Модератор: Nemezius
Bloody Alibis написа:Jalko 4e na na6te nqma da se haresa da gorq kakvoto i da bilo v nas:/ neka otbeleja na 17 sma i jiveq s mama i tati t.e. extry kat gorene po sredata na hola nqma da moga d gi izpalna,no ako kaja zaklinanieto nad neina snimka koqto mi e podarila dali nqma da pomogne pone malko...ne6to kato molitva ne to4no kato magiq...pitam za6toto da ne zvema da obarakm ne6to i posle da se 4udq kak da se opravq:/
Persa написа:Слънчев Ариец, доколкото знам - сол не бива да се гори. Така са ме учили вкъщи.
Bloody Alibis написа:А случайно да знаете магия за разсейване на съмнения?В смисъл води се че има магии за всчко...но за това вече и на идея не ми идва...ако примерно за два дни са ви треснали един куп противоречиви сведения в част от които сте почти убедени но съмненията все пак ви глождат и искате да се убедите 100% дали няма начин да се разбере...сънищата в повече случаи не мога да ги разтълкувам а и напоследак не спя добре но за тва ми е ясно що става така...така че май ще ми трябва друг начин за отгово:/ ако знаете плз кажете
Имам един ритуал на Wicca,действа безотказно.След като го
приложих на двама мои "приятели",които си бяха психоенергийни
вампири буквално запищяха.Със треперещи гласове взеха да ми
се извиняват и да ме заливат с "внимание".