Bloody Alibis написа:Знам че ще прозвучи идиотски но винаги ми се е искало да срещна някав такъв вампир интересно ми е било дали съм щяла да разбера

а и има още нещо...бях чела някъде някога че можеш да станеш такъв вампир(спокойно нямам намерение да ставам само питам) вярно ли е?
просто трябва да се съсредоточиш върху човека и усещанията ти свързани с него, при мен като вампирстват вече имам едно усещане(интуитивно да кажем), че плътта ми изчезва и оставам само скелет, все едно че нямам месо, така се чувствам
това става не само като ми говорят и като видя, че човека е вампир, ако не се усетя съзнателно придобивам това усещане. Ако ми се обадят по телефона - също

(тези дето съм ги усетил че вампирстват по телефона и съм ги блокирал, до сега не са ми се обадили)icon_eusa_dance
но по принцип откриването на такива хора става с обмисляне, а този процес маса хора го ненавиждат. То и затова повечето вампири са неосъзнати. Но те си спят по тяхно си желание

WandaBlenda написа: Как ще ме изсмуче?Нали непрекъснато има поток на нова енергия?
ами просто, все пак съществуваш, а не си достатъчно съвършена да живееш само от своя си поток на енергия. Ти не си поток, а нещо повече, представи си се като язовир. Трупаш енергия от различни източници за да оцелееш, а ако някой те точи, тогава не е проблем за се заредиш отново от друг източник(храна, вода и разни други кражби).
А предзапасяването с енергия ти трябва затова защото не можеш да ползваш наличната (твоя) рационално, но това вече е друга тема за друго време.