добър ден, приятели

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот AryanSun » 30 Дек 2006, 21:20

Това не е магия.Просто хората,които се занимават с духовното,
които са постигнали по-разширено съзнание,по-високо ниво на
енергията,могат да погълнат тези,които са по-долу.Съжалявам,
ако звуча обидно.Но това е и една от причините хората,занима
ващи се с мистицизъм,магия,окултизъм да бъдат отбягвани от
обществото,чиито модели не насърчават към издигане на личната
сила и разширено съзнание.

Това не означава,че подобно обсебване не може да е от полза
за този,който е попаднал под негово влияние.Може да даде изди
гане,при това много мощно,но пък и супер болезнено.

Фема,ти трябва да решиш дали искаш да запазиш връзката си.
Ако е така,трябва да се противопоставиш на родителите си.Това
е твоят живот.Не техният.Един ден те не биха поели отговорността
за това,което ще е следствие от техните решения.Но трябва да си
наясно готова ли си да жертваш всичко за връзката ти с този човек.
Ако да-дерзай.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 31 Дек 2006, 10:55

Прочетох всичко което се изписа тук, и ми се иска да мога да помогна и аз. Познавам доста добре, какво значи да бъдеш обсебен от един човек. В моя случай, обаче аз не обичам тоя човек. Струва ми се, че ти Фема си попаднала на човек, който действително може и да обсебва и да манипулира. Възможно е този човек да е духовен учител, но не мисля че духовните учители постъпват така. Мисля си, че всичко зависи от твоята воля и твоя дух. Ако искаш този човек до себе си, значи ти си в ситуация на избор. Никой друг, само ти можеш да избереш. И помни, че имаш право на свой свободен избор. Не се сърди, но мисля че ако тоя човек има способности да зомбира, то ти не си в ситуация на свободен избор, а на истинско насилие. Просто той ти влияе на преценките и живота ти. Моя съвет е, опитай се да намериш място далече от него и да се довериш на това, което става вътре в теб и да чуеш зова на интуицията и душата си. Ако тя ти казва,че обичаш този мъж, тогава ти вече си избрала. Последвай сърцето си. Но струва ми се, че твоето колебание е съмнение. Кой да избереш? Семейството си или тоя човек! Отговора се крие в теб самата. Ти ЗНАЕШ ОТГОВОРА! Факта, че ти е казано, че може да те върна , когато поиска той. Замисли се! Това си е чисто зомбиране и влияние на подсъзнателно ниво. Той вероятно добре е овладял техните за психотронно въздейдствие. Между другото аз се занимавам да изследвам точно такива типове като твоя човек.
Скъпа Фема, този човек е опасен. Обсебването не е шега работа, и може да те направи абсолютен кретен, в собствените си очи. Може да съсипе живота ти, за няма нищо. Притеснена съм искренно за теб. Моля се случая да не е от тези, които изследвам. Ако искаш да поговорим на ЛС. Пиши ми там! icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fema » 31 Дек 2006, 16:40

Имам още куп въпроси,въпроси,за които не се бях замисляла никога преди,а сега се появяват в съзнанието ми като нещо много далечно,но познато.Започват да изплуват,а аз се чудя дали да ги удавя и да ги пратя там,кадето съм ги пращала винаги..Въпросът е:защо го правя?!..Толкова ли съм глупава,че да не виждам очевидното!...А кое всъщност е очевидното..?!..
Мога да продължа в този дух дълго време,да продължа да ви занимавам с моята особа:),но няма да го направя-не и тази вечер..
Защото впрочем аз влязах,за да ви пожелая да откривате красотата,защото тя е навсякъде и ако се научим да я виждаме ще бъдем маничко по-добре..Както се казва в Малкият принц:"Красотата е навсякъде,само трябва да имаш "очи" за да я видиш!"..
И за да не звучи отново патетично:)..(въпреки,че аз може би няма да мога да се отърва от този стил на писане,което вероятно дразни мнозина)..аз ще пожелая весело искарване на всички и нека Господ ви пази..
Аватар
fema
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wolland_ » 02 Яну 2007, 17:52

И... очакваме въпросите ти... Фема.
Аватар
Wolland_

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор