ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ЛОШИТЕ МИСЛИ И ЛОШИЯ ПОГЛЕД ДА ДЕЙСТВАТ КАТО..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот ChaoS » 07 Дек 2005, 07:44

Навремето бях обяснявал на един човек, че всичко може да съществува, защото дори самото "несъществуване" е нещо съществуващо, следователно всичко влизащо в неговата сфера- също.
"Nonexistence is existent. And since nonexistence itself is something that exist, everything in its field must also exist."
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 07 Дек 2005, 13:27

Като опрем до бяс то ся вече говорим за върколаците. Поне аз така се сещам че беше.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 13 Дек 2005, 08:54

А да, сетих се за още един. Просто вдигаш бариера, която да прекъсне връзката и да не позволи осъществяването й.

Но имах предвид точно това за което и ти спомена. Нещо като капсулиране. Пълно затваряне на енергията, до колкото това е възмажно.
Е, да, ама тя не иска да стои дълго затворина, или поне аз не успямам да я задържа дастатъчно, а на всечкото отгоре, това не съм сигурна как да го кажа, отново има някаква загуба на енергия или по-скоро претоварване, незнам.

Аз правя една техника от време на време и мисля че ми помага.Не е моя,взех я от някъде преди години,мисля че е нещо източно.Но важното е че работи.
Лягам.Дланите са една върху друга върху слънчевия сплит.Краката са събрани и петите се докосват.Това е поза за приемане на енергия.За изпращане е с разперени крака и ръце.Започваш общо отпускане,като започваш от ходилата и стигаш до върха на главата.Внимаваш в областа на сърцето да не направиш пълно отпускане.Аз си представям че отпускам като изключвам от общото отпускане пулса на кръвта.По скоро го използвам като ритъм чрез който да концентрирам съзнанието си за постигане на поставената цел.Така това се прави известно време докато съзнанието ти се изчисти и остане само концентрацията върху упражнението.Междувременно дишането ти неусетно се е уравновесило.Насочваш мисълта си към него и започваш да си представяш че с всяко вдишване попиваш с всяка фибра на тялото си положителна енергия а с всяко издишване изхвърляш отрицателна.След няколко минути-може и секунди,зависи колко често правиш упражнението-отрицателната енергия е изхвърлена и започваш и постепенно започваш и при издишване да изхвърляш положителна.Това означава че си се изчистил.Продължаваш така известно време.Когато и този процес стане равномерен започваш да визуализираш че с положителната енергия която изхвърляш около теб се образува нещо като яйце,черупка създадено от енергия.Представяш си че е непробиваемо за всяка негативна енергия.Като същевременно го правиш да пропуска навътре и навън положителна.Така се получава кръговрат:

енергия отвън,зареждане,изхвърляне

След като създадеш яйцето се концентрираш отново върху дишането.После минаваш към тялото и бавно го раздвижваш по обратния ред.От главата към краката.Не че може нещо ужасно да ти се случи ако станеш рязко.Просто може да ти се завие свят при рязката смяна на състояние покой-активност на тялото.Може да ти хвръкне кръвното или не дай си боже някой със слабо сърце може да си спретне инфаркт.Така че просто не бързайте а си довършете техниката до край.
Аз тая техника си я прявя принципно,за добра физическа кондиция но мисля че е приложима и при енергийния вампиризъм.По този начин хем се защитаваш хем не капсулираш енергия както каза Maat_n_Re.Трябва да се има в предвид че след време защитата на яйцето отслабва затова техниката трябва да се прави периодично.Предполагам че при хора които практикуват магия е необходимо да се прави по често.Аз я правя един път седмично.На някой може да му стига и един път месечно,на друг да му е необходима всеки ден.Всеки сам си нацелва собствения ритъм.Естествено не е задължително да е точно същата техника.Повечето магове си изработват собствени,но принципа и целта са едини и същи.Предпазване от всякакви отрицателни влияния.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 13 Дек 2005, 09:31

Хм...
Един истински вампир не се интересува от това каква е енергията, Уанда. Като пропускаш положителната енергия да излиза, такъв образ може да си те изсмуче ВЪПРЕКИ "яйцето".

Хм... А има и такива, които могат да изсмучат самото яйце. Навремето познавах един тип, който не беше вампир(енергиен), но чрез "вампирски" похвати се беше научил да "изяжда" защити.
Е, имаше и такива, които не можеше да изяде... Но това бяха основно такива, които са пригодени или те самите да ядат, или да атакуват достатъчно бързо и силно.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 13 Дек 2005, 09:49

Хм...
Един истински вампир не се интересува от това каква е енергията, Уанда. Като пропускаш положителната енергия да излиза, такъв образ може да си те изсмуче ВЪПРЕКИ "яйцето".

Как ще ме изсмуче?Нали непрекъснато има поток на нова енергия?Питам защото аз лично не се занимавам с енергийни битки или както там искате ги наречете:)Просто не познавам лично човек който да е толкова напреднал.Чета тука по форуми че разни хора разправят че го могат.Но засега не съм срещала физически такъв човек.Пък и май не се натискам за подобно нещо :mrgreen: Но принципно ми е любопитно да знам теоретично как става.Може би един ден като се усетя готова за това ще пробвам да тегля енергия или да отдавам.Засега сами слушам и чета.Написах техниката защото си мисля че може да помогне и на някой друг.Както вече казах при мен работи.Поне ме предпазва от неосъзнатите енергийни вампири.След като я направя жизнения ми тонус се повишава и почти нищо не е в състояние да наруши доброто ми настроение.Сигурно ако започна да се занимавам по сериозно с вампиризъм ще ми трябва повече.Но за хора които като мен не се занимават мисля че е достатъчна.

Хм... А има и такива, които могат да изсмучат самото яйце. Навремето познавах един тип, който не беше вампир(енергиен), но чрез "вампирски" похвати се беше научил да "изяжда" защити.

Може би пропуснах да спомена в предния си пост че според мен тази техника може да се ползва в случаите когато се сблъскваме с неосъзнат енергиен вампиризъм.Но мислех че това става ясно от самосебе си.Сори за което.При умишлен вампиризъм сигурно ще трябва да се правят допълнителни неща.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 14 Дек 2005, 07:39

Да, при случаите на неосъзнат вампиризъм ще има добър ефект.
Пък и на такива вампири ще им е приятно да са около теб- ще си нещо като несвършваща батерия за тях. ;)

ОК. Прощавай, че се обърках и не разбрах.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот yavou » 29 Юли 2006, 11:18

Bloody Alibis написа:Знам че ще прозвучи идиотски но винаги ми се е искало да срещна някав такъв вампир интересно ми е било дали съм щяла да разбера :P а и има още нещо...бях чела някъде някога че можеш да станеш такъв вампир(спокойно нямам намерение да ставам само питам) вярно ли е?

просто трябва да се съсредоточиш върху човека и усещанията ти свързани с него, при мен като вампирстват вече имам едно усещане(интуитивно да кажем), че плътта ми изчезва и оставам само скелет, все едно че нямам месо, така се чувствам
това става не само като ми говорят и като видя, че човека е вампир, ако не се усетя съзнателно придобивам това усещане. Ако ми се обадят по телефона - също :wink: (тези дето съм ги усетил че вампирстват по телефона и съм ги блокирал, до сега не са ми се обадили)icon_eusa_dance
но по принцип откриването на такива хора става с обмисляне, а този процес маса хора го ненавиждат. То и затова повечето вампири са неосъзнати. Но те си спят по тяхно си желание icon_sleeping
WandaBlenda написа: Как ще ме изсмуче?Нали непрекъснато има поток на нова енергия?

ами просто, все пак съществуваш, а не си достатъчно съвършена да живееш само от своя си поток на енергия. Ти не си поток, а нещо повече, представи си се като язовир. Трупаш енергия от различни източници за да оцелееш, а ако някой те точи, тогава не е проблем за се заредиш отново от друг източник(храна, вода и разни други кражби). icon_flowerface
А предзапасяването с енергия ти трябва затова защото не можеш да ползваш наличната (твоя) рационално, но това вече е друга тема за друго време.
Аватар
yavou
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 29 Юли 2006, 17:11

yavou Тоя въпрос съм го писала преди пове4е от половин година :)От тогава много вода и много енергия изте4е. Инересно е да се върне6 назад и да видиш как си мислил преди време.

П.П.Ако не знае6 латински да ти преведа какъв е подписа под постовете ми:
Търкалящия се камък не хваща мъх
:mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DaRk_AnGeL » 09 Окт 2006, 00:33

според мен има два начина това което става с теб 1. самите хора да ти влияят по този начин защото при мен е така самите хора които имат лоши намерения към мен когато седя заедно с тях в една стая и още след 10 мин. ми става зле
2.чела съм че ако си по напреднал с материала можеш да прелеш някой само смисъл
незнам но лично аз така си го обяснявам
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор