Oпитвам се,но тя ми пречи

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Bloody Alibis » 09 Ное 2005, 22:11

Хора отчаяна съм помогнете...някой знае ли някаква магия за прекъсване на отношенията.Преди известно време се скарах с момиче което считах за една от най добрите си прятелки,но се оказа че греша в много отношения за нея.След като се разделихме и спряхме да се виждаме тя изглежда си постави за цел да превърне живота ми в ад...като един от малкото познаващи ме добре нападна най слабите ми места...първо започна с опити да настрои общите ни приятели срещу мен а сега ме оплита и в интриги свързани с момчето което харесвам...работата е там,че след последната разправия реших да нямам нищо общо с нея,да започна живота си отначало и да започна да го изграждам на ново с нови познати нова среда и т.н. но тя просто не ме оставя...за нещастие се познава и с мои съученици...нямах тайни от нея:( и сега тя прави всичко възможно да ме смачка,опитвам се да не се давам,но не мога да продължа нататък,тя е като проклет бурен,гаден плевел който ме задушава,няма ли някакъв ритуал който да я острани от мен...лошото е че еприятелка на сестра ми и това съвсем скапва нещата за сега не желая да си отмъщавам старая се да не го пожелавам и да премахвам гнева но не издържам моля ви помогнете ми да се отскубна от нея...не желая да имам нищо общо...за мен тя е мъртва,но изглежда аз за нея не съм и прави всичко възможно за д ами вгорчава живота :(:( помощ
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 09 Ное 2005, 22:30

Първо няколко съвета. Дай воля на омразата си спрямо нея. Не и се давай и отстоявай твърдо позициите си. Щом тя играе мръсно като настройва приятелите ти срещу теб, ти настрой сестра си стрещу нея. Това е първото което трябва да направиш за да ти се махне от живота.

Ет ти и едно леко уиканско ритуалче:

Как да спре някой да ви досажда

Стъклен буркан

гвоздеи или карфици

парче хартия

пръст

може и някакъв предмет на досадника

1.Сложете карфиците в буркана буркана да е с капачка

2. Напишете името на човека на парчето хартия (или го нарисувайте ако не му знаете името) и го сложете в буркана при карфиците

3. Напълнете буркана с пръст и го заровете

4. Излезте навън и го закопайте докато казвате:

Излез от моя живот

завинаги стой настрана

--.>лично аз никога не съм го правил. Честно да си призная бих използвал нещо по-силно и не уиканско но аре тоя път няма да бъда толкова брутален.
ПП: дай воля на гнева си към бившата ти "прияталка" Гневът ще те направи по-силна.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 09 Ное 2005, 22:41

Извинявай но няма да се съглася...просто ми е против принципите...вярно имам си едно гадно гласче дето май мисли като тебе,ама то да си седи там някъде и да не се обажда....не обичам да мисля гадното на хората най-малкото заради тройният закон,все пак рано или късно нали всичко се възмездява:((( но ритуала ще го пробвам смао да открия къде да го закопая:/
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 09 Ное 2005, 22:51

ехх....
това за тройния закон си е чиста измислица на разни там дето се правят на много разбиращ за да държат начнаещите в страх. И тва е така защото разните там "големи" уикани (I HATE WICA) се стахуват да не би да използваш "техните камани по техните глави"
Иначе те ме на!!!! Нагледен пример че тройния закон е Глупост. Ако беше верно тва за трикратноста Са треаше да съм мъртвец като за начало, душата ми да гори в ада, Да съм беден кат просяк, Да съм пълен самотник, Да се провалям в всяко начинание и т.н. и т.н.
--.> е сорри че ще ртазочаровам всичките там привържаници на тройниа закон но май малко са се объркали малко пха!
ХАХАХА :mrgreen: !!!
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 10 Ное 2005, 09:53

Когато отмъщаваш тройният закон не действа с пълна сила.
Ще те посъветвам нещо извън магията, което е може би най-добрата защита срещу интриги. За да я спеш, просто бъди открита. Разкрий на хората, с които общуваш всички аспекти от своя живот, които приятелката ти може да използва срещу теб. Естествено представи се в добра светлина. След това като им каже каквото й да е било, застани срещу нея и в открит сблъсак (голямата публика е задължителна) разкрий намеренията й пред останалите.
Ако успееш добре да подредиш ситуацията, ще я обезвредиш за много дълго време.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 10 Ное 2005, 10:04

Това ми е ясно...но има неща които не искам да разкривам...все едно де:) 10х все пак...иначе това за изобличаването сма го мислила,но тя не е толкова глупава че да се остави да я подведа все едно просто не желая да отмъщавам а просто да продължа нататък...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 10 Ное 2005, 12:41

Ето ти вариант.
Трябва ти снимка.
Нейна, или ня вас двете.

