Разваляне на черна магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот puntina » 09 Яну 2008, 15:49

Secret_name_ пак повтарям,.не съм искала да я проклиням,а по-скоро да я поставя на мястото й,да й го върна по някакъв начин,то тази жена не е вредяла само на баба ми,както добре се разбира,а и на цялото семейство,което няма да й се размине туко-така.Благодаря много за съветите ви и за това,че се оттзовахте на молбата ми за помощ,задължена съм ви! Secret_name_ аз също чета от 15 годишна книги за окултизъм,всъщност само за бяла магия и я практикувам от една година,явно все още не съм осъвършенствала защитите си,но пък явно съм добра в нападенията...
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 09 Яну 2008, 19:18

Ако беше чела малко повече щеше да знаеш,че нещо като бяла магия няма ... магията си е магия и дори да е "бяла" ,тя пак си има своите последици!

Също така трябва да ти кажа,че с магия не бива да се занимава жена,която не е родила ... тъй като "удря" първо там!

Но избора си е твои , прави по -добри защити и се усъвършенствай както ти си знаеш!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 09 Яну 2008, 23:34

Secret_name_ написа:Също така трябва да ти кажа,че с магия не бива да се занимава жена,която не е родила ... тъй като "удря" първо там!

??? :roll: Според мен е обратното...
Иначе какво се получава? Да прехвърлим неуспехите, враждите и гафовете на децата, защото със сигурност там удря...Това съм го виждала и за мен е доста егоистично.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот nishtoto » 10 Яну 2008, 07:32

Пунтина !Не се меси там кьдето не ти е мястото!Само ще си изспатиш!!А с злоба нищо не се постига трайно!!Но ,може би така трябва да стане за да ти по уври главата малко!!Знаеш вече какво да правиш!Нали?:))
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор