магия за любов

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот zemq84 » 29 Фев 2008, 14:40

здр!нова съм тук,но реших да пиша защото имам нужда от помощ/харесвам мн едно момче.то и затова ми трябва някакъв ритуал де :P тъ ако някои може да ми каже някои ритуалче,но без косми,дрехи и т.нзащото нямам.имам само една снимка.ще съм ви благодарна.или пак да ме насочи някои които прави такива магии...не съм мн запозната и на това сам готова.моля отг ми спешно миееееееее
мерси предварително на всички,които ми пишат
Аватар
zemq84

Мнениеот runner413 » 29 Фев 2008, 14:47

Прочети целия форум "Любовна магия" от първата до последната тема и все ще намериш нещо което да ти помогне...
(само не казвай че си търсила и че не си намерила нищо подходящо , защото ще стане банално.А ако го прегледаш ,ще видиш още десетки теми идентични с твоята-толкова са много че да ти омръзне да четеш...)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот zemq84 » 29 Фев 2008, 16:01

с риск да стана банална,ами да прегледах ги,почти всичките съм ги видяла на поне още 100 места.аз казах и какви са ми изискванията кам това,ограничена сам от кам материяли и затова попитах за нещо конкретно.но все пак благодаря за отг.беше много изчерпателен
Аватар
zemq84

Мнениеот venus » 29 Фев 2008, 16:38

Изисквания.. е странна дума.

Първо, магия за любов няма. Второ, за да въздействаш на някой, не ти трябват нито косми, нито копита, нито снимка - трябва нещо друго, което ако умееше, нямаше да задаваш тези въпроси. С една дума - вероятността да успееш е доста малка.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот runner413 » 29 Фев 2008, 17:02

На мен ми звучи малко претенциозно...
zemq84-прояви малко инициатива!Пробвай без магия.
Да използваш магия за някакво моментно увлечение е твърде повърхностно и незряло.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот jema » 29 Фев 2008, 17:23

за това дали вероятността е малка или голяма може да се поспори.всичко може да стане и да не стане съответно.а за любовната магия-според мен няма такава,в повечето случаи се гони предимно секса.
jema

Мнениеот zemq84 » 29 Фев 2008, 18:01

благодаря ви за мненията.тук ни наи малко става въпрос за сек...тъ тои не е всичко нали?!нещата са доста по сериозно,но не искам да обяснявам точно тук.съжалявам,ако съм се изразила грубо,,за това,че имам изисквания,но ми писна да ми говорят врели не кипели,нямаше да моля за помощ.ако нещата не излизаха от контрол.и не знам,но маи не четете всичко,защото аз помолих и ОСВЕН НЯКОИ РИТУАЛ,АМИ АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЯКОИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА ДА МИ КАЖЕ,,а това дали или или няма магия за любов...всеки с неговата гледна точка.понякога и с две думи можеш да разбереш човек,а понякога.....:) angel11.gif
Аватар
zemq84

Мнениеот numi » 29 Фев 2008, 18:47

runner413 написа:

На мен ми звучи малко претенциозно...
zemq84-прояви малко инициатива!Пробвай без магия.
Да използваш магия за някакво моментно увлечение е твърде повърхностно и незряло.

Любовна магия със сигурност има и не само любовна.
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 29 Фев 2008, 18:48

zemq84 написа:благодаря ви за мненията.тук ни наи малко става въпрос за сек...тъ тои не е всичко нали?!нещата са доста по сериозно,но не искам да обяснявам точно тук.съжалявам,ако съм се изразила грубо,,за това,че имам изисквания,но ми писна да ми говорят врели не кипели,нямаше да моля за помощ.ако нещата не излизаха от контрол.и не знам,но маи не четете всичко,защото аз помолих и ОСВЕН НЯКОИ РИТУАЛ,АМИ АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЯКОИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА ДА МИ КАЖЕ,,а това дали или или няма магия за любов...всеки с неговата гледна точка.понякога и с две думи можеш да разбереш човек,а понякога.....:) angel11.gif

Земя84, ти си тази, която не чете достатъчно. Отвори форум "Любовна магия" и не убеждавай себе си /нас още по-малко/, че няма магия, която да удовлетвори изискванията ти. Ако нещата действително са толкова значими за теб, ще намериш начин. Още от сега ти казвам, че с тези претенции се обричаш на неуспех. Чети и мисли какво вършиш :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Enforcer » 29 Фев 2008, 19:04

zemq84 написа:здр!нова съм тук,но реших да пиша защото имам нужда от помощ/харесвам мн едно момче.то и затова ми трябва някакъв ритуал де :P тъ ако някои може да ми каже някои ритуалче,но без косми,дрехи и т.нзащото нямам.имам само една снимка.ще съм ви благодарна.или пак да ме насочи някои които прави такива магии...не съм мн запозната и на това сам готова.моля отг ми спешно миееееееее
мерси предварително на всички,които ми пишат

Забавно .. Аз ти предлагам три много мощни ритуала с който ще го спечелиш. Винаги ми е много забавно, когато жена пита за любовна магия. Списък мощни неща:
- Ритуалът на късата пола.
- Ритуалът на дълбото деколте.
- Магическото заклинание "Обичам да п***я с****и.". Ужасно мощно е.
Веднага ще хване. :mrgreen: Ако толкова го искаш нашепни му го на ушенцето - същата секунда ще го хване.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Black Beauty » 29 Фев 2008, 21:39

Хехе, Enforcer е прав... там, където тия слова не помагат, няма място и за любовна магия. Един съвет, макар и не така "про" от мен - не прави любовни заклинания, особено за вечна и незабравима любов и "той да желае само мен". Опитвала съм ги, имат временен успех или завършват катастрофално. Човекът е моя живот е до мен сега и единствената магия, която му прилагам /освен цитираният от Enforcer ритуал/ е не любовната магия, а магията на искрената и всеотдайна любов. Без заклинания, без намеси. Ведно с мъката и лошите дни, ведно с малките свади, но си заслужава на 100%. Обясни ни защо този обект на чувствата ти е по-специален от който и да било друг, моля!
The Beauty is everywhere. Just notice it.
Аватар
Black Beauty
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zemq84 » 01 Мар 2008, 17:38

здр!честита баба марта на всички!не знам защо подхождате толкова остро на нещата,аз имах нужда от помош,,може да се каже и съвет за това онова...а ви едва ли не ме нападате,не виждам смисъл но...защо това момче е важно за мен хммм след всичките мнения които видях ще го запазя в таина.няма смисъл явно да се споделя.пожелавам ви весело изкарване на празника.:) :P icon_flowerface :P icon_flowerface
Аватар
zemq84

Мнениеот venus » 01 Мар 2008, 17:46

Ние подхождаме съвсем сериозно, по-скоро ти не подхождаш достатъчно сериозно. Да наложиш волята си над друг човек - по-сериозно от това няма. И поради тази причина никой тук няма да се съгласи да ти помогне, поне не за това, което искаш :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Мона » 01 Мар 2008, 17:54

zemq84,
ще те питам нещо, щото не ми стана ясно - ти познаваш ли това момче, той знае ли, че си влюбена в него. И още нещо, виждате ли се често, общувате ли?
Много по-лсено ще ти бъде, ако го виждаш и говориш с него, иначе няма как да стане. Всяка една магия, не само любовната, изисква допир, докосване, въздействие върху опредлени предмети, притежавани от рецепиента и т.н. Само със снимка може да въздейства единствено много напреднал окултист. Най--важното е едно: дали си сигурна, че го желаеш, че искаш това да се случи и да си готова да понесеш последствията.
Мона
Модератор

Мнениеот zemq84 » 01 Мар 2008, 17:55

аз не искам да налагам воля....те вече са му я наложи за жалост.аз исках някакъв малък ритуал за привързване,защото тои вече си има някаква такава гнусотия.тои не вярва в такива неща,но е заклещен,мислех си,че с нещо временно мога да го измъкна от там кадето е...сега вече стана ли ясно!?или пак трябва да се обяснява
Аватар
zemq84

Мнениеот zemq84 » 01 Мар 2008, 18:01

здр,мона!да имам контакт с него,познава ме се,излиза ме,не съм от хората,които разкриват бързо чувства си,но...и знам че го искам на 100%просто положението е малко объркано и затова така съкратено се изказах,не желая да го разпространявам на всеуслошание.просто искам нещо което да го насочи за момента в правилната посока.за мен деиста принципа,,клин клин избива,,дано да се досетиш за какво ти говоря.и от последното ми мнение пък съвсем
Аватар
zemq84

Мнениеот Мона » 01 Мар 2008, 18:15

Добре, но наистина не схващам. Какво значи клин клин избива в твоя случай? И какво значи нещо, което да го насочи в правилната посока, обясни.
Мона
Модератор

Мнениеот runner413 » 01 Мар 2008, 18:23

просто искам нещо което да го насочи за момента в правилната посока

И защо си мислиш че правилната посока си ти?
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avanabil » 01 Мар 2008, 21:07

zemq84 написа:здр,мона!да имам контакт с него,познава ме се,излиза ме,не съм от хората,които разкриват бързо чувства си,но...и знам че го искам на 100%просто положението е малко объркано и затова така съкратено се изказах,не желая да го разпространявам на всеуслошание.просто искам нещо което да го насочи за момента в правилната посока.за мен деиста принципа,,клин клин избива,,дано да се досетиш за какво ти говоря.и от последното ми мнение пък съвсем

Виж, ако има намесена друга жена, както ми изглежда, и ти мислиш, че можеш да промениш тази ситуация - трудно ще се получи по цял куп обективни и субективни причини. Ако ти самата имаш чистата и ясна мисъл, че не го разделяш с никоя друга жена, тогава ситуацията е малко по-различна откъм ползи и ефекти. Бъди обективна пред себе си, не пред нас. Тук никой не те напада. Целта на всички е да те накарат да се замислиш за начините, по които желаеш да спечелиш любовта на този човек.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот venus » 02 Мар 2008, 06:55

Любов се печели само по един начин - с любов :) Това е единственото нещо, над което си заслужава човек да се замисли, що се отнася до любовта.
Аватар
venus
Модератор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор