(до колкото такива може изобщо да има)- НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ЧЕРНА МАГИЯ, или поне не и в смисъла, който си вложила в постовете си.
2. Къде, по ягодите, си тръгнала да се занимаваш с проклятия, когато нямаш грам подготовка по защитни техники и собствените ти проклятия рефлектират обратно в/у теб самата и от най-малката защита(каквато явно има "онази", към която си насочила проклятие)?! Преди да правиш каквото и да е атакуващо действие, трябва да можеш да се защитиш- щом не си изградила защитите си- или не пращай повече проклятия, или "си сърбай попарата", както и в този случай.
3. И последно: Да, има за какво да се притесняваш- изгради си защити оне на ниско ниво.
Пффф не съм знаела и че това се брои за проклятие,както и да е,а има ли някакъв начин тази жена да бъде спряна,защото накрая ще вземе да убие баба ми и тогава...не знам.Няма ли някакво заклинание,с което временно да й спра притока на сили или нещо от този род?Nemezius написа:"Тогава баба ми ме накара да й направя заклинание на онази с цел да й върна причиненото на баба (защото баба всеки път ,когато е разговаряла с нея й е ставало много лошо и т.н) .Та тогава взех снимката на онази и си помислих следното :"Уичкрафт казват:винаги помни правилото на числото три,каквото правиш такова получаваш ти! Направеното на баба да ти се върне в три!""
И това ако не е проклятие...
И не ти се карам- съветвам те да не повтаряш тази грешка.
"Просто според баба ми "онази" се опитва да я елеминира и й праща болести и т.н. ,сега цялото ми семейство е зле.. Въпроса ми беше,ако бях само аз виновна,само аз щях да си изпатя,обаче.. там е работата,че не патя само аз,възможно ли е да е проклятие?"
Че е- е, но не е задължително да се прави само към един обект... явно не си срещата родови проклятия до сега... Потърси информация за тях.