Вземи снимката и ножица.
Концентрирай се.
Спомни си всичко за нея и го излей в/у снимката.
Гнева би ти помогнал да запечатиш всичко в снимката бе остатък. Или просто енергия.
После си представи, че снимката е своеобразна нишка свързваща нея(и всичко, което отпрати към снимката) ъс теб. За целта можеш просто да поставиш и конец в/у горепосоченото изображение, който да символизира това.
След това прережи снимката(и конеца) на две, мислейки си и представяйки си как връзката помежду ви също се прекъсва.
Можеш да изречеш и думите, които каза Хересс в първия пост. Не са важни- служат само за да настроиш съзнанието и енергията си. Можеш и сама да си намериш думи.

Това от мене за сега. Не съм го пробвал, но до колкото знам действа.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 11 Ное 2005, 07:41

А случайно да знаете магия за разсейване на съмнения?В смисъл води се че има магии за всчко...но за това вече и на идея не ми идва...ако примерно за два дни са ви треснали един куп противоречиви сведения в част от които сте почти убедени но съмненията все пак ви глождат и искате да се убедите 100% дали няма начин да се разбере...сънищата в повече случаи не мога да ги разтълкувам а и напоследак не спя добре но за тва ми е ясно що става така...така че май ще ми трябва друг начин за отгово:/ ако знаете плз кажете
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 11 Ное 2005, 11:15

Има един много опасен вид магия по въпроса.
Вика му се "Психология".
И там има неща наречени "Желание" и "воля".
А също и "Философия".
Там има нещо наречено "Размисъл".
Ползвай тях.

Един човек, и особено магьосник, трябва винаги ПЪРВО да помисли и после да се чуди какво друго да прави.
Просто размисли и прецени.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 11 Ное 2005, 17:14

Лошото е че нмиисленето не помага тарото също...:/ в смисъл на другите може и да познавам ама на себе си...:/ за психологгията и философията тях си ги обичкам като "магия" ама като се има в предвид че единственият начин да се уверя е твърде опасен да оплета нещата съвсем...държат се като на магия един вид е не желая а рискувам за да не объркам съвсем нещата...вече нз какво...в действителност за едното нещо съм 99% убедена че съм права за другото към 87-90% но все пак макар и малка вероятността съществува...:/
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 11 Ное 2005, 22:16

Имам един ритуал на Wicca,действа безотказно.След като го
приложих на двама мои "приятели",които си бяха психоенергийни
вампири буквално запищяха.Със треперещи гласове взеха да ми
се извиняват и да ме заливат с "внимание".

Ето ритуала:

важно е да се отървеш от всички подаръци и предмети на
човека, който искаш да разкараш. След това взимаш нещо
негово-снимка, парче от дреха, биологична матрица (коса, нокти
кръв и прочие), и я изгаряш с билки, които традиционно се изпол
зват за защита, изчистване и отхвърляне. Такива са чесън, ангелика,
босилек, сол. Докато го правиш,кажи следното заклинание:

С злато и кървавочервена мараня
със босилек и камък от кръвта
със чесъна от горските поля
със куклите и викове от тях
невидим правя своя щит
да те открие и всяка следа от теб по мен да изтрие
далеч от мен, не ще ми навредиш.

Със драконова кръв и саламандри
със конете,чиито копита искрят
със огнедишащите дракони
От книгата на живота името ти трия аз.
Отрязвам въжетата, отключвам веригите,
между нас всякакви връзки прекъсвам аз
и със непробиваеми стени аз се обгръщам
срещу твоята сила и нейната мощ
срещу твоята отрова и нейната нощ.

Веста, Пеле, Лилит
Кали, Кали, Кали.

Аз те охтхвърлям завинаги от мен.
И всяко зло от теб към мен.
Масите са обърнати и няма път назад.
Нещастнико, за стореното зло ти ще гориш
в собствения ад пак и пак.

Лилит, Веста, Пеле
Кали Ма, Кали Ма.

Със силата на три пъти по три
проклет бъди, проклет бъди, проклет бъди.

Сърцето ми се освободи.
Така да е и така да бъде.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 11 Ное 2005, 22:29

Жалко че на наще няма да се хареса да горя каквото и да било в нас:) нека отбележа на 17 съм и живея с мама и тати т.е. extry кат горене по средата на хола няма да мога да ги изпълна, но ако кажа заклинанието над нейна снимка която ми е подарила дали няма да помогне поне малко...нещо като молитва не точно като магия...питам защото да не звема да обаракм нещо и после да се чудя как да се оправя:)
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 11 Ное 2005, 22:32

Bloody Alibis написа:Jalko 4e na na6te nqma da se haresa da gorq kakvoto i da bilo v nas:/ neka otbeleja na 17 sma i jiveq s mama i tati t.e. extry kat gorene po sredata na hola nqma da moga d gi izpalna,no ako kaja zaklinanieto nad neina snimka koqto mi e podarila dali nqma da pomogne pone malko...ne6to kato molitva ne to4no kato magiq...pitam za6toto da ne zvema da obarakm ne6to i posle da se 4udq kak da se opravq:/

Че защо ще трябва да правиш ритуала във хола? :roll:
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Persa » 13 Ное 2005, 11:22

Слънчев Ариец, доколкото знам - сол не бива да се гори. Така са ме учили вкъщи.
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 13 Ное 2005, 11:31

Persa написа:Слънчев Ариец, доколкото знам - сол не бива да се гори. Така са ме учили вкъщи.

Мисля,че зависи от традицията.Достатъчно е да сложиш билките,а
след това,като изхвърляш пепелта(било то навън или-според някои
може дори в тоалетната чиния,ако си достатъчно бесен на тоя човек)
да хвърлиш след това сол-тя също се използва за защита и "отхвър
ляне"(или както му казват на английски-banishment),както и из
чистване.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Persa » 13 Ное 2005, 11:41

Солта е много силен елемент за изчистване. По този повод искам да споделя един много ефективен ритуал:

За да изчистите жилището си от негативни енергии и по-специално след посещение но човек, носещ такива. Поставете в четирите ъгъла на помещението, в което сте го посрещнали, малко сол (на хартийка). След 24 часа се изхвърля.
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 13 Ное 2005, 14:40

Ако не можеш да гориш неща вкъщи, можеш да се опиташ да комбинираш това, което аз предложих с ритуала на Слънчевия Ариец. Мисля, че ефекта ще е подобен.

А и... Нямаш ли балкон или парк наблизо?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Sol niger * » 13 Ное 2005, 14:42

Bloody Alibis написа:А случайно да знаете магия за разсейване на съмнения?В смисъл води се че има магии за всчко...но за това вече и на идея не ми идва...ако примерно за два дни са ви треснали един куп противоречиви сведения в част от които сте почти убедени но съмненията все пак ви глождат и искате да се убедите 100% дали няма начин да се разбере...сънищата в повече случаи не мога да ги разтълкувам а и напоследак не спя добре но за тва ми е ясно що става така...така че май ще ми трябва друг начин за отгово:/ ако знаете плз кажете

Вземаш сребърна свещ, палиш я сядаш пред нея и започваш да медитираш, около 20 мин като се концентрираш върху проблема.
Отговора няма да закъснее .
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Bloody Alibis » 13 Ное 2005, 15:51

Mn mersi na vsi4ki:)ne mi se 6te da polzvam magiq protiv neq...mislq 4e edin posleden 6ans 6te i doide dobre...zapo4nah da ovladqvam polojenieto sled poslednata i mizeriq i poglednato ot optimisti4na gledna to4ka mai moga da si spestq nervite...no o6te vednaj da napravi ne6to i vsi4ko ot tuka 6te i go priloja ako 6te da potpalq bloka:PPPPPhehe
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mandragora~Scream » 07 Дек 2008, 12:41

Имам един ритуал на Wicca,действа безотказно.След като го
приложих на двама мои "приятели",които си бяха психоенергийни
вампири буквално запищяха.Със треперещи гласове взеха да ми
се извиняват и да ме заливат с "внимание".

AryanSun , не трябва ли въпросните хора да бъдат премахнати от живота на този, който прави ритуала...или целта е злите им действия да бъдат прекратени?

Другият ми въпрос е мога ли чрез този ритуал да защитя и още един човек освен себе си? Например вместо "далеч от мен, не ще ми навредиш." да кажа "далеч от НАС, не ще НИ навредиш."?

Мерси предварително! icon_flowerface
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор