Модератор: Nemezius
venus написа:С цялото ми уважение към теб, Ilusia - да, права си, само че не можеш да знаеш за какво става дума във всеки конкретен случай. Магия може да бъде всяка мисъл с достатъчен интензитет, нали? Във всеки от случаите, за които говориш, може да има магия, друг е въпросът как и защо се е случила. Можеш да загубиш човека, който обичаш, дори само със силния си страх да не го загубиш и това Е магия. Numi иска помощ, нападки и грубости няма да й помогнат.
numi написа:Blagodaria ti venus 4e me za6titava6 az naistina iskam pomo6t tova s borbata v jivota poviarvaite mi moga da go usporia i d go uboria no tova e savsem druga tema.Predi malko pro4etoh edin zov za pomo6t momi4eto iska6e magia za otma6tenie i da pre4iniava bolka no ne6toto koeto nai mnogo me razo4arova e 4e vsi4ki i se pritekoha na pomo6t i sa i napisali mnogo varianti takia koito nikade gi niama. i nikoi ne se opita da ia razobedi i da ia ukori daje.A az iskah niakoi da mi pomogne i ne mislih 4e 6te ima tolkova napadki sre6tu men
numi написа:Здравейте имам голям проблем Имам чувството че на моя приятел му е направена магия за д не бъде с мен и не точно с мен а да не се задържа при една жена.Аз виждам че той ма желание да сме заедно и ме търси но нещо му пречи някаква сила.Бих искала да ми кажете някоя магия за да се върне при мен.
numi написа:ЗНАЕШ ЛИ АЗ СЪМ ПРО4ЕЛА ВСИ4КО ВЪВ ФОРУМА НО БИХ ИСКАЛА НЯКОЯ КОЯТО Е СИГУРНА А НЕ ДА ПРАВЯ ЕДНА ВТОРА ТРЕТА И ТАА ДО НИКЪДЕ ЗА ТОЖА ИСКАМ ПОМОЩ КЯКОИ АКО Е ПРОБВАЛ НЕ6ТО КОЕТО СТАВА СЪС СИГУРНОСТ ДА МИ КАЖЕ
galina_dim написа:....
1.б. Не прави любовни магии, контарата остава у теб.
....