мерси предварително на всички,които ми пишат
Модератор: Nemezius
Изисквания.. е странна дума.
runner413 написа:Изисквания.. е странна дума.
На мен ми звучи малко претенциозно...
zemq84-прояви малко инициатива!Пробвай без магия.
Да използваш магия за някакво моментно увлечение е твърде повърхностно и незряло.
zemq84 написа:благодаря ви за мненията.тук ни наи малко става въпрос за сек...тъ тои не е всичко нали?!нещата са доста по сериозно,но не искам да обяснявам точно тук.съжалявам,ако съм се изразила грубо,,за това,че имам изисквания,но ми писна да ми говорят врели не кипели,нямаше да моля за помощ.ако нещата не излизаха от контрол.и не знам,но маи не четете всичко,защото аз помолих и ОСВЕН НЯКОИ РИТУАЛ,АМИ АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЯКОИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА ДА МИ КАЖЕ,,а това дали или или няма магия за любов...всеки с неговата гледна точка.понякога и с две думи можеш да разбереш човек,а понякога.....![]()
zemq84 написа:здр!нова съм тук,но реших да пиша защото имам нужда от помощ/харесвам мн едно момче.то и затова ми трябва някакъв ритуал детъ ако някои може да ми каже някои ритуалче,но без косми,дрехи и т.нзащото нямам.имам само една снимка.ще съм ви благодарна.или пак да ме насочи някои които прави такива магии...не съм мн запозната и на това сам готова.моля отг ми спешно миееееееее
мерси предварително на всички,които ми пишат
просто искам нещо което да го насочи за момента в правилната посока
zemq84 написа:здр,мона!да имам контакт с него,познава ме се,излиза ме,не съм от хората,които разкриват бързо чувства си,но...и знам че го искам на 100%просто положението е малко объркано и затова така съкратено се изказах,не желая да го разпространявам на всеуслошание.просто искам нещо което да го насочи за момента в правилната посока.за мен деиста принципа,,клин клин избива,,дано да се досетиш за какво ти говоря.и от последното ми мнение пък съвсем