За оздравяване

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Shadow Mage » 22 Окт 2006, 17:54

По повод другите мнения ще кажа , че не съм от хората ,които пишат ей така да си намират работа.Просто помолих за помощ.И какво като <котките са едни от "най-магческите" фамилияри и помощници>.Египтяните също са се занимавали с магия , а котката е най-почитаното животно от тях.Би трябвало да има магии за изцеляване както за хора , така и за животни.

Не съм споменавал че пишеш от "няма какво да правя". По скоро си се паникьосала толкова че дори с магия искаш да целиш котката си - нещо, доста безмислено според мен. В прородата животните се лекуват почти сами. А това, че не си знаела как да и дадеш предпизсаното хапче от ветеринаря, още не значи че е било необходимо да намесваш и магията в случая.
За сведение аз харесвам изключително много точно котките, както и някой видове птици ;). И след като си изучавала явно задълбочено магическите фамилиари, кажи на останалите каква роля играят те в ритуалната работа :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lonely Ghost » 22 Окт 2006, 18:28

Хм...
Започвам с уговорката, че нищо не обещавам, но моля те, прати ми на ЛС точно диагнозата на котарачето и ти обещавам да попитам ветеринаря на моята котка, който ми е много добър приятел, а освен това е един от най-добрите лекари тук дали може да се направи нещо по въпроса. Още утре ще му звънна да го питам. Ако не знаеш точната диагноза, опиши ми точно какъв е проблемът.
Иначе много искрено ти съчувствам. Знам какво е да се разделиш по този начин с любимец и наистина е много тежък момент.
Чакам и ти стискам палци!
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор