Имам проблем помогмете ми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот numi » 11 Ное 2007, 13:22

Съгласна съм с това, но не съм съгласна, че и другите нямат вина, а цчлата е в нас
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 11 Ное 2007, 18:50

Какво значи стига илюзия ?
Не ви ли писна все някой друг да ни е виновен ?
Правителството за дереджето ни , магията за любовта , проклятията за безпаричието...
Човек трябва да се научи да поема отговорност за живота си и за действията си и е крайно време всички , които подсмърчат , че ги отблъскват да спрат да се оправдават с магия...
За Бога , влезте в истинския живот...
Съжалявам , ако на някого думите ми се струват твърде сурови , но е време да осъзнаете , че в живота не всичко идва даром и когато нещо не е по свирката ни това не се дължи на магия ( в най-честия случай ). Една истинска магия може да отрепе човек за 6 дни... АКо всички дето се оплакват от проклятия ги имаха повечето нямаше да могат дори да разберат какво им се случва....
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 11 Ное 2007, 20:25

С цялото ми уважение към теб, Ilusia - да, права си, само че не можеш да знаеш за какво става дума във всеки конкретен случай. Магия може да бъде всяка мисъл с достатъчен интензитет, нали? Във всеки от случаите, за които говориш, може да има магия, друг е въпросът как и защо се е случила. Можеш да загубиш човека, който обичаш, дори само със силния си страх да не го загубиш и това Е магия. Numi иска помощ, нападки и грубости няма да й помогнат.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот numi » 11 Ное 2007, 20:34

Благодаря ти Венъс, че ме защитаваш, аз наистина искам помощ. Това с борбата в живота, повярвайте, мога да го успоря и да го оборя, но това е съвсем друга тема. Преди малко прочетох един зов за помощ, момичето искаше магия за отмъщаване и да причинява болка, но нещото, което най-много ме разочарова е, че всички и се притекоха на помощ и са и написали много варианти, такива, които никъде ги няма, и никой не се опита да я разубеди и да я укори даже. А аз исках някой да ми помогне и не мислих, че ще има толкова нападки срещу мен.
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 11 Ное 2007, 20:44

ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ!!!
Извинявай ако си се почувствала убидена и така нататък , но можеше пъво да прочетеш малко във форума и да видиш че има десетки теми съвсем като твоята.Аз лично веднага бих помогнал на някои които търси магия за отмъщение или някакво проклятие защото не се срещат често такива молби , за разлика от тези в стил :"Помогнете ми!Дайте ми любовна магия....."
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот numi » 11 Ное 2007, 20:52

ЗНАЕШ ЛИ АЗ СЪМ ПРО4ЕЛА ВСИ4КО ВЪВ ФОРУМА НО БИХ ИСКАЛА НЯКОЯ КОЯТО Е СИГУРНА А НЕ ДА ПРАВЯ ЕДНА ВТОРА ТРЕТА И ТАА ДО НИКЪДЕ ЗА ТОЖА ИСКАМ ПОМОЩ КЯКОИ АКО Е ПРОБВАЛ НЕ6ТО КОЕТО СТАВА СЪС СИГУРНОСТ ДА МИ КАЖЕ
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 11 Ное 2007, 20:55

Смятам, че човек се замисля за магия, когато изчерпи всички други възможности. И стигайки до магията и осъзнавайки за какво всъщност става дума, има шанс за втори живот - осъзнат живот, живот, в който разбираш какво и защо се случва. Тогава вече имаш по-добро разбиране и повече контрол върху нещата. Мисля си, че за повечето хора настъпва такъв момент и вероятно са доста малко онези, които имат осъзнатостта по рождение.
Що се отнася до подкрепата за отмъщението - предполагам е случайност кой ще види поста ти, кой ще реши да ти отговори и в какво настроение ще е в този момент :) Не го приемай навътре.
Моят съвет е да си изясниш за какво наистина става дума в твоя случай и тогава да помислиш и да решиш какво да правиш. Желая ти успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот numi » 11 Ное 2007, 21:05

Аз много съм мислила по този въпрос и щом съм стигнала до тук значи вече съм взела решение
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 11 Ное 2007, 21:56

Въпроса ми е дали някой може да ми каже коя е най насеждната
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 11 Ное 2007, 22:21

venus написа:С цялото ми уважение към теб, Ilusia - да, права си, само че не можеш да знаеш за какво става дума във всеки конкретен случай. Магия може да бъде всяка мисъл с достатъчен интензитет, нали? Във всеки от случаите, за които говориш, може да има магия, друг е въпросът как и защо се е случила. Можеш да загубиш човека, който обичаш, дори само със силния си страх да не го загубиш и това Е магия. Numi иска помощ, нападки и грубости няма да й помогнат.

Да , има известна доза истина в думите ти ОБАЧЕ лично за мен , като разбира се ,не задължавам никого с моето мнение това не е магия , а сила на подсъзнанието. Магия е енергия изпратена с посока , мисъл , цел. И магьосник не е всеки неуравновесен тип , който не знае какво върши със съзнанието или подсъзнанието си , който неосъзнато или полуосъзнато праща разни неща на сам на там. Маг, вещ или както искаш го наречи е ВЕЩ човек. Знаещ , можещ , искащ , съзнаващ , поемащ .
Съжалявам за думите ми , които явно стават спам в темата :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 12 Ное 2007, 00:52

numi написа:Blagodaria ti venus 4e me za6titava6 az naistina iskam pomo6t tova s borbata v jivota poviarvaite mi moga da go usporia i d go uboria no tova e savsem druga tema.Predi malko pro4etoh edin zov za pomo6t momi4eto iska6e magia za otma6tenie i da pre4iniava bolka no ne6toto koeto nai mnogo me razo4arova e 4e vsi4ki i se pritekoha na pomo6t i sa i napisali mnogo varianti takia koito nikade gi niama. i nikoi ne se opita da ia razobedi i da ia ukori daje.A az iskah niakoi da mi pomogne i ne mislih 4e 6te ima tolkova napadki sre6tu men

Искаш помощ и съвети?! Ето няколко като за начало:
1. ЗАПОЧНИ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
2. Порастни и развий увереност в себе си
3. Съвет номер 2 и за него.
4. Когато и това стане, може да се замислите и двамата да се съберете.

П.П: Илю, остави девойката- ясно е че няма да стане с абра-кадабра(образно казано), но й трябва време и да се замисли. Щом си мисли, че магията е панацея за житейските й проблеми- не се е осъзнала достатъчно да проумее какво й се казва.

П.П.2: Модератори, нямате ли намерение да приложите правилата на форума за писане на кирилица?! Не ви се бъркам в работата, но е досадно и дразнещо.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 13 Ное 2007, 07:23

Резюме на темата:
1. Влюбена девойка, неподатлив приятел.
1.а. И на моя приятел му пречеха много сили, но мощната магия на хубава вечеря+хубава музика+нежност и прочие се оказаха успешни ритуали. Като цяло податливите момчета или не са интересни, или имат сериозна психо причина да са податливи.
1.б. Не прави любовни магии, контарата остава у теб.
1.в. Опитай се да ми докажеш, че е магия, а не нещо друго. Обещавам да ти помогна както мога.

2. Опит за морална подкрепа, базирана на ... ? Венера, освен, че пишеш в червено, нещо друго, присъщо за теб? Виждам, че си защитник и това е до известна степен похвално, но какво ти дава стимул да го правиш - опит ли, знание ли, що ли...

3. Феята със сините коси, можеш да спреш да оправяш света, знаеш, че е кауза пердута това да се практикува в такива мащаби :wink: .

4. Брате Немезиусе, имаш една Бургас 63 у дома.

НУМИ, "Това с борбата в живота, повярвайте, мога да го успоря и да го оборя, но това е съвсем друга тема." - да ти отварям ли нова тема, или можеш и тук да го Убориш? Защото от всичи четири страници, ето това е зрънцето. Я разкажи на дяда за борбата в живота... :wink:
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот numi » 13 Ное 2007, 09:17

Зададе ми много вапроси на последния ще ти отговоря така в наше време да оцелееш трябва да се бориш мисля че в едно или две писма немога да ти разкажа живота си за да те убедя а факта че искам да направя магия не е признак за слабост и все пак ако можеш да ми помогнеш направиго .Благодаря ти
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 13 Ное 2007, 10:05

"Опит за морална подкрепа, базирана на ... ? Венера, освен, че пишеш в червено, нещо друго, присъщо за теб? Виждам, че си защитник и това е до известна степен похвално, но какво ти дава стимул да го правиш - опит ли, знание ли, що ли... "

Човещина, galina_dim. А за опита и знанията - всеки от нас ги има, дори да не е прекарал 1 година в магически форум
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Enforcer » 15 Ное 2007, 00:43

numi написа:Здравейте имам голям проблем Имам чувството че на моя приятел му е направена магия за д не бъде с мен и не точно с мен а да не се задържа при една жена.Аз виждам че той ма желание да сме заедно и ме търси но нещо му пречи някаква сила.Бих искала да ми кажете някоя магия за да се върне при мен.

А дали има магия наистина ? Можеш ли да го накараш да си направи този тест ?
Ти в момента само предполагаш. Много "магии" са по-скоро самовнушения.
Колкото това ти да му направиш .. Няма смисъл да му правиш магия след като можеш да го имаш и без магия. Пусни в ход естествените женски оръжия.
Давай му неща, които друга жена не може да му даде.
Опитай и ще има повече ефект .... Не искам да съм груб .. Казвал съм го и друг път, че ми става меко казано забавно, когато жена търси любовна магия ...
Вероятно въпреки всичко ще се опиташ да правиш ритуали. За да се получи резултат ти е необходима подготовка. Иначе ще чакаш ефект и само ще се самонавиваш и отчайваш ..
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 15 Ное 2007, 00:49

numi написа:ЗНАЕШ ЛИ АЗ СЪМ ПРО4ЕЛА ВСИ4КО ВЪВ ФОРУМА НО БИХ ИСКАЛА НЯКОЯ КОЯТО Е СИГУРНА А НЕ ДА ПРАВЯ ЕДНА ВТОРА ТРЕТА И ТАА ДО НИКЪДЕ ЗА ТОЖА ИСКАМ ПОМОЩ КЯКОИ АКО Е ПРОБВАЛ НЕ6ТО КОЕТО СТАВА СЪС СИГУРНОСТ ДА МИ КАЖЕ

Всичко зависи от уменията на оператора. Едно нещо, което работи при един не е задължително да работи при друг. Само много опитните магове постигат 90-100% успеваемост от т.нар енергийни техники.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 15 Ное 2007, 01:36

galina_dim написа:....
1.б. Не прави любовни магии, контарата остава у теб.
....

Само за да бъде пълна темата ... Според теб къде ще отиде контрата
при хаос сервитор базираната магия ? Като сервиторът спира да съществува след като е изпълнил "задачата".
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 15 Ное 2007, 08:23

Тоя тест е толкова благонадежден , колкото аз съм английската кралица spam1
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 15 Ное 2007, 21:31

1. Пак чисто физически ако пуснеш олито от високо и при изливането му близне дъното на съда, шансовете да остане там капчица зависят силно от това съда дали ще е стъклен или пластмасов. Тъй че тестът съкс.

2. Не се занимавам с хаос целево. Сервиторите са ми чужди, напомнят ми на стратегически игри. И по пътя на логиката контрата остава у този, който е създал сервитора. Аз като направя вечеря и я изядат, премахването на вечерята не премахва вложените продукти и усилия. Тъпо и житейско, но както казах, сервиторите не са ми сила. Дай инфо по темата. Аз ще обясня защо контрата остава у теб при любовна магия. Танто за тунто.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 15 Ное 2007, 21:35

Сори за последователния пост, но не ми се пишат чаршафи. Ако някой реши, да съединява. Според мен е логически правилно да са отделно.

Нуми, можеш да ме убедиш от много малко в много нещо, склонна съм поне да поразмишлявам. Магията не е слабост. Злоупотребата с нея е слабост. А ти правиш това.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